Just Cause

Akció
Kiadó: Eidos, Fejlesztő: Avalanche Studios
A svéd illetőségű Avalanche igen komolynak ígérkező akciójátéka. Megjelenés 2006. harmadik negyedévében!
Értékelés: 8.5

Rendezőt talált a Just Cause-film

Miközben az Uncharted-film épp forogni kezd, egy másik játékfranchise szénája is kezd jobban állni. A szintén hányattatott sorsú Just Cause-adaptáció tavaly forgatókönyvírót talált magának, most pedig már rendezője is van.

Már Xbox One-on is játszhatjuk a Castlevaniákat

Négy újabb klasszikus címmel bővült az Xbox One visszafelé kompatibilis játékainak listája. A Just Cause 4-re a széria első részével készülhetünk, de ismét beizzíthatjuk a Castlevania: Lords of Shadow-játékokat is.

A Nordisk Film bekebelezte az új Rage alkotóit

A Nordisk Film kiadott közleménye szerint történelmi üzletet kötöttek, amikor sikeresen felvásárolták a Just Cause, a Mad Max és a The Hunter játékokat jegyző svéd Avalanche Studios csapatát.

Jason Momoa lesz a Just Cause-film főszereplője

Lassan, de alakul a Square Enix következő filmes projektje, most már biztos, hogy a Trónok harcából ismerős Jason Momoa alakítja majd a főszereplőt, Rico Rodriguezt. Karakteres színész, bár nem éppen latin származású.

Square Enix - jöhetnek az újabb mobilos címek?

Nem csak remekül sikerültek, de anyagilag is jól termeltek a Square Enix legutóbbi mobilos címei, a Hitman Go és a Lara Croft Go, ugyanis a japán kiadó most további öt játéka kapcsán regisztrált be hasonló domaineket.

Frissítve: Mindenki akciózik karácsonykor

De tényleg: a Steamen, az Xbox Store-ban és a PlayStation Store-ban is leárazásokkal ünneplik a karácsonyt, és a Humble-csapat is most indította útjának a legújabb csomagját.

Feltámadt a Just Cause-film

Már négy éve is napirenden volt a Just Cause-mozi, ám akkor nem lett semmi belőle. A producer az IGN-nek elárulta, hogy most újra előkerült a projekt, ráadásul a forgatások hamarosan el is kezdődhetnek.

Costa Ricában a Just Cause alkotói

Az Avalanche Studios munkatársai Costa Ricában jártak, megfigyelték az állatokat, a növényzetet és az időjárást, közben pedig folyton azt hajtogatták, hogy ezt majd mind felhasználják a következő játékaikhoz.

Majdnem készült egy nyitott világú Star Wars-játék

Az Avalanche Studios egykori menedzsere, Oskar Burman a Twitteren elhintette, hogy csapatuk "majdnem" aláírt a LucasArtscal egy nyitott világú Star Wars-akciójáték kapcsán. A projektből sajnos nem lett semmi.

Új forgatókönyvírót kapott a Just Cause-mozi

A Just Cause filmváltozata gőzerővel készül, igaz, még mindig az előkészületi munkálatok zajlanak: a mozi két producere mindenképpen életképes forgatókönyvet akar a filmstúdiók és a befektetők elé dobni, ezért már a második szkriptet íratják egy másik író, Bryan Edward Hill közreműködésével.

Alakul a Just Cause film stábja

Tavaly a Variety már beszámolt róla, hogy a Just Cause sem fogja megúszni a megfilmesítést, most pedig ugyancsak ez a lap közölte az első neveket, amelyek összefüggésbe hozhatók Rico Rodriguez jövőbeli, vászonra írt kalandjaival. Dátum természetesen még nincsen.

Új projekten dolgoznak a Just Cause fejlesztői

Hét évet a Just Cause-zal töltöttek, és most úgy döntöttek, ideje váltani. Az Avalanche Studios megint akciójátékot fejleszt, de ezúttal nem saját címet.

Az Avalanche Studios megvédi a PC-seket

Christofer Sundberg, a Just Cause sorozatot jegyző Avalanche Studios egyik alapítója elítéli azokat, akik a warez miatt nem fejlesztenek PC-re. Szerinte nem ez a megoldás.

Leépítések a Just Cause fejlesztőinél

A független svéd Avalanche Studios százhatvan emberéből hetvenhetet kénytelen volt lapátra tenni, miután két - több tízmillió dolláros - projektjüket leállították.

Már a Steam-ről is elérhetőek az Eidos játékai

Az Eidos és a Valve ma bejelentette, hogy előbbi kiadó több játéka is elérhetővé vált az utóbbi cég által fejlesztett Steam-en akciós áron.

Angliában továbbra is a FIFA 07 irányít

Harmadik hete, hogy a FIFA 07 a brit toplisták dobogójának első helyén tanyázik - kezdhetünk persze lázongani, hogy Pro Evolution Soccer így-úgy, de ezek szerint felesleges.

A briteknél még mindig a FIFA 07 a menő

Még mindig a FIFA 07 uralja a brit összesített, vegyes toplistát, amelyen sok változás nem történt a legutóbbi hét óta. Nézzük a legfrissebb eredményeket!

Focilázban égnek a britek - Angol vegyes toplista

Megérkezett a legfrissebb brit toplista! Ahogy Amerikában, úgy Angilában is kevésbé volt az elmúlt héten népszerű a LEGO Star Wars 2 - a többi cím nagy örömére, persze.

A jövő heti játékmegjelenések

A jövő hetünk is izgalmas, változatos lesz, hiszen érkezik például a Caesar IV, a Just Cause, az El Matador, az Import Tuner Challenge és még sok más finomság!

Közel háromszáz friss kép érkezett galériánkba

Ajánlatunk a felhozatalból: Battlefield: Bad Company, Company of Heroes, FIFA 07, Just Cause, Rayman: Raving Rabbids, Reservoir Dogs és még sok más nyalánkság!