Tabula Rasa

MMORPG, Sci-Fi
Kiadó: NCsoft, Fejlesztő: NCsoft
Izgalmas MMORPG a szakmában már veteránnak számító Richard Gariottól - a fő hangsúlyt a lőfegyverek kapják ezúttal.
Értékelés: Nincs még értékelve

Tabula Rasa - Elérkezett a vég

A koreai NCsoft által fejlesztett MMO elérkezett az utolsó naphoz, hamarosan egy hatalmas összecsapás kezdődik az emberek és az ellenség között.

Tabula Rasa: Ingyenes MMO immáron

Immáron ingyenesen letölthető és játszható Richard Garriot remek, ám mégis anyagi bukással végződő játéka. Itt az idő, hogy mindenki kipróbálja, milyen is egy sci-fi MMO világ.

Jövőre leállítják a Tabula Rasa szervereit

A Richard Garriot nevével fémjelzett sci-fi MMO sohasem volt sikeresnek mondható, de úgy tűnik, elérte a mélypontot: jövőre leállítják a játék szervereit.

Richard Garriot elhagyja az NCsoft csapatát

A Tabula Rasa univerzumának megalkotója, aki nem rég tért vissza űrbéli kalandjáról, elhagyja a játékot kiadó NCsoft csapatát és új kalandokat keres.

Tabula Rasa - hamarosan belső nézetből

A Richard Garriot nevével fémjelzett MMORPG hamarosan egy hatalmas vérfrissítést kap, amely után belső nézetet is használhatunk a hatalmas ütközetek során.

Visszatért az űrből Richard Garriott

Közel két hetet töltött az űrben az Ultima szerepjátékok és a Tabula Rasa atyja, Richard Garriott: a kiruccanás harminc millió dollárjába fájt a mesternek.

Kedd esti galériafrissítés

Közel négyszáz új kép került galériánkba olyan címek képviseletével, mint az Armored Core for Answer, a Lego Batman, a Red Faction: Guerilla vagy a World of Warcraft.

Szerda délutáni galériafrissítés

Heti galériafrissítésünkben az új címek mellett régebbiek is helyett kaptak, melyek új tartalommal bővültek az utóbbi időben, a kiadók pedig küldtek nekünk néhány képet róluk is.

Vasárnapi galériafrissítés

Megérkezett hétvégi galériafrissítésünk sok-sok vadi új képpel - a felhozatal részét képezik ezúttal olyan nagyágyúk is, mint a Gears of War vagy a Starcraft 2!

A jövő heti játékmegjelenések

Végre itt az őszi szünet, felmerülhet a kérdés, hogy mivel töltsük az időt? Hellgate: London, The Witcher, Timeshift, Simpsons - s ez még csak töredéke a felhozatalnak!

Vasárnapi óriás galériafrissítés

Több száz screenshottal frissült a galériánk a minap: a felhozatalban lesz Blazing Angels 2, FIFA 08, Halo 3, Need for Speed és Resident Evil is - tessék-lássék!

GC 2007: Galériafrissítés - a második felvonás

Újabb galériafrissítéssel jelentkezünk a Games Convention-ről, melyben ezúttal is számos remek cím kapott helyet - irány screenshotokat nézegetni!

Kiállítás előtti extra galériafrissítés

A Games Convention kiállításról majdan érkező galériafrissítéseknk mintegy előfutáraként nevezhető a mostani képáradat - csekkoljátok végig, remek a felhozatal!
  • Írta: fojesz
  • 8 komment

Hétfő reggeli galériamánia

Újabb hét, újabb raklapnyi kép. Rengeteg screenshot gyűlt össze az elmúlt héten, melyeket kivétel nélkül feltöltöttünk a Gamekapocs galériájába. Tessék-lássék!
  • Írta: fojesz
  • 4 komment

E3 2007: Megérkeztek az első lineupok

A 1 Company, az Akella, a Majesco és az NCsoft az elsők között küldték el nekünk listájukat, melyen az idei E3-on kiállítandó címeik vannak felsorolva.

Több mint háromszáz friss kép a galériában

Kiadós galériafrissítéssel indítjuk a nyári szünetet: lesz itt többek között Age of Conan, Condemned 2, FIFA 08, Halo Wars, Mass Effect és Witcher is.

GDC 2007: Friss screenshot gyűjtemény

Kisebb screenshot gyűjteményt tudunk most prezentálni. Van benne Age of Conan, C&C3, Forza 2, Halo 2, Mass Effect, Singstar meg egyéb más finomság.

E3 2006: Tizennégy trailer lokálból!

Több órányi munka gyümölcse, hogy szerverünkre ezúttal tizennégy darab videó kerülhetett fel. Izgalmas a mai felhozatal is, lessétek meg őket mind!

E3 2006: Újabb adag line-up, itt a GK-n!

Három kiadó küldte el nekünk E3-as listáját, melyen szerepelnek a játékok, melyekkel az érintett csapatok részt vesznek a kiállításon.

E3 2005 lista

Elérkezett hát az idő, amikor is az IGN csapata közzé tette a már mindenki által oly annyira várt E3 2005-ön bemutatkozók listáját...