Mount & Blade II: Bannerlord

PC

RPG, Fantasy
Kiadó: Talewords, Fejlesztő: Talewords
Végre teljes értékű folytatással jelentkezik a Mount & Blade.
Értékelés: Nincs még értékelve

Mount & Blade II - az év legjobb steames rajtja

A Mount & Blade II: Bannerlordot nyolc éve várják a középkori játéksorozat rajongói. A hosszú idő alatt az érdeklődés egyáltalán nem apadt, és amikor a játék megjelent a korai hozzáférésben, a Steam első negyedévének legjobb nyitását produkálta.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ha a játékkiadókon és -fejlesztőkön múlik, nem fogunk unatkozni ezen a héten sem, többek között Raccoon Citybe is visszatérhetünk egy kicsit, hogy Jill Valentine oldalán kutakodjunk az Umbrella Corporation után.

Dátumot kapott a Mount & Blade II: Bannerlord

Egy dátum és a Bannerlord egy mondatban… Még leírni is furcsa. Akárhogy is, úgy néz ki, hogy tényleg közeleg Taleworlds Entertainment hosszú-hosszú évek óta várt alkotása, mely márciusban lép Early Access-státuszba.
  • Írta: sirdani
  • 2 komment

GC 2019: Mount & Blade 2 - indul a várostrom!

Több évnyi fejlesztés ér majd lassan révbe, amikor hamarosan elrajtol a Mount & Blade 2: Bannerlord korai hozzáférésű változata. A folytatást hét évvel ezelőtt jelentették be, a TaleWorlds azonban nem siette el a munkálatokat.
  • Írta: Shifty
  • 1 komment

GC 2019: Mount & Blade II - vágta az Early Accessbe

Valami hihetetlen módon elnyúlt a Mount & Blade II: Bannerlord fejlesztése, de most végre eljött a nap, melyben sokan már reménykedni is alig mertek. Újabb infókat kaptunk a játék megjelenéséről, és még egy vadonatúj trailer is érkezett!
  • Írta: sirdani
  • 3 komment

Elindult a Mount & Blade 2: Bannerlord zárt bétája

Még a végén tényleg elkészül a Mount & Blade második része! A TaleWorlds elindította a nyílt világú akció-szerepjáték első zárt körű tesztjét, így a legszerencsésebbek már most próbálgathatják a többjátékos módot.

Játszható lesz a Gamescomon a Mount & Blade 2

A Mount & Blade 2: Bannerlord is azon címek közé tartozik, amelyekre olyan régóta várunk, hogy szinte már úgy érezzük, hogy sosem fog elkészülni. Nos, a TaleWorlds ránk cáfolt: az idei Gamescomon megtúráztatják a játékot.

Mount & Blade 2 - neveljünk gyerkőcöket!

Egy nemes család fejeként fontos, hogy utódaink méltó örökösök legyenek, hiszen ők viszik tovább a ház hírnevét. A Mount & Blade 2: Bannerlord ismét visszahozza a dinasztiarendszert, gyermekeinket pedig mi indíthatjuk el a helyes úton.

GC 2018: Új traileren a Mount & Blade II: Bannerlord

Sokak számára volt izgalmas az idei E3, hiszen többek közt végre bemutatták a Cyberpunk 2077-et, illetve a The Last of Us folytatását is láthattuk, ám a szívünk mélyén mindannyian éreztük, hogy valami azért hiányzott. Valami nagy…
  • Írta: sirdani
  • 3 komment

Mount & Blade II - a Captain mód közelebbről

A TaleWorlds újra bemutatta a Mount & Blade II: Bannerlord Captain módját, amely lényegében stratégiát csinál a szerepjátékból. A lovas Khuzait birodalom népe és a Calradic Birodalom csap össze a legújabb videóban.

GC 2017: Mount & Blade II: Bannerlord próbakör

A nagy kiadók kiállítóterei között nem volt könnyű megtalálni a TaleWorlds kicsiny, ám annál forgalmasabb standját, de megérte: kipróbáltam a középkori akció-szerepjáték új részének multiját.
  • Írta: iNKARNATE
  • 4 komment

GC 2017: Kilenc perc a Mount & Blade II-vel

Már jó ideje készül a TaleWorldsnél a Mount & Blade II: Bannerlord. A Gamescomra egy új gameplay videóval érkeztek a srácok, amely az 5v5-ös küzdelmekre fókuszáló Captain módot mutatja be.

E3 2017: Mount & Blade II - megjött a lovasság

A TaleWorlds nem kapkodja el a Mount & Blade II: Bannerlord fejlesztését, már tavaly is bérelt helye volt a PC Gaming Shown. Ezúttal egy látványos csatát izgulhatunk végig: a karakterünk lóháton érvényesül.

GC 2016: Várvédelem a Mount & Blade 2-ben

Az E3 során a támadók szemszögéből csodálhattunk meg egy várostromot a Mount & Blade 2: Bannerlordban, a Gamescomra időzített videóban pedig felcserélődtek a szerepek. Most a védők kerülnek sorra.

E3 2016: Brutális ostromok a Mount & Blade 2-ben

Tegnap este a TaleWorlds Entertainment srácai bemutatták a Mount & Blade 2: Bannerlord ostromrendszerét egy új gameplay trailer mellett. A várak bevétele bizony kemény diónak tűnik. Élet a középkorban.

E3 2016: PC Gaming Show - LIVEBLOG

Idén sem maradnak dedikált konferencia nélkül a PC-s játékosok. A PC Gaming Showról természetesen élőben blogolunk majd, amit érdemes olvasnod a livestream nézése közben. Így teljes az élmény, ugye?

E3 2016: Nézd vissza a PC Gaming Showt!

Egy szusszanásnyi időnk sincs, elvégre a Microsoft konferenciája után a PC Gaming Show kerül terítékre. A Master Race képviselői erről sem maradnak le, ha a GK-t választják, itt nézhetik élőben a közvetítést.

E3 2016: Előrehozták a PC Gaming Show időpontját

Ahogy az várható volt, a szervezők kicsit előrébb hozták a PC Gaming Showt, mivel nem akarnak a Ubisoft E3-as konferenciájával versenyezni. Így mindegyik konferenciát szépen végig tudjuk nézni.

Ismét mozog a Mount & Blade 2: Bannerlord

A Taleworlds semmit nem bíz a véletlenre, a Mount & Blade folytatása csak úgy hemzseg az új funkcióktól. Lesznek itt irányítható ostormgépek, fegyvercraftolás és visszajátszások is - nézzük meg mindet tüzetesebben!

GC 2015: Először mozog a Mount & Blade II

Az ígéreteknek megfelelően a TaleWorlds a kölni Gamescomra időzítette a Mount & Blade II: Bannerlord részletes bemutatását. A játék 200 évvel játszódik a Warband eseményei után, képünk és trailerünk is van róla.