Lightning Returns: Final Fantasy XIII

Akció, Fantasy, JRPG
Kiadó: Square Enix, Fejlesztő: Square Enix
A Lightning Saga visszatér egy teljesen dinamikus és nyílt világban. Közeleg a világvége!
Értékelés: Nincs még értékelve

Még több Final Fantasyt várhatunk a Game Passbe

A Microsoft 2019-ben számos Final Fantasy-címmel ígérte bővíteni az Xbox Game Passt, ám a teljes listát még nem sikerült teljesítenie. A cég szóvivője szerint nincs miért aggódni, 2021 folyamán ezek is rendben megérkeznek.

Final Fantasy - izgalmas lesz a következő esztendő

A Final Fantasy-sorozat termékmenedzsere, Shinji Hashimoto nemrég videóinterjút adott, ami során nem győzte hangsúlyozni, hogy a következő esztendő nagyon nagy év lesz a Final Fantasy-rajongók számára.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ha nem is olyan erősen, mint egy-két héttel ezelőtt, továbbra is özönlenek az új játékok a boltokba. Egyebek mellett a PS3 is kap újdonságot, a Yakuza ötödik részére évek óta várnak a konzol tulajdonosai.

Decemberben jön PC-re a Dragon Quest: Heroes

A Square Enix formálisan is bejelentette a Dragon Quest: Heroes PC-s verzióját, amely december folyamán landol a Steamen, a Lightning Returns: Final Fantasy XIII mellett. Ez utóbbi is napra pontos dátumot kapott.

Decemberben jön a PC-s Lightning Returns

Noha a Square Enix eredetileg őszre ígérte a Lightning Returns: Final Fantasy XIII PC-s verzióját, a portolást végző csapatnak kell még némi extra idő a polírozásra. A premier így csak decemberben várható.

Frissítve: PC-re is jön a Final Fantasy Type-0

Miután a Twitteren már utaltak rá, a Square Enix bejelentette, hogy PC-re is megjelenik a Final Fantasy Type-0. A számítógépes portot új grafikai opciókkal és javított kameranézettel vértezik fel.

PC-re is megjelenik a Final Fantasy XIII

PC-re is megjelenik a Final Fantasy XIII trilógia, ráadásul nem is kell sokat várni rá, hiszen az első epizóddal már a következő hónapban játszhatnak a vásárlók. A folytatások tavasszal érkeznek.
  • Írta: barackostej
  • 12 komment

Japán: a Final Fantasy XIII is játszható lesz mobilon

Sőt nemcsak a Final Fantasy XIII, hanem több másik Square Enix-cím is. Az ehhez szükséges felhős szolgáltatást a kiadó-fejlesztőcég októberben lövi fel, a mobil-kompatibilis játékokat bérelni lehet majd különböző időtartamokra.
  • Írta: fojesz
  • 6 komment

Kiszállt a Sony a Square Enixből

Merthogy egészen eddig benne volt, illetve mondhatjuk azt is, hogy részben az övé volt: a Sony Computer Entertainment ma jelentette be, hogy eladta a Square Enix-részvényeit egy japán befektetőcégnek.

Jól sikerült az amerikai játékpiac februárja

Összességében növekedett az amerikai játékpiac februárban, igaz, ez a növekedés csak a hardvereladásoknak tudható be. A PS4 eladott darabszámban, az Xbox One-ban bevételben első.

Final Fantasy - akár a PC is szóba jöhet

Noha a Final Fantasy-sorozatnak vannak olyan részei, amik PC-re is megjelentek, alapvetően konzolos címként tekintünk rá. A Square Enix viszont fontolgatja, hogy változtat ezen, úgyhogy tulajdonképpen örülhetünk.

Brit toplista: az élen nyitott az új LEGO-játék

Megjelenése után kapásból az élen nyitott az új LEGO-játék, ami történetesen a nemrég mozikba került LEGO-film adaptációja. Az új Final Fantasynek "csak" egy harmadik helyre futotta.

Final Fantasy - Lightning visszatérhet

És most nem abban az értelemben, hogy Lightning Returns, hanem úgy általában: noha a múlt héten megjelent Final Fantasy lezárja Lightning történetét, a készítők nem zárták ki, hogy később visszatérhet vendégszereplőként.

Launch traileren a Lightning Returns: FFXIII

Bizony, elérkezett az idő, hogy a Final Fantasy történelme egy újabb bejegyzéssel bővüljön. Az átdolgozott harcrendszerrel és sztorival kecsegtető Lightning Returns: Final Fantasy XIII péntektől kapható a boltokban.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A Valentin-nap egy marhaság, de ha mégis meg szeretnénk lovagolni, akad majd egy-két olyan játék, ami aznap jelenik meg, és kiváló időtöltést nyújthat az ünnep apropóján...

Lightning Returns - terítéken a harcrendszer

Alaposan megváltozott a Lightning Returns harcrendszere a Final Fantasy XIII óta: jobb, használhatóbb és sokoldalúbb lett, legalábbis az ígéretek szerint. Nézzünk bele egy trailer erejéig!

Lightning Returns - Caius színre lép

Nem vagyunk meglepve, de új előzetest kapott a Lightning Returns: Final Fantasy XIII, melyben a csábos, rózsaszín hajú hősnőnk egy mindenre elszánt rosszfiúval, Caiusszal csap össze. Drámai percek ezek.

Fejlesztői naplón a Lightning Returns

Véget ért a Square Enix fejlesztői naplósorozata, a harmadik részben a Lightning Returns: Final Fantasy XIII időrendszeréről tudhattok meg pár érdekességet. Nem is beszélve az új gameplay jelenetekről!

Lightning Returns - traileren az effektek

Japánban ma jelenik meg a Lightning Returns: Final Fantasy XIII, és ezzel együtt új trailer is érkezett az imént a játékról, amely a "speciális effekteket" hivatott bemutatni közel két percen keresztül.

Interaktív traileren a Lightning Returns: FF XIII

Nem tudni miért, de a japánok ragaszkodnak ahhoz a trendhez, hogy a szexi játékhőseiket számtalan új ruhába lehessen öltöztetni. Lightninget például nyolcvan különféle csini kosztümbe - most mindegyiken végigrághatod magad.