Football Manager 2013

PC, Macintosh

Sport, Foci, Menedzser
Kiadó: Sega, Fejlesztő: Sports Interactive
Idén is lesz Football Manager, és persze rengeteg újdonságot ígér!
Értékelés: Nincs még értékelve

Beperelte a Manchester United a Segát

Bíróság elé viszi a Segát a Manchester United a Football Manager miatt, miután az csak a csapat nevét használta fel, a címerét már nem licencelte. A készítők szerint ezzel a korábbi években még semmi probléma nem volt.

Az Alien: Isolation sem segített a Segán

Megérkezett a Sega legutóbbi negyedéves pénzügyi jelentése is, amelyből kiderült, hogy a japánok rosszabb év végi időszakot zártak, mint 2013-ban, ráadásul az Alien: Isolation sem segített a kiadón.

Football Manager 2013 - tízmillió illegális letöltés

A játékfejlesztők elég ritkán hencegnek játékuk kalózpéldányának rekordjával, ám a Sports Interactive most mégis megtörte a csendet. Több, mint tízmillióan töltötték le illegális forrásból a Football Manager 2013-at.

Mi történt április elsején?

A húsvét alaposan rányomta a bélyegét a bolondok napjára, ettől függetlenül a Gamekapocs szokásához híven kisebb csokorban nyújtja most át nektek a legviccesebb kamuhíreket. Nektek mi volt a kedvencetek?

Team Fortress-karakterek a Sonic & All-Starsban

A Sonic & All-Stars Racing Transformed eddig sem szűkölködött változatos karakterekben, a hónap végén megjelenő PC-s változat viszont még tovább megy a versenyzők számát tekintve.

Élen nyitott itthon a Halo 4

Kapásból a hazai játékeladási toplista élére ugrott a Halo 4, ezzel a 343 Industries FPS-e még az Assassin's Creed harmadik részét is hátrébb tolta. Újonc volt még a héten a legutóbbi Professor Layton-játék is, a 3DS-es cím egy szerény negyvenedik helyet zsebelt be.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Na, ezt nevezzük mi megjelenési listának! Készüljetek fel, ez a hét nagyon sűrű lesz, még szerencse, hogy itt az őszi szünet és az újabb négynapos hétvége! Csakhogy néhány példát emeljünk ki: jön az Assassin's Creed III, a Need for Speed: Most Wanted és az Okami HD is.

Galériafrissítés a vasárnapi ebédhez

Összeszedtük az elmúlt időszak legjobb screenshotjait, ha már a vasárnap amúgy is pang hírek terén. Érdemes lesz átnyálazni a galériafrissítést, szereztünk képeket a Battlefield 3: Aftermathról, az Epic Mickey 2-ről, az új Family Guy-játékról, a Halo 4-ről és a Kingdom Under Fire 2-ről is többek között.

Novemberben jön a Football Manager 2013

A Sega bejelentette, hogy november elején kerül boltokba, illetve válik letölthetővé a Football Manager idei része; aki előrendeli a játékot, már két héttel korábban belekóstolhat a bétatesztelés során. A fejlesztő Sports Interactive több száz változtatást és újdonságot ígér az aktuális fociszezont feldolgozó részbe.
  • Írta: fojesz
  • 2 komment