Battlefield 3: Close Quarters PC, PS3, X360

A Battlefield 3 DLC-je, a Close Quarters a közelharci, szinte Call of Duty-szerű élményeket helyezi előtérbe.
1485086400

Két Battlefielddel bővült az EA Access

Örülhetnek az EA Access-előfizetők, ugyanis két címmel bővült a Vault. A két régebbi Battlefield-játék már elérhető, így ingyen tölthető a tagok számára Xbox One-on.
1376553630

EA-s klasszikusokkal hódít az új Humble Bundle

Sokkoló összeállítással kedveskedtek a Humble Bundle atyjai. Olyan origines címekre tehetjük rá a mancsunkat fillérekért, mint a Dead Space 3, Crysis 2 Maximum Edition, Burnout Paradise, vagy épp a Mirror's Edge.
1370964645

E3 2013: BF3 - ingyenes a Close Quarters DLC

Az EA és a DICE egy nemes gesztussal kedveskedik a játékosoknak az expó ideje alatt. Mindenki számára ingyenesen elérhetővé tette a Battlefield 3 Close Quarters DLC-jét.
1368019800

Ez történik most az Electronic Arts háza táján

Az Electronic Arts közzétette legfrissebb pénzügyi jelentését, ami a sok-sok szám mellett sok-sok érdekes infót is tartogatott a kiadó játékainak teljesítményéről, illetve next-gen terveiről.
1353502800

A DICE nem akar Battlefield-gyár lenni

Hiába négyéves a DICE legutóbbi olyan projektje, aminek a nevében nem szerepelt a Battlefield szó, a fejlesztőcég meggyőződése szerint a csapat nem Battlefield-gyár, és különben is vannak olyan készülőfélben lévő játékaik, amik nem köthetők a háborús FPS-hez.
1344258601

A legfrissebb hazai játékeladási toplista

Megtört a Diablo III egyeduralma, legalábbis minimálisan: a múlt héten már beelőzte őt a Battlefield 3 prémiumszolgáltatása, így a Blizzard remeke visszaszorult a második helyre. A dobogó harmadik fokát megint a DICE sajátotta ki, a bronzérmes a Battlefield 3.
1343628000

A legfrissebb hazai játékeladási toplista

A Battlefield 3 uralja a toplistát. Noha a Diablo harmadik részét most sem tudta megelőzni, az alapjáték, a prémiumszolgáltatás és a legutóbbi DLC kelendőek voltak a magyar játékosoknál. Nagy meglepetések egyébként továbbra sincsenek, az uborkaszezon hatása itt is érződik.
1343392207

Battlefield 3: Aftermath DLC - az első részletek

Az EA megtörte a csendet és megosztotta az első információkat a Battlefield 3 Aftermath névre keresztelt DLC-jéről. Habár még a következő frissítés, az Armored Kill még meg sem jelent - nem árt jó előre tisztába lenni azzal, hogy mit kapunk a pénzünkért. Elmondjuk: városi hadviselést!
1341818185

A legfrissebb hazai játékeladási toplista

Megint a Diablo harmadik része vezeti a hazai játékeladási toplistát, úgy tűnik, megtörhetetlen a Blizzard sikerszériája, hiába kapott új kiegészítőt a Battlefield 3, és hiába tombolt az EB-láz az országban. A második továbbra is az új Battlefield prémiumszolgáltatása.
1341738044

Battlefield 3: Close Quarters DLC teszt

A Battlefield Premium előfizetési rendszer bevezetésével az EA jó ütemben érzett rá arra, hogy miként lehet pórázon tartani a megrögzött rajongókat. Az egy évig biztosan hullámokat keltő DLC-áradat új darabja, a Close Quarters a kiélezett közelharcokra összpontosít. Lényegi újítás, vagy csak CoD-osítás?