Tearaway

Vita

Akció, Platform, Ügyességi
Kiadó: Sony, Fejlesztő: Media Molecule
Új, Vita-exkluzív játékon dolgoznak a Media Molecula munkatársai.
Értékelés: 8.8

Íme, a Games Industry Awards 2014 döntősei

Az Egyesült Királyság játékiparát képviselő TIGA kereskedelmi szövetség és az Edge évente megrendezett díjátadójának döntősei már készen állnak a megmérettetésre, melynek kimeneteléről most mi is szavazhatunk.

E3 2014: Nem lesz kint a Media Molecule

Nem lesznek kint az E3-on a LittleBigPlanet fejlesztői, a Media Molecule a Twitteren tudatta a rajongóival, hogy biztosan kihagyja a Los Angeles-i expót. Azt ígérte viszont, hogy nem kell sokat várni az ő bejelentésére sem.

Tearaway - előzetes a megjelenés mellé

Már csak egyet kell aludnunk a Media Molecule új játékának megjelenéséig, persze nem árt, ha van egy PS Vitád is. Papírmasé világ, papírmasé főszereplők és papírmasé kalandok várnak rád a kezedben.

Tearaway - látogatóban a fejlesztőknél

Mit nekünk az Xbox One és a PS4 debütje, amikor egy ígéretes kézikonzolos cím lát napvilágot pénteken PS Vitán? Bizony, a LittleBigPlanetről elhíresült Media Molecule új fejlesztésér érdemes lesz figyelni.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A következő napokban befejeződik a generációváltás, boltokba kerül az Xbox One, méghozzá egy raklapnyi nyitócímmel az oldalán. Persze ettől függetlenül is lesznek érdekes megjelenések.

Fejlesztői naplón a Tearaway

A PS Vita-tulajok már előre dörzsölhetik a tenyerüket, elvégre újabb unikumdarab landol a boltokban a jövő héten. A Tearaway a LittleBigPlanet fejlesztőinek vadonatúj címe, amely egy papírmasé világba kalauzol bennünket.

Traileren a Tearaway

Kifejezetten ígéretesnek tűnik az eddig jobbára LittleBigPlaneteket gyártó Media Molecule legújabb játéka, a papírmasé világban játszódó Tearaway. Most egy sztoritrailert nézhettek meg róla!

Látnivalókon a Tearaway

November végén érkezik a LittleBigPlanet készítőinek új külső nézetes platformjátéka, a Tearaway PlayStation Vitára. A fejlesztők egy ropogós előzetessel és egy csokornyi screenshottal örvendeztettek meg minket.

Egy hónapot késik a Tearaway

A Media Molecule bejelentette, hogy a PlayStation Vitára érkező Tearaway mégsem jelenik meg október közepén, hanem csak egy hónappal később. Az ok: még több időre van szükség a játék tökéletesítéséhez.

E3 2013: Befutott a Tearaway E3-as előzetese is

Hiányoltuk a Sony sajtókonferenciájáról a Tearawayt, szerencsére azonban, ha a bemutatón nem is vették elő, az expón kint van a Media Molecule legújabb játéka. Egy trailert tudunk mutatni belőle.

E3 2013: Nyolcvanöt PS Vita-játék jön idén

A PlayStation Vita még csak teljes életciklusának kezdetén van - mondta Jack Tretton, a SCEA vezérigazgatója a Sony ma hajnali sajtótájékoztatóján. Köztük lesz a már régóta emlegetett The Walking Dead: 400 Days is.

Októberben jelenik meg a Tearaway

A Media Molecule végre megjelenési dátummal illette a PlayStation Vitára érkező Tearawayt. Az élénk, papírszerű világban játszódó, némileg istenszimulátorokra emlékeztető cím október végén érkezik.

Új játékon dolgozik a Media Molecule

A PlayStation Vitára készülő Tearaway mellett egy másik projekten is szorgoskodnak a LittleBigPlanet fejlesztői. Honlapjukon egy külön szekciót, illetve egy nyolcvanas évek stílusában készült zenei klipet találunk hozzá.

Szombat délutáni galériafrissítés

Összeszedtük nektek a héten napvilágot látott screenshotokat, melyek idő hiányában egyenként nem kaptak külön posztot. Megcsodálhatjátok az új Dragon's Dogma, a PS Vitás Killzone és megannyi más cím kedvcsinálóit.

GC 2012: Tearaway - a LittleBigPlanet alkotóitól

PlayStation Vita-exkluzív játékon dolgozik a LittleBigPlanet-játékokért felelős Media Molecule, a Tearaway a Sony tegnap esti Gamescom-konferenciáján mutatkozott be. Az anyag bámulatos, a játékosnak egy papírból készült világot kell manipulálnia, hogy célba juttassa hősét.
  • Írta: fojesz
  • 8 komment