FTL: Faster Than Light MAC, PC

Űrszimulátor egy független fejlesztő csapattól, kizárólag PC-re, Mac-re és Linuxra.
1578420000

Négy új címmel bővül az Xbox Game Pass

A Microsoft lerántotta a leplet azokról a játékokról, amelyek az Xbox Game Pass könyvtárát bővítik majd a hónap során. A konzolosok három remek játéknak, a PC-sek pedig két indie gyöngyszemnek örülhetnek.
1577904141

Frissítve: Megérkezett a karácsony az Epic Store-ba

A Holiday Sale 2019 című akció keretében nem csak óriási leárazások, hanem még egy 10 dolláros kupon is üti a játékosok markát. Ha pedig ez még nem volna elég a boldogsághoz, az ünnepi szezonban naponta kapunk ingyen játékot.
1417042719

Heti akciók és leárazások - Steam Holiday Special

Elkezdődött. A nagy karácsony előtti játékvásárlási szezon hivatalosan is felszállási engedélyt kapott Gabe Newell gőzhajtású szánjával. Kezdődjék hát a pénzszórás, melyhez ezúttal kizárólag steames akciókkal készültünk nektek.
1396267200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Itt a hétfő, úgyhogy ideje szemrevételezni a következő napokban megjelenő játékokat is! A fő attrakció természetesen a The Elder Scrolls Online, de akad még egy-két érdekesség a listánkon...
1378993440

Elindult a Humble Indie Bundle 9

Folytatódik a Humble Bundle-sorozat, immár kilencedjére kapják a főszerepet a független fejlesztésű játékok. A menetrend a szokásos: annyit fizetsz értük, amennyit csak akarsz.
1347373800

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Inkább az ínyenceknek tartogat meglepetéseket ez a hét, de DLC-fronton is várható egy-két érdekes megjelenés. Az ősz felvezetésében érkezik a Tekken Tag Tournament második része, lesz új NHL, és a Joe Danger is folytatást kap. A mozikban az új Resident Evilre lehet érdemes jegyet váltani.