Warframe

PC, PlayStation 4

Akció, MMOFPS, Sci-Fi
Kiadó: Digital Extremes, Fejlesztő: Digital Extremes
A Digital Extremes free-to-play online FPS-e.
Értékelés: Nincs még értékelve

Warframe - júliusban visszatér a TennoCon

Idén nyáron ismét összegyűlnek a Warframe cybernindzsái, hogy megünnepeljék a már több mint nyolc éve zakatoló játékot. A rendezvény a tavalyihoz hasonlóan teljes mértékben digitális lesz.

Ezek voltak az Epic Spring Showcase bejelentései

Tegnap este tartotta meg az Epic Games Store az első Nintendo Directhez hasonló műsorát, a Spring Showcase pedig hozott is magával egy-két izgalmas bejelentést: lássuk, hogy mi fért a húszperces adásba!

A Tencentnél kötöttek ki a Warframe fejlesztői

A Tencent egyik leányvállalata felvásárolta a hongkongi Leyou-t, ezzel olyan stúdiókra tette rá a mancsát a cég, mint a Warframe-et jegyző Digital Extremes vagy a Gears Tacticset is szállító Splash Damage.

TGA 2020: Futottak még a díjátadón

A The Game Awards természetesen megint számos bejelentést és látnivalót hozott magával, minden egyes hírnek azonban nem tudunk külön helyet szorítani. Következzen a kimaradt anyagok összeállítása!

Warframe - bemutatkozott a Heart of Deimos

A TennoCon 2020-on bemutatkozott a Warframe következő ingyenes óriásfrissítése. A Heart of Deimos egy új nyitott zónával és a hozzá tartozó sztoriszállal, új frame-ekkel, irányítható mechekkel és átdolgozott bevezetőküldetésekkel érkezik.

Warframe - kirobbant az Új Háború

Hosszas várakozást követően jövő héten végre kezdetét veszi a Warframe legújabb nagy történetszála, a The New War. Az eseménysorozatot felvezető Operation: Scarlet Spear saját előzetest is kapott.

Hétéves a Warframe, ajándék páncéllal ünneplünk

Ébresztő Tenno, itt az idő, hogy újra leporold a katanát! A Digital Extremes az egész márciust a Warframe hetedik évfordulójának szenteli, így sok ajándékot, köztük egy vadiúj páncélt is bezsebelhetünk.

TGA 2019: Elrajtolt a Warframe új kiegészítője

A Warframe közösségét is meglepték a The Game Awards szervezői, a Digital Extremes ugyanis a műsorral párhuzamosan élesítette PC-n a játék legújabb kiegészítőjét, Empyreant.

Warframe - saját anyahajót építhetünk

A várva-várt Empyrean kiegészítőre készülnek a Warframe Tennói. Ezt megelőzve érkezik a Rising Tides frissítés, melynek keretei között egy saját dokkot, benne pedig egy jókora harci űrhajót építhetünk.

Warframe - gitáros minijátékot hozott az új frissítés

A Saints of Altra címre keresztelt frissítés elérhetővé tette a Gauss nevű ultragyors páncélt, mely sosem látott sebességet kölcsönöz a csatamezőn. Két bevetés közt pedig relaxációs hobbiként mostantól akár gitározhatunk is.
  • Írta: sirdani
  • 2 komment

Ünnepeld a nyarat a Warframe-mel!

Dog Days címmel érkezik a nyári frissítés a Digital Extremes alkotásához, melyben vízipisztolyok, mentőövek, strandlabdák és mindenféle, a nyári strandolás hangulatát idéző kiegészítők kapják a főszerepet.
  • Írta: sirdani
  • 0 komment

Warframe - rengeteg újdonság a Tennoconról

A Londonban megrendezett tegnapi Tennocon 2019-es bemutató során rengeteg újdonságról lebbentették fel a fátylat a Warframe-et illetően; új kiegészítők, új korszak, új ellenségek és persze új helyszínek várhatóak.

E3 2019: Új kiegészítőt villantott a Warframe

Egy rövid, de annál látványosabb előzetes keretei közt pillanthattunk bele a Warframe legújabb expanziójába, amely a Railjack kódnév után az Empyrean címet kapta. Már alig várjuk a részleteket!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Folytatódik a november, és természetesen ezúttal sem maradunk játékok nélkül. Meglepődtünk, amikor az Electronic Arts bejelentette az elhalasztását, de végül csak megérkezett a Battlefield V.

Warframe - megérkezett a Fortuna kiegészítő

A free-to-play shooter következő nagyobb bővítménye már elérhető, a játékosok ezúttal a Vénusz bolygóra látogatnak, ahol felfedezhetik a The Orb Vallis vidékét. A nagy távolságokat pedig egy vadiúj K-Drive hooverboarddal küzdhetik le.

Warframe - novemberben jön a Fortuna DLC

Hamarosan egy nagyszabású kiegészítőt kap a Digital Extremes űrnindzsás shootere, a Warframe. A Fortunával érkező új nyitott világú régió ötször nagyobb lesz a Plains of Eidolonnál, és egy csomó új misszió vár ránk.

Tudjuk, mikor jön Switchre a Warframe

A népszerű free-to-play lövölde Switch-verzióját még júliusban jelentették be, de éjszaka fény derült az új változat pontos megjelenési dátumára. Eszerint november végén csaphatunk le a Warframe-re a hibridkonzolon.
  • Írta: zoenn
  • 0 komment

Két új kiegészítő érkezik a Warframe-hez

A Switch-verzió tegnapi bejelentése után mára is jutott némi érdekesség a TennoConról. A közelgő Fortuna kiegészítőben a Vénusz bolygó nyitott felszínét fedezhetjük fel, de jön az űrharcokra kihegyezett Codename: Railjack pakk is.

Érkezik a Warframe Nintendo Switch-kiadása

Jó hírrel szolgálhatunk a Switch-tulajdonosok számára; újabb ingyenes játékkal bővül a Nintendo hibridkonzoljának felhozatala. A méltán népszerű, free-to-play Warframe hamarosan Switchen is elérhető lesz.

E3 2018: Ezek futottak még a PC Gaming Shown

A nagyobb bejelentéseket már külön kiemeltük, de maradt még néhány gyöngyszem a PC Gaming Showról, amire érdemes lesz odafigyelni. Rebootolják a Star Controlt, új tartalmakkal bővül a Hunt: Showdown és itt az Ooblets triailer is.