SimCity Social PC

Facebookra költözött a világ legjobb városépítős játéka, hölgyeim és uraim, megérkezett a közösségi élményekre kihegyezett SimCity Social!
1425501840

GDC 2015: Bezárta az EA a SimCity fejlesztőit

A Game Developers Conference során esett be a rossz hír, miszerint az Electronic Arts szélnek eresztette a Maxis Emeryville-t, vagyis azt a brigádot, ami az eredeti Maxisból úgy-ahogy megmaradt.
1366043400

Három Facebook-játékból húzza ki a dugót az EA

Az Electronic Arts már korábban is hangoztatta, hogy nem igazán úgy mennek a dolgok neki a közösségi platformokon, mint arra számított, ennek eredményeként pedig most három facebookos játékát is lelövi.
1347865200

A Zynga is beperelte az EA-t

Folytatódik a Zynga és az Electronic Arts csatározása, most éppen a Zynga perelte be az Electronic Artsot, amiért utóbbi "versenyellenes és törvénytelen üzleti gyakorlatot" folytat. Az óriáskiadó - ami nyáron a szerzői jog megsértését kérte számon a FarmVille alkotóján - elutasította a vádakat.
1343981572

SimCity Social teszt

Te építetted az első aszfaltozott utat. Nézted, ahogy a főtér lassan megtelt élettel, családi házak, apartmanok épültek sorra, majd megérkeztek az első áruházak, s gyárak a városba. Rég volt mindez, mára egy milliós metropolisz élén állsz, siker, pénz, csillogás, ezt hoztad választóidnak.
1343833046

HWSW: Az online üzletre voksol az EA

Csökkent az árbevétele, és nőtt a vesztesége az Electronic Artsnak, de ami még fontosabb, nyilvánvalóvá vált, hogy még egy Star Warson alapuló MMORPG sem tudja felvenni a versenyt a World of Warcrafttal, írja nagytestvérünk a HWSW. A kiadó bevételének kétharmada az online eladásból származik.