LittleBigPlanet Vita Vita

Sackboy visszatért, a LittleBigPlanet végre tiszteletét teszi Playstation Vita konzolon is!
1670610819

Elhagyja a Media Molecule társalapítója a stúdiót

A Dreams és a LittleBigPlanet-játékokért felelős Sony first-party Media Molecule stúdió fontos szakembert veszít el.
1540810818

Tízéves a LittleBigPlanet

Ki hitte volna, hogy a Media Molecule bájos PS3-exkluzív platformere október 27-én volt tízéves? A fejlesztők egy érzelmes blogposztban emlékeznek meg az évfordulóról és a már megszépült emlékekről.
1411318800

Heti hírösszefoglaló - 38. hét

Jön a Need For Speed Rivals: Complete Edition, a Microsofté a Mojang, és kiderült a Dying Light gépigénye is. Az Assassin's Creed film 2016-ra csúszott, és toplistás a Destiny. Ezek, és még sok más történt a héten. Nézzetek be!
1410764400

Marvelesített kiadást kap a LittleBigPlanet

Noha úgy tűnik, PlayStation Vitán várni kell a LittleBigPlanet teljes értékű folytatására, a Sony azért igyekszik kárpótolni a sorozat kézikonzolos rajongóit: a Run Sackboy! Run! mellett új kiadást kap a PS Vitás változat is.
1387281604

LittleBigPlanet 2 - látnivalókon az új DLC-k

A héten két DC Comics témájú DLC-t kap a LittleBigPlanet: az elsőben szuperhősös jelmezbe bújtathatjuk Sackboyt, míg a második egy Premium Level Pack lesz. A Sony további négy csomagot tervez a játékhoz.
1387007791

Frissítve: LittleBigPlanet-bejelentés készül

Mozgolódik a Sony, és szinte biztosra vehető, hogy LittleBigPlanet témájú bejelentést kapunk napokon belül. Egy frissen kiadott teaserben Super Sackboyt láthatjuk, aki már repülni is tud. Készül a folytatás?
1382985000

Blogajánló: GTA, foci, zombik és flashjátékok

Két hét kihagyással, újból itt van a blogajánló, hogy az elmúlt időszak blogjai közül rámutassunk azokra, amiket vétek lenne kihagyni. Sokan vannak, így nem is szaporítjuk tovább a szót.
1365177600

Új LittleBigPlanet készül PlayStation Vitára?

Miközben mindenki a LittleBigPlanet 3-at várja, a Sony francia leányának fejese azt mondja, hogy igen, jóllehet a konzolgyártó-fejlesztőcég még csak nem is utalt rá korábban, hogy folytatódna a kézikonzolos rész.
1349647285

LittleBigPlanet Vita teszt

Mint fény a lepkét, a kozmosz új bolygója úgy vonzza magához Craftworld minden kicsi lakóját. A frissen felfedezett égitest ezernyi rejtéllyel kecsegtet, bújj Sackboy bőrébe, és merülj el ebben a csodálatos világban. De vigyázz! A gonosz most is ott ólálkodik minden sarokban.
1347975474

Launch traileren a LittleBigPlanet Vita

Holnap kerül boltokba a LittleBigPlanet PlayStation Vitára írt változata, a Sony ennek apropóján közzétette a játék launch trailerét. A lényeg tökéletesen visszaköszön belőle: valóban bárhol játszhatunk majd, ráadásul nem is keveset, hiszen a LittleBigPlanet aztán tényleg játék a játékban!