Slender: The Arrival

PC

Akció, FPS, Túlélõ Horror
Kiadó: _No Company, Fejlesztő: _No Company
A Slender kinőtte magát, kibővített lehetőséget ígér a folytatás.
Értékelés: 7.0

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Folytatódik az őszi játékdömping, ezen a héten is érkeznek majd újdonságok bőséggel. Szokás szerint listába szedtük az aktuális premiereket, és még a filmes szekciónkon is igazítottunk kicsit!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Az E3 lecsengésével a kiadók és fejlesztők is visszatértek a régi kerékvágásba, a következő napokban érezhetően több játékmegjelenésünk lesz, mint az elmúlt hetekben. Össze is szedtük egy szép listába őket!

Halloween ünnep lesz a Wii U-tulajok számára

Elvégre két remek horrorjátékkal gazdagodhatnak. Az első a Slender: The Arrival, a másik a klasszikus Resident Evil 4 Wii-s portja. Mindkét cím kőbe vésett megjelenési dátumot kapott.

Megjelent a konzolos Slender: The Arrival

Azért a héten a horrorjátékok szerelmesei sem unatkoznak. A Slender: The Arrival két éve landolt PC-n, kicsit csúnyácska, kicsit elcsépelt, de azért képes a frászt hozni az emberre. Megérkezett a PS4-es és Xbox One-os verzió.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ez a hét is tartalmasnak ígérkezik játékmegjelenések terén, és bár még mindig sok a megkésett port és a felújított kiadás, azért vadonatúj, platform-exkluzív címeknek is örülhetünk majd a napokban.

Jövő hónaptól új platformokon hódít a Slender

Habár a Slender-mánia már rég lecsengett, a Blue Isle Studios azért megpróbál ezt-azt kisajtolni a témából. A Slender: The Arrival márciusban PlayStation 4-re és Xbox One-ra is megjelenik.

Heti akciók és leárazások - Halloween Special

Elindult az évente hagyományosan megrendezett Steam Halloween Sale, melyhez ezúttal mások is csatlakoznak. Fáradjatok beljebb és szemezgessetek a Gamekapocs által összegereblyézett akciók és leárazások tömegéből!

Nextgen gépekre is jön a Slender: The Arrival

A tavaly PC-re megjelent Slender: The Arrival nemrég az Xbox 360- és PS3-tulajokkal is megismertette a rettegés fogalmát. A készítők most az új generációs konzolokra is elhozzák a játékot.
  • Írta: barackostej
  • 14 komment

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Noha már csak egy hetet kell kibírni az októberi játékdömpingig, a lelkesebbek már most is találhatnak maguknak elfoglaltságot. Főleg a focirajongók örülhetnek, ők most kapják meg az éves FIFA-adagjukat.

Heti hírösszefoglaló - 36. hét

Magyarországra ért az Xbox One, jön a PC-s Ryse, ingyenes lett a mobilos Assassin's Creed: Pirates és még sok minden más is történt szeptember első hetében, melyről bővebben az eheti összefoglalóban találtok információkat.

Slender Man a hónap végén beveszi a konzolokat

Pár éve vírusszerűen terjedt a neten a Slender című ingyenes hideglelős alkotás, amely alaposan kinőtte magát. A bővített tartalommal megtömött Slender: The Arrival a hónap végén költözik PS3-ra és Xbox 360-ra.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Noha a héten több érdekes cím is megjelenik, valószínűleg a többségetek fantáziáját már a Watch Dogs izgatja. Kitartás, már csak ezt az éjszakát kell átvészelni valahogy, utána lehet hackerkedni!

Konzolokra is kijön a Slender: The Arrival

Konzolokra is megjelenik az ijesztgetős Slender: The Arrival: az új változat kibővítve érkezik, ráadásul egy-két hónapon belül megjelenhet, ha minden igaz. Az új pályák az előzményekről szólnak.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten akad majd bőven játékmegjelenés, örüljünk neki, ha már úgyis a húsvét meg a tavaszi szünet felé vettük az irányt. Lesz BioShock, Army of Two, LEGO City, Slender, Sly Cooper és Luigi's Mansion is.

Slender: The Arrival - tizenegy perc gameplay

Az előrendelők már kipróbálhatják az új Slender-játék bétáját, ebből érkezett most egy termetes gameplay videó; ha érdekel a korai tesztlehetőség, továbbra is élhetsz vele, nincs más dolgod, mint befizetni a végleges verzióra.

Először mozog a Slender: The Arrival

A karácsonyi lidércnyomás jegyében trailer érkezett a Slender folytatásáról, amely még feszesebb történettel, új helyszínekkel és kifinomult ijesztgetéssel kecsegtet. Kattints tovább, ha mersz!

Úton a Slender folytatása

Az elmúlt hónapokban hangos volt a sajtó a Slender: The Eight Pagestől, mely egy kitalált paranormális képsorozatot ültetett át hátborzongató belső nézetes címmé. A vírusként terjedő indie játék sorsa már ott tart, hogy bejelentették a folytatást, a Slender: The Arrivalt. Álmatlan éjszakák következnek.