Heavenly Sword

RPG
Kiadó: Sony, Fejlesztő: Ninja Theory
Régóta vártunk már a Sony új PlayStation 3-exkluzív címére, úgy tűnik nem hiába - a kicsike remekül sikerült!
Értékelés: 8.9

Megvan a Heavenly Sword-film dátuma

Habár eredetileg idén júniusra ígérték, csak szeptemberben jelenik meg a Heavenly Sword-film Blu-rayen és DVD-n, valamint más on-demand csatornákon. A Ninja Theory akciójátékát végre egész estés filmként is élvezhetjük.

Nézzünk bele a Heavenly Sword-filmbe!

Gőzerővel forog, izé... animálják a Heavenly Sword filmadaptációját, amiről most befutott egy egyperces előzetes. Az biztos, hogy nem ezzel reklámozzák majd a CGI aktuális fejlettségét, ettől persze még jól is elsülhet.

Frissítve: Mobilra vált a Ninja Theory?

Bár a jelenlegi információink szerint a Ninja Theory párhuzamosan dolgozik mobilos és konzolos projekteken, állítólag a csapat társalapítója azt mondta, hogy a jövőben teljes mértékben mobilra váltanak majd.

Itt a Heavenly Sword-film előzetese

Animációs film készül a Ninja Theory akciójátéka alapján. A történet hűen követi az alapanyag sztoriját, így a rajongóknak mindenképp ajánlott fél szemmel követni a projektet. Már befutott az első trailer is.

A Heavenly Sword is kap filmváltozatot

A Variety a tegnap bejelentett Ratchet & Clank-mozi kapcsán közölt összeállítást, aminek a végén gyakorlatilag lábjegyzetként említi meg, hogy a Heavenly Swordot is megfilmesítik hamarosan.

Bejelentésre készül a Ninja Theory

Most, hogy a DmC: Devil May Cry megjelent, a Ninja Theory dolgozhat máson, és dolgozik is: a fejlesztők azt üzenték a Twitteren, hogy "valami újat" fognak nekünk mutatni hamarosan.

Heavenly Sword 2 conceptek érkeztek

A Heavenly Swordöt szerette a sajtó, és bár a fejlesztők későbbi bevallása szerint nem kerestek rajta semmi pénzt, a Ninja Theory játékának mindig folytatást követeltek a rajongók. A második részre voltak is tervek - a koncepciós rajzok egy része épp a minap szivárgott ki.
  • Írta: fojesz
  • 4 komment

Megölik az innovációt az AAA-kategóriás játékok

Legalábbis a Ninja Theory főnöke így gondolja. Szerinte ugyanis a játékokat már túlságosan drága elkészíteni, túlságosan sokba kerülnek, ezért senki nem mer kockáztatni, ami végső soron a kreatív anyagok halálát okozza a tripla-A kategóriás játékfejlesztésben. Vajon igaza van?

Heavenly Sword 2 - bejelentik az E3-on?

Régóta pletykálják már a Heavenly Sword 2 fejlesztését, de mindeddig a pletykák nem bizonyultak igaznak. Habár az előd mérsékelt sikereket aratott, úgy tűnik, a rajongók szeretnének egy folytatást, s "nem zörög a haraszt" alapon feltételezzük, hogy a Ninja Theory már dolgozik az ügyön.

Andy Serkis szerint jó úton jár a Ninja Theory

A Gollam karaktere nyomán megismert Andy Serkis mára már igazi legenda a filmes iparban, s lassan a játékosok köreiben is, hiszen neki köszönhetjük az Enslaved motion capture felvételeit. Serkis szerint a játékfejlesztőknek jobban kell figyelniük a sztorira és a forgatókönyvre.

Fontosabb a sztori, mint a játékmenet?

Tameem Antoniades, a Ninja Theory társalapítója szerint furcsa módon igen. Ha egy játék sztorija a képernyő elé szegez, a játékmenet nem számít annyira.

Hamarosan jönnek az első PS3-as platinum címek

Hamarosan az EU piacra is befutnak az első PS3-as platinum címek - a programban régi nagy játékok második kiadásához lehet akciós áron hozzájutni.

Leállították a Heavenly Sword 2 fejlesztését?

Bár sosem jelentették be, azt azért megszellőztették a Sony-nál, hogy lesz Heavenly Sword 2 - most úgy tűnik, a várva-várt folytatás mégsem fog elkészülni.

Ősszel jönnek Európába a PS3-as Platinum-játékok

A Sony Computer Entertainment Europe bejelentése szerint ősszel kerülnek az európai boltokba az első PS3-as Platinum-játékok, "mindössze" negyven eurós áron.

A Ninja Theory nem fejleszt Heavenly Sword 2-t

A PlayStation 3 egyik legjobban sikerült címe valószínűleg kap folytatást, ám ennek fejlesztését nem az eredeti csapat, a Ninja Theory végzi majd.

GDC 2008: Új játék a Heavenly Sword alkotóitól

A brit Ninja Theory új játékon dolgozik. Egyelőre semmit sem árultak el a készülő produktumról, csupán a munkálatok megkezdését szellőztették meg.

A héten megjelenő játékok

Újfent remek hétnek nézünk elébe (legalábbis hétfőn ez még így lett volna aktuális): jön a Heavenly Sword, a Skate, az új NHL, és még sok más finomság!

TGS 2007: Sony, Capcom és Square lineup

Befutottak az idei Tokyo Game Show kiállítóinak első lineupjai. Kezdetnek a Capcom, a Square Enix, és a Sony hozta nyilvánosságra játéklistáját.

Hétfő délutáni galériafrissítés

Galériafrissítéssel is kedveskedünk így a hét elején, melyben számos remek cím szerepel - tessék végigcsekkolni az összeállítást, akad mindenféle jó!
  • Írta: fojesz
  • 5 komment

GC 2007: Összeállítás az eddigi legjobb videókból

Összegyűjtöttük egy csokorba a GC eddigi legjobb videóit - érdemes megnézni őket mind, de külön felhívnám a figyelmet a Rayman: Raving Rabbids 2 trailerre!