Until Dawn

PlayStation 4

Akció, Horror
Kiadó: Sony, Fejlesztő: _No Company
A SuperMassive Games tinihorror-játéka a Heavy Rain nyomdokain, kizárólag PS4-re.
Értékelés: 8.0

PS4-en is játszhatók a PS Plus Collection címei

Igaz, hogy a PlayStation Plus Collection játékválogatásához csak a PS5-tulajok férhetnek hozzá, ez azonban nem jelenti azt, hogy az így megszerezhető címeket csakis az új masinán játszhatnánk.

Váratlan frissítés gyorsítja a PS4 töltőképernyőit

Nem számítottunk arra, hogy a PlayStation 5 megjelenése előtt újabb technikai frissítéseket kapnak a PS4 régebbi játékai, de a The Last of Us: Remastered és az Until Dawn töltőképernyőit lerövidítő patcheknek csak örülni tudunk.

Bemutatkozott a PlayStation Plus Collection

Az Xbox Game Passre válaszul tegnap este a Sony bemutatta a PlayStation Plus Collection szolgáltatását. A PS Plus-előfizetésükkel a PlayStation 5 vásárlói már a konzol megjelenésekor hozzáférhetnek az előző generáció legnagyobb játékaihoz.

Több PS-exkluzívon dolgozik a Supermassive

Noha az Until Dawn fejlesztőjének legújabb projektje, a The Dark Pictures horrorantológia multiplatform lesz, a Supermassive nem szakított a Sonyval sem. Jelenleg több PlayStation-exkluzív címen is dolgoznak.

Új játékon dolgozik az Until Dawn fejlesztőcsapata?

A ResetEra egyik felhasználója szúrta ki, hogy a Supermassive Games nemrég levédett egy új nevet és egy logótervet. A Shattered State állítólag egy politikai thriller lesz.
  • Írta: Shifty
  • 2 komment

A PlayStation Plus júliusi ajándékai

Nemcsak meleg, hanem borzongató július vár a PlayStation Plus-tagokra, elvégre a Supermassive horrorjátéka, az Until Dawn is berepül az Instant Game Collectionbe. Ezen kívül megkapjuk az Telltale-féle Game of Thronest is.

Így nézett ki PS3-on az Until Dawn

Az Until Dawn elég régóta készült, mire tavaly megjelent PS4-re. A horrorjátékot elsőként PS3-ra jelentették be, és akkor még egy belső nézetes anyag lett volna, melyben a PS Move-val navigálhattunk. Most belenézhetünk a prototípusba!

Until Dawn - egyelőre biztosan nem lesz folytatás

A Supermassive Games vezérigazgatója, Pete Samuels egy interjúban megerősítette, hogy a csapat ugyan dolgozik egy új játékon, de az nem az Until Dawn folytatása.

2015 legolvasottabb cikkei a Gamekapcson

A legolvasottabb hírek után nézzünk egy másik listát, következzen az elmúlt év tíz legolvasottabb cikke! A győztesen nem fogtok meglepődni, de azért akad egy-két érdekesség is az összeállításban.

Egyet fizet, kettőt kap akció a PS Store-ban

A Sony hasznos ajándékkal lepi meg az európai játékosokat, ha veszel egy játékot a PS Store-ból, egy másikat is választhatsz mellé teljesen ingyen. A The Order: 1886, a The Last of Us és az Until Dawn is szerepel a kínálatban.

Until Dawn - bemutatkozott a VR-kiegészítő

Mégis igaznak bizonyultak a korábbi pletykák, a Sony ugyanis percekkel ezelőtt hivatalosan is megerősítette, hogy Until Dawn: Rush of Blood címmel érkezik a PlayStation VR-exkluzív expanzió a Supermassive játékához.

Frissítve: VR-orientált DLC-t kaphat az Until Dawn

A pletykák szerint készül az Until Dawn első DLC-je, a kiegészítő ráadásul rendkívül érdekesnek ígérkezik: a körítése nagyjából egyezik majd az alapjátékéval, viszont a játékmenet egy kicsit más lesz.

Until Dawn - már gondolkodnak a folytatáson

A nyár egyik meglepetéscíme lett az Until Dawn, legalábbis úgy tűnik, hogy a játék mind a játékosok, mind pedig a készítők elvárásait felülmúlta. Aligha meglepő, hogy a folytatás is szóba került már.

Hangos traileren az Until Dawn

Több szempontból is fura az Until Dawn legújabb trailere: egyrészt a játék már hat héttel ezelőtt megjelent, másrészt pedig a trailerben semmi látnivaló nincs, viszont annál többet kell hallgatózni.
  • Írta: barackostej
  • 3 komment

Amerikai toplista: megint a PlayStation 4 győzött

Nem okozott különösebb meglepetéseket az amerikai játékpiac augusztusa. Ismét a PlayStation 4-ből fogyott a legtöbb, és az aktuális Madden NFL-rész is letarolta a toplistát, ahogy kell.

Brit toplista: élen nyitott a Metal Gear Solid V

Múlt héten két nagyobb megjelenés is akadt, amelyek közül mindkettő könnyedén szerezte meg a dobogó első két fokát. A győztes végül, de megérdemelten a Metal Gear Solid V: The Phantom Pain lett, mögötte a Mad Maxszel.

Brit toplista: a felújított Gears of Waré az arany

A nyári pangás után gyakorlatilag felrobbant a brit játékeladási toplista, miután hat új cím is megjelent a múlt héten. A versenyt végül a Gears of War felújított változata, az Ultimate Edition nyerte meg.
  • Írta: fojesz
  • 2 komment

Ma érkezik az Until Dawn, íme, az utolsó előzetese

Amerikában tegnap jelent meg, nálunk pedig ma mutatkozik be a PlayStation 4 legújabb exkluzív címe, a tinihorrorokat idéző Until Dawn. A premier apropóján ehhez is kaptunk egy launch trailert.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Hivatalos: véget ért az uborkaszezon, ezen a héten már egy raklapnyi olyan játék érkezik, amely érdemes lehet a figyelmetekre. Mindegy, milyen platformon játszol, akad majd egy-két érdekesség!

Új élőszereplős előzetesen az Until Dawn

Megérkezett az Until Dawn második élőszereplős előzetese, és bár ez már nem interaktív, azért igyekszik átadni a horrorjáték hangulatát, és azt, hogy milyen következményei lehetnek a döntéseinknek.