Uncharted: Fight for Fortune Vita

Új Uncharted-játék készül, a Fight for Fortune egy Vita-exkluzív kártyajáték.
1653326742

Nagyszerű kasszasiker lett az Uncharted-film

Ha filmproducerek lennénk, azt mondanánk, hogy Nathan Drake mozis kalandja megérett a folytatásra. A 400 millió dolláros bevételt is átlépve az Uncharted lett minden idők negyedik legsikeresebb videojátékos filmadaptációja.
1645189200

Fortnite - megérkeztek az Uncharted hősei

A Fortnite szigete nem szűkölködik kincsekben és akcióban, ami természetesen az olyan neves kalandorokat is odavonzza, mint Nathan Drake vagy Chloe Frazer. Az Uncharted hőseinek küllemét videojátékos és filmes változatban is megszerezhetjük.
1644228029

Három játékon is dolgozik a Naughty Dog?

A Naughty Dog egy Twitter-bejegyzésben jelezte, rengeteg betöltetlen állásuk van, amit aztán a stúdió társelnöke, Neil Druckmann is megosztott, aki erősen utalt rá, hogy összesen három projekthez keresik az új munkaerőket.
1643824800

Az Uncharted is tiszteletét teheti a Fortnite-ban

A játékipar is meglovagolja az Uncharted-film érkezését: nem elég, hogy boltokba került a PS5-ös Uncharted-kollekció, a hírek szerint még a Fortnite-ban is tiszteletét teheti a franchise.
1643360447

Utolsó előzetesen az Uncharted-film

Hihetetlen, de többévnyi szerencsétlenkedés után hamarosan tényleg mozikba kerül a régóta várt Uncharted-film, ami a közelgő premier alkalmából megkapta utolsó kedvcsinálóját is.
1642168800

Érkezett egy új poszter az Uncharted-filmhez

Ahogy közeledik az Uncharted-film premierje, úgy sűrűsödnek a különféle marketinganyagok: most egy új posztert tudunk mutatni nektek, amelyen már az összes főszereplő feltűnik.
1641369600

Íme, a teljes repülős jelenet az Uncharted-filmből

Az Uncharted-sorozat egyik legemlékezetesebb pillanata volt a harmadik rész repülős jelenete, amelyet természetesen az élőszereplős filmváltozat is megörökít majd. A Sony jóvoltából pedig már most teljes egészében megnézhetitek.
1640297760

Befutott az Uncharted-film következő előzetese

Nem várattak minket sokáig a készítők az Uncharted-mozi következő előzetesével. Noha a kedvcsináló jó pár ismerős jelenetet felvonultat, akad itt újdonság is bőven - például Mark Wahlberget végre bajusszal is láthatjuk!
1639645200

Megérkezett az Uncharted-film hivatalos posztere

A Sony Pictures közzétette a februárban érkező Uncharted-mozi hivatalos poszterét. Habár sok újdonságot nem tartogat a rajongók számára, azt megállapíthatjuk: Tom Holland sokat gyakorolta a Nathan Drake-pózolást.
1634824800

Itt az Uncharted-film hivatalos, teljes előzetese

Tegnap már ugyan kiszivárgott egy teaser hozzá, de most kristálytiszta kiadásban is megnézhetjük a jövőre esedékes Uncharted-filmadaptáció első előzetesét. Nathan Drake egyértelműen készen áll, hogy végre meghódítsa a mozit is.