Plants vs. Zombies 2: It’s About Time

iPhone, PC, Macintosh, Mobil

Akció, Puzzle, Tower Defense
Kiadó: PopCap, Fejlesztő: PopCap
2013 első felében érkezik a növények és zombik összecsapásának következő fejezete.
Értékelés: Nincs még értékelve

Tízéves a Plants vs. Zombies

Nehéz elhinni, pedig így van: tegnap volt tízéves a PopCap nagy sikerű tower defense-játéka, a Plants vs. Zombies. A gyors sikerre később ráugrott az EA is, igazi frencsájzot csinált belőle.

Ezért rúgták ki a Plants vs. Zombies alkotóját

Érdekes információk láttak napvilágot a Plants vs. Zombies alkotójáról. Úgy hírlik, George Fant a pay-to-win modellel szembeni tiltakozása miatt rúgta ki évekkel ezelőtt az Electronic Arts.
  • Írta: bobzenub
  • 6 komment

A csökkenő bevétel ellenére is bizakodó az EA

Az Electronic Arts szerint "remekül indult" az aktuális üzleti éve, annak ellenére, hogy az elmúlt negyedévben kevesebb bevételt ért el, mint a tavalyi év hasonló időszakában. Az őszi megjelenéseken sok múlik majd.

E3 2015: Teaseren az új Plants vs. Zombies

Gyakorlatilag 99 százalék, hogy az EA a jövő héten bejelenti a Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2-t. A múlt heti pletykák után már egy hivatalos teaser erősíti bennünk a gyanút. Lehet vágni a centit!

Bejött az EA-nek a next-gen

Befutott az Electronic Arts legfrissebb pénzügyi helyzetjelentése: a kiadó szerint az ő játékaiból fogyott a legtöbb a next-gen konzolokon, és ez érződik az elmúlt negyedévi eredményein is.

VGX 2013: A GTA V az év játéka

Mivel mással zárhatnánk a VGX-beszámolónkat, mint magának a díjátadónak az eredményeivel? Hölgyeim és uraim, meg vannak a győztesek, az év játéka pedig nem más, mint a GTA V!

Ilyen volt az Electronic Arts elmúlt negyedéve

Először jelentett az Electronic Arts az új vezérigazgatójával, Andrew Wilsonnal: a számai nem okoztak meglepetést, jobb híján viszont csak a digitális eredményeivel büszkélkedhetett a kiadó.

Plants vs. Zombies 2 - októberben Androidra is

Lapértesülések szerint októberben fut be az androidos mobilokra és tabletekre a Plants vs. Zombies második része. Az Electronic Arts még nem erősítette meg hivatalosan a megjelenési dátumot.
  • Írta: fojesz
  • 4 komment

Óriási siker a Plants vs. Zombies 2

Bár még csak iOS-en rajtolt el, a Plants vs. Zombies 2 óriási siker: a free-to-play játékot már most többen töltötték le, mint az eredeti részt a teljes pályafutása során. Év végén jön a többi változat is.

Tölthető a Plants vs. Zombies 2

A várakozásnak végre, mától tölthető le a Plants vs. Zombies második része. Ha érdekelt vagy a palánták és a zombik vérre menő háborújának eldöntésében, és van iOS-es kütyüd, irány játszani!

Fejlesztői naplón a Plants vs. Zombies 2

A PopCap semmi eget-rengető dolgot nem csinál, csak tökélyre fejleszti az eddig is jól működő receptet. Számos növény, bamba zombi és látványos helyszíneken zajlik a tower defense móka.

Képregény készült a Plants vs. Zombies alapján

Képregény készült a Plants vs. Zombies alapján, az első két epizód már olvasható, a többi pedig még a nyár folyamán megjelenik. Az anyag egyelőre iOS-exkluzív, novemberben lesz nyomtatott kiadás is belőle.

Csúszik a Plants vs. Zombies 2 megjelenése

A PopCap bejelentette, hogy mégsem lát napvilágot júliusban a Plants vs. Zombies 2: It’s About Time, mert további finomítások várnak a kódra. Vigasztalja a rajongókat az a tény, hogy a késés nem lesz hosszú.

E3 2013: Electronic Arts-konferencia - LIVEBLOG

A nulladik nap második programja az EA sajtótájékoztatója. Kíváncsi vagy a BF4 multijára, netán az NFS: Rivalstól várod a megváltást? Az aktuális sportjátékokra gerjedsz? Blogolunk a buliról, nem maradsz le róla!

E3 2013: Nézd élőben az EA konferenciáját!

Az éjszaka második fellépője az Electronic Arts. Vajon John Riccitello után Larry Probst egy merően más irányba tolja a kiadó szekerét? Kövesd Te is a bejelentéseket élőben az alábbi streameken keresztül!

E3 2013: Teaserekkel melegít az EA estére

Két teaser videót adott ki az Electronic Arts az esti konferenciája előtt, az egyik az EA Sports-játékokat vezeti fel, a másik Plants vs. Zombies témájú. Nem gondoltuk volna, de utóbbira kíváncsibbak vagyunk!

E3 2013: Plants vs. Zombies: Garden Warfare?

Valami készül Plants vs. Zombies: Garden Warfare címmel, legalábbis az E3-on kiállított molinók erről tanúskodnak. Mi lehet ez? Spin-off? Animációs film? Vagy csak vicc?

E3 2013: Capcom, Square Enix, 505, EA line-up

Az elmúlt órákban három kiadó jelentette be az E3-on bemutatásra kerülő játékaik listáját. A nagy meglepetéseket persze nem lövik el még most, de egészen impozáns felhozatallal szolgálnak már most is.

Lelepleződött a Plants vs. Zombies 2

Az EA és a PopCap megtörte a csendet és leleplezte a Plants vs Zombies 2: It’s About Time-t, amely - mindenki legnagyobb megelégedésére - free-to-play cím lesz és július 18-án érkezik iOS-es eszközökre.

Valami készül Plants vs. Zombies témában

A PopCap Facebook-oldalán három, felettébb árulkodó teaserkép landolt, amely három lehetséges crossoverről tanúskodik, s mindenképpen köze lesz a humoros tower defense címhez. Te mit gondolsz?