Operation Flashpoint: Dragon Rising

FPS, taktikai
Kiadó: Codemasters, Fejlesztő: Codemasters
Az Operation Flashpoint második része, természetesen csúcsszuperre feltornászott grafikával és ígéretesnek bizonyuló történettel.
Értékelés: 8.2

Frissítve: Humble Bundle - Codemasters-játékokkal

Elrajtolt a legújabb Humble Bundle, amelyben a Codemasters játékai kapták a főszerepet. Nem meglepő módon leginkább autóversenyből áll a kínálat, de azért akad itt más is.

Games with Gold - íme, a decemberi kínálat

A Microsoft közzétette, hogy milyen ajándék játékok járnak az Xbox Live előfizetőinek decemberben. Az ünnepek apropóján egy extra cím is jön, így összesen öt alkotás lehet a tiétek a következő hetekben.

Humble Weekly Sale - főszerepben a Codemasters

Elrajtolt a legújabb Humble Weekly Sale, amiben a főszerepet a Codemasters-játékai kapták. Egy dollárért Operation Flashpoint és Overlord jár többek között, hat dollárnál pedig DiRT-játékok is bekerülnek a kalapba.

Újra megjelenik az első Operation Flashpoint

A Bohemia célja, hogy egy név alá hozza az egész sorozatot, így az eredeti, legendás Operation Flashpoint újra megjelenik, csak éppen ArmA néven. Az eredeti példányok tulajdonosai ingyen letölthetik az új kiadást és örülhetnek, hogy megvan nekik ugyanaz a játék kétszer, csak más néven.

2012-ben jön a Race Driver: Grid 2

A Codemasters vezérigazgatója, Rod Cousens fedte fel nagy vonalakban a kiadó következő éveire vonatkozó menetrendjét: úgy néz ki, az angolok alaposan rágyúrnak a folytatásokra, egyik sikercímüket sem szeretnék sokáig pihentetni - 2012-ben például máris jön a nemrégen bejelentett Grid 2!

Operation Flashpoint 2 - nem lesz több kiegészítő

Jövőbeli terveikre hivatkozva nem készítenek több kiegészítőt az Operation Flashpoint: Dragon Risinghoz - a PS3-as Overwatch azért még elkészül.

Operation Flashpoint 2 - letölthető az új DLC

Az Xbox-tulajok már letölthetik az Operation Flashpoint 2 legújabb kiegészítőjét, s ha minden jól megy, a PS3-as és PC-s játékosoknak sem kell sokat várni rá.

Letölthető az Operation Flashpoint 2 demója

Ugyan az Operation Flashpoint: Dragon Rising már jó ideje kapható, a stílussal még ismerkedőknek mindenképpen érdemes letölteni a demót vásárlás előtt.

Hétfő esti galériafrissítés

Szokásos hétfő esti galériafrissítésünkben olyan címek képviseltetik magukat, mint a Skate 3, a Tony Hawk: Ride, az új Dead to Rigths vagy az Avatar: The Game.

Hétvégi galériafrissítés sok-sok új képpel

Hétvégi összeállításunkban olyan címek kaptak helyet, mint a Band Hero, a Dragon Age, a Runaway: A Twist of Fate, a Tony Hawk: Ride vagy a Risen.

Operation Flashpoint 2 - az utolsó látnivalók

Boltokban az Operation Flashpoint második része, a Dragon Rising, a fejlesztők pedig két új videóval kedveskedtek nekünk a megjelenés alkalmából.

Hétfő esti galériafrissítés

Ma esti galériafrissítésünkben olyan címek képviseltetik magukat, mint az Assassins Creed 2, a The Witcher 2, a Gran Turismo 5 vagy a James Cameron's Avatar.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten is akad majd játszani való bőven, hiszen megjelenik az Operation Flashpoint második része, a klónkatonás Star Wars játék és a LucasArts legújabb kalandjátéka is.

TGS 2009: Az utolsó galériafrissítés

Véget ért a Tokyo Game Show 2009, képekből pedig ezúttal sem volt hiány - második, s egyben sajnos utolsó összeállításunk viszont nagyon jóra sikerült.

Hétfő esti galériafrissítés

Ma esti összeállításunkban olyan címek képviseltetik magukat, mint a Modern Warfare 2, a DC Universe Online, a Lost Planet 2, a Tekken 6 vagy a DJ Hero.

Hétvégi nagy galériafrissítés

Hétvégi galériafrissítésünkben olyan címek képviseltetik magukat, mint a Dark Void, a Dirt 2, Gran Turismo 5, a Mass Effect 2, az Avatar vagy az új Red Faction.

Video hármasfogat remek játékokkal

Három új videó érkezett, amelyeken sikervárományos játékokat vehetünk szemügyre, mint a nagyszerű Rage, az izgalmas Dirt 2 vagy az Operation Flashpoint új része.

Októberben érkezik az Operation Flashpoint 2

A háborús játékok kedvelői ősszel belevethetik magukat az izgalmakba, ugyanis októberben érkezik a Codemasters által fejlesztett Operation Flashpoint 2.

Újabb Operation Flashpoint 2 látnivalók érkeztek

Négy kép és egy új videó érkezett a minap a konzolosok ArmA-járól - ha szabad így fogalmaznom -, az Operation Flashpoint második részéről.

E3 2009: Giga galéria összeállítás a második napról

A Nintendo galériája után most jöjjenek a PC-s és nagykonzolos címek. Annyi van, hogy már az is egy külön program, hogy az ember végigolvassa a neveket!