Might & Magic: Heroes VI - Shades of Darkness PC

Önállóan is futtatható kiegészítő érkezik a Heroes VI-hoz.
1644867004

Új Might & Magic-játékon dolgozik a Ubisoft

A Ubisoft Shanghai álláshirdetései szerint a stúdió olyan szakembereket keres, akik egy vadonatúj Might & Magic-játék fejlesztésén dolgoznának. A feladat a marketing és a termék piacképességének biztosítása lenne.
1440180000

Humble Bundle - újra főszerepben a Might & Magic

Jól emlékeztek, idén már volt egyszer Might & Magic-féle Humble Bundle, most azonban pótolhatnak azok, akik lemaradtak: a legfrissebb Humble Weekly Bundle főszereplője ismét ez a sorozat.
1430564400

Might & Magic-mánia az új Humble Bundle-ben

Jobb későn, mint soha, pótolunk még egy elmaradást: elrajtolt a legújabb Humble Bundle akció, amelyben a főszerepet a Might & Magic-sorozat és annak számtalan felvonása kapta.
1367257893

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Lazul a tempó a héten, igaz, ha van PC-d, és szeretsz elmerülni a Steam kínálatában, akkor rád jó napok várnak. Mi a Far Cry 3: Blood Dragonnal játszunk majd, és megnézzük a Jurassic Parkot 3D-ben.
1349521243

Kiegészül a Heroes VI

Önállóan is futtatható kiegészítőt kap a magyar fejlesztésű Might & Magic: Heroes VI. Magáról az adalékról nem sokat tudunk, még az alcíme sem derült ki, viszont az már biztos, hogy az új történet főszereplői a dark elfek lesznek. A galériánkban megtekinthetitek az első három concept rajzot.