Enemy Territory: Quake Wars

Akció, FPS, Sci-Fi, taktikai
Kiadó: Activision, Fejlesztő: Splash Damage
A legújabb Enemy Territory rész, melyben a Föld Hadseregével a kell felvennünk a harcot Stroggok ellen. A játék a Doom 3 motorját használja, így a grafikára abszolút nem lehet panaszunk. :)
Értékelés: 8.5

A Splash Damage is kínai kézbe került

Ugyanaz a cég vette meg őket, amelyik a Digital Extremesbe is befektetett, és amúgy a csirkehúspiacon tevékenykedik. Nem vicc: utóbbi költségei miatt döntöttek úgy, hogy a videojátékokkal biztosítják be magukat.

Vadiúj játékon dolgozik a Splash Damage

Nagy terveket dédelgetnek az idei évre nézve a Brink fejlesztői. Paul Wedgwood, a stúdió vezérigazgatója megerősítette, hogy egy új címen dolgoznak, mely PC-re és teljesen új platformokra is meg fog jelenni a jelenlegi konzolok mellett. 2012 lesz a legfontosabb év a csapat számára.

Nyilvánossá válik a Doom 3 forráskódja

A QuakeCon egyik legérdekesebb bejelentése volt, mikor John Carmack a nyitóbeszéde alatt megemlítette: az év végén nyilvánossá teszi a Doom 3 forráskódját. Persze mindez nem feltétlenül a játék miatt fontos, inkább az alatta futó motor, az id Tech 4 számít: ez hajtja majd például a Prey 2-t is.

Tizenötödik szülinapját ünnepli a Quake

Tegnap volt tizenöt éve, hogy boltokba került az id Software klasszikus FPS-e, a Quake. A játék azóta több folytatást, portot és spin-offot is megélt, a Quake-motorokat pedig számtalan másik játékhoz használták fel. A fejlesztők még csak említésszinten foglalkoznak a folytatással.

Friss screenshotok borús szombat délutánra

Nem érdemes szomorkodni a borús idő miatt, hiszen van itt 50 Cent, Red Alert 3 Uprising, Onechanbara, Star Ocean, Witcher, meg minden más. Irány a galéria!

Enemy Territory: Quake Wars demó a Live-on

Bár a külföldi sajtó szerint a Quake Wars konzolos változata csúnyán leszerepelt, a demót nem árthat letölteni, hiszen mégiscsak a személyes tapasztalat a mérvadó.

Szerda délutáni galériafrissítés

Heti galériafrissítésünkben az új címek mellett régebbiek is helyett kaptak, melyek új tartalommal bővültek az utóbbi időben, a kiadók pedig küldtek nekünk néhány képet róluk is.

A jövő heti játékmegjelenések

A jövő hetünk már játékokban gazdagabb lesz, bár igazán jó címből most is kevés akad: ezúttal a konzolos Quake Wars és a PC-s Mass Effect a kiemelkedő alkotás.

Több, mint hétszáz új kép a galériában

Alone in the Dark, Battlefield: Bad Company, Ghostbusters, GTA IV, Lost Planet, Project Origin és World in Conflict várja többek között az érdeklődőket ezúttal.

Quake Wars - ismét támadnak a Stroggok

Számítógépre már szeptemberben megjelent az új Enemy Territory, a konzolos premier viszont még várat magára - a tűkönülés fájdalmait enyhítendő, itt egy új trailer.

ET: Quake Wars - közel a konzolos megjelenés

A tavalyi év egyik legnépszerűbb multiplayer játéka az Enemy Territory: Quake Wars volt. Hamarosan elérkezik az idő, hogy konzolon is tiszteletét tegye a játék.

Új játékon dolgoznak a Quake Wars fejlesztői

A nagy-britanniai Splash Damage harmincfős csapatát bővíteni szeretné, a közeljövőben ugyanis új játékon kezdenek el dolgozni a srácok.

Újabb Enemy Territory: Quake Wars demó

Az Activision Blizzard a mai napon kiadta az Enemy Territory: Quake Wars frissített, 2.0-ás verziószámot viselő, kipróbálható demóját.

HWSW: Amit az Activision Blizzard-ról tudni kell

Nagytestvérünk, a HWSW egy átfogó cikkben mutatja be azt, amit tudni lehet, és tudni kell az Activision - Vivendi egyesülésről. Most minden részletre fény derül!

A legnépszerűbb PC-s online multiplayer játékok

A GameSpy közzétette a 2007. őszének legnépszerűbb PC-s online multiplayer játékait összegző listát. A TOP10 nagy része régi klasszikusokból áll.

Lezárult az Enemy Territory nyereményjáték

Nyereményjátékunkban az Amex-Tec Kft. jóvoltából eredeti Enemy Territory: Quake Wars PC-s játékokat osztottunk ki. A nyerteseknek gratulálunk!

Nyerj eredeti Enemy Territory: QW játékot!

Nyereményjátékunkban az Amex-Tec Kft. jóvoltából eredeti Enemy Territory: Quake Wars PC-s játékot nyerhetsz. Tippelj, és zsebeld be az ajándékodat!

A jövő heti játékmegjelenések

Jövő hetünk sem lesz érdektelen: jön az Enemy Territory: Quake Wars, a Crash of the Titans, az NBA Live 08, a Project Gotham Racing 4 és még sok más finomság.

Vasárnapi óriás galériafrissítés

Több száz screenshottal frissült a galériánk a minap: a felhozatalban lesz Blazing Angels 2, FIFA 08, Halo 3, Need for Speed és Resident Evil is - tessék-lássék!

Tölthető az Enemy Territory: Quake Wars demója

Alig bírtuk kivárni a hétfőt, előző éjjel egy szemhunyásnyit sem tudtunk aludni, annyira lázba hozott minket a Quake Wars demó érkezésének híre - és most végre itt van!