Oddworld: New 'n' Tasty!

PC, PlayStation 3, Xbox 360, Macintosh, Unix/Linux, Vita, Wii U, PlayStation 4

Akció, Platform
Kiadó: Oddworld Inhabitants, Fejlesztő: Oddworld Inhabitants
Remake-et kap az Oddworld: Abe's Odyssee - ha elrontják a fejlesztők, valakit meglincselünk!
Értékelés: 9.3

Nintendo Switchre tart az Oddworld Collection

A Microids nemrég közölte a jó hírt, hogy május végén megjelenik az Oddworld Collection Switchre, ami magába foglalja majd az Oddworld: New ‘n’ Tasty!, az Oddworld: Munch’s Oddysee és a Oddworld: Stranger’s Wrath játékokat.

Az Epic második ajándéka: Oddworld: New 'n' Tasty!

Az Oddworld: Abe’s Oddysee remake-jével, a New 'n' Tasty!-vel folytatja az Epic Games Store a tegnap megkezdett ünnepi ajándékozását. Ahogy tegnap már figyelmeztettünk, a lehetőség csak 24 óráig adott, szóval siessetek.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten hivatalosan is kezdetét veszi az őszi csúcsszezon. Habár az új konzolgenerációval érkező igazi játékdömpingre még várnunk kell egy keveset, egy-két komolyabb megjelenést már most, október utolsó hetében is elcsíphetünk.

Oddworld: New 'n' Tasty! - ekkor érkezik Switchre

Augusztus közepe óta tudjuk, hogy a Nintendo hibridkonzoljára is ellátogat az 1997-es Oddworld: Abe's Oddysee remake-je, a New 'n' Tasty! - és most azt is megosztotta velünk a kiadó, hogy erre egész pontosan mikor számíthatunk.
  • Írta: Baloo
  • 2 komment

Switchre is eljut az Oddworld: New 'n' Tasty!

A Nintendo Switch a Stranger's Wrath és a Munch's Oddyssey után újabb Oddworld-játékot kap, méghozzá az 1997-es Abe's Oddysee remake-jét. A New 'n' Tasty! már minden lényeges platformra eltalált, így épp ideje volt, hogy a Switchet is bevegye.
  • Írta: gorien
  • 0 komment

Ingyenes az Oddworld: Abe's Oddysee

Minden idők egyik legnagyszerűbb platformerére csaphattok most le teljesen ingyen. Ha péntek estig hozzáadjátok az Oddworld: Abe's Oddysee-t a Steam-könyvtáratokhoz, akkor az végleg a tiétek maradhat.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Sűrű hétnek nézünk elébe, szerencsére azonban az igazán ígéretes címek nyomott áron futnak, így akár több vétel is beleférhet a napokban. Buggyval csapatjuk a Dying Light DLC-jében, és végre Yarny kalandjaiba is beleugorhatunk.

Készül az Oddworld: Abe’s Exoddus remake-je

Nem csupán az Oddworld: New ‘N’ Tasty az egyetlen HD-kiadás a Just Add Water tarsolyában. A fejlesztők megerősítették, hogy már készül az Oddworld: Abe’s Exoddus remake-je is.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ez a hét is tartalmasnak ígérkezik játékmegjelenések terén, és bár még mindig sok a megkésett port és a felújított kiadás, azért vadonatúj, platform-exkluzív címeknek is örülhetünk majd a napokban.

Oddworld: New 'n' Tasty! - Xbox One dátum

Az Oddworld Inhabitants tájékoztatása szerint a hónap végén végre Xbox One-on is elérhető lesz a PC-re és PS4-re már megjelent Oddworld: New 'n' Tasty!, ami 2005 után az első Oddworld-játék lesz a Microsoft konzolján.

A PS Plus márciusi ingyen játékai

Kicsit megcsúszva, de a Sony is előállt a PlayStation Plus előfizetéshez járó ingyenes játékok listájával. PS4-re a Valiant Hearts: The Great Wart kapjuk meg, míg a PS3-asok az új Sherlock Holmesszal nyomulhatnak többek közt.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ha még nem unod a zombis témát, nem tudsz betelni a Dragon Ball-lal és a felújított űrcsatáktól sem ráz ki a hideg, szép napok várnak rád: íme, a hét játékmegjelenései és filmpremierei.

Oddworld: New 'n' Tasty! - februárban jön PC-re

PlayStation 4-en tavaly júliusban mutatkozott be az 1997-es klasszikust feldolgozó Oddworld: New 'n' Tasty!, a többi platformon játszók pedig azóta várnak az egyébként remekül sikerült remake-re.

Íme, a Games Industry Awards 2014 döntősei

Az Egyesült Királyság játékiparát képviselő TIGA kereskedelmi szövetség és az Edge évente megrendezett díjátadójának döntősei már készen állnak a megmérettetésre, melynek kimeneteléről most mi is szavazhatunk.

Heti hírösszefoglaló - 30. hét

A hét híre, hogy a The Sims 2 teljes csomagját ingyenesen letölthetitek az Originről, de július 24. óta bárki kipróbálhatja a Destiny bétáját is. A Gamekapocs Intel prociért futó nyereményjátéka pedig ma ér véget. Le ne maradjatok!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A Steam kínálata ugyan most is zsúfolásig tele lesz indie címekkel, említésre méltó próbálkozás viszont ezek között is csak kevés van. Mutatjuk a hét játékmegjelenéseit és filmpremierjeit.

Launch traileren az Oddworld: New 'n' Tasty

A héten jelenik meg az Oddworld: Abe's Oddysee HD-remake-je, ennek apropóján befutott a launch trailer is, amelytől a veteránokat egy csapásra megrohamozza a nosztalgia. A Just Add Water végre révbe ért.

A heti galériafrissítés

Egy régi hagyományt szeretnénk feleleveníteni: ezentúl minden hétvégén jelentkezünk egy galériafrissítéssel, melyben összeszedjük nektek az elmúlt napok legfontosabb screenshotjait és artworkjeit.

E3 2014: A harmadik videócsokor

Az utolsó gyűjteményünkben olyan címek szerepelnek, mint a Dying Light, a Hitman: Sniper, a Zombies Monsters Robots, az Arena of Fate, a Stronghold Crusader új része vagy épp a Murasaki Baby.

E3 2014: Oddworld: New 'n' Tasty dátum

A játék Twitter-csatornáján erősítették meg, hogy az 1997-ben megjelent Oddworld: Abe's Oddysee remake-je egészen pontosan június 23-án jelenik meg Európában. A nagy öreg visszatérésére már nem kell sokat várnunk.