LEGO Marvel Super Heroes

PC, PlayStation 3, Xbox 360, Nintendo 3DS, Vita, Wii U, PlayStation 4, Xbox One

Akció, Platform, Képregényes
Kiadó: Warner Bros., Fejlesztő: Traveller's Tales
A Marvel-féle szuperhősök sem maradnak LEGO-változat nélkül.
Értékelés: 8.1

Minecraft ihlette LEGO-játék készül?

Egy kiszivárgott hirdetés szerint a TT Games csapata ezúttal nem egy ismert brand alapján készít LEGO-játékot. A LEGO Worlds sokkal inkább egy Minecraft-szerű alkotás lesz, amiben teljesen szabad kezet kap majd a játékos.

Heti akciók és leárazások - 45. hét

Most vasárnap sem merült feledésbe a lassan szokásossá váló leárazásokat tartalmazó vásárlási útmutatónk, melyből a net legjobb ajánlataiból szemezgethettek a pénztárcátok viszonylagos kímélése mellett.

100 milliónál jár a LEGO-sorozat

Mérföldkőhöz érkezett a LEGO-sorozat, az építőkockás videojátékokból mára több mint 100 millió példányt adtak el összesen. Mondani sem kell, a játéktörténelemben csak néhány széria tudta megugrani ezt a lécet.

Brit toplista: még mindig vezet a Call of Duty

Sorozatban a harmadik hete vezeti a brit játékeladási toplistát a Call of Duty: Ghosts, igaz, a FIFA 14 csak egy hajszálnyira volt a trónfosztástól. Különösebb mozgás nem történt a múlt héten.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Sűrű lesz ez a hét, december 13-án kerül boltokba a PlayStation 4 Magyarországon, és vele együtt egy raklapnyi következő generációs (vagy arra hasonlító) játék is. Te melyiket szerzed be először?

Még mindig a Call of Duty vezeti a brit toplistát

Az Xbox One-os változat eladásai révén múlt héten is a Call of Duty: Ghosts volt az Egyesült Királyság legkeresettebb játéka, a LEGO Marvel Super Heroes így csak a második lett.

Még mindig a GTA V vezeti az amerikai toplistát

Elkészült az NPD Group az amerikai játékpiac októberi teljesítményének összegzésével, a játékeladási toplistát még mindig a Grand Theft Auto V vezeti, miközben a Nintendo 2DS is szépen szerepelt.

Blogajánló: Hív a Kötelesség - Szellemek

A napokban megjelent a Call of Duty legújabb felvonása, a Ghosts és a Battlefield negyedik része is, így a háborús FPS-ekre éhező gamer társadalom jó részének oda lett a szabadideje.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Már azt hittem, hogy a PlayStation 4 amerikai rajtja miatt nagy csend lesz itthon játékmegjelenések terén, de szerencsére a kiadók rám cáfoltak: lesz miből válogatni a következő napokban!

Blogajánló: Neverhood, Watchmen, S.H.I.E.L.D.

Ki ne szeretne egy Connort mintázó gyurmafigurával társasjátékot játszani a Komédiás ellen a S.H.I.E.L.D. központjában? Rájössz, hogy miről lesz szó? Nem? Nos, itt van az eheti blogajánló, ami segít a megfejtésben.

LEGO Marvel Super Heroes - videón Stan Lee

Az aggastyán képregényíró, Stan Lee is vendégszerepel majd a LEGO Marvel Super Heroesban (ahogy majdnem minden Marvel-féle filmben is). Az öregúr bírja a LEGO-univerzumot, s a játék kitűnő lesz.

Nintendo-megjelenések az utolsó negyedévben

A Nintendo 2DS bejelentése és a Wii U árcsökkentése mellett a japán gyártó számos játék megjelenési dátumát erősítette meg. Többek közt kiderül, hogy mikor jön a Super Mario 3D World és a Donkey Kong: Tropical Freeze.

GC 2013: Videón a LEGO Marvel Super Heroes

A Traveller's Tales kellően ráérzett arra, hogy manapság a szuperhősös filmek és játékok folynak mindenhonnan, miért ne lehetne egy frankó LEGO-címet készíteni az egészből? Kölnt is bevették a Marvel-hősök.

GC 2013: Íme, az Xbox One nyitócímei

Noha a várakozásokkal ellentétben a Microsoft még nem árulta el az Xbox One boltokba kerülésének napját, a nyitócímek listáját azért összeszedte nekünk. Lesz miből válogatni!

LEGO Marvel Super Heroes - még több karakter

A Marvel a Comic-Conon erősítette meg, hogy közel két tucat hőssel, gonosszal és valódi képregényalkotókkal bővült a LEGO Marvel Super Heroes felhozatala. Stan Lee bácsi is játszható karakter lesz.

E3 2013: És most LEGO Marvel Super Heroes

Természetesen nem telhet el úgy E3, hogy ne kapjunk bőséges látnivalót az aktuális LEGO-játékból, és kár is lett volna azt gondolni, hogy a TT Games megáll a múltkori, negyven másodperces trailernél.

E3 2013: Traileren a LEGO Marvel Super Heroes

A Traveller Tales emeli a tétet és a Marvel képregényhősökkel megspékelt akció-platformjátékot tesz lesz az asztalra. A humor és a könnyed játékmenet ezúttal sem hiányozhat. Ez lesz a legjobb LEGO-játék?

E3 2013: Képeken a LEGO Marvel Super Heroes

Tizenegy ropogós screenshot érkezett a LEGO Marvel Super Heroesból. A képeken feltűnnek a kedvenc hőseid, vethetsz néhány pillantást Asgardra, sőt a Destroyer legósított kiadása is felbukkan.

LEGO Marvel Super Heroes - előrendelői extrák

Bár azt az adott bolt válogatja, hogy milyen LEGO Marvel Super Heroes-előrendelői ajándékot kapunk, mindkét relikvia megér egy misét. Emellett egy rövidke trailert is megtekinthetünk Iron Man poénos beszólásával a végén.

Képeken a LEGO Marvel Super Heroes

Kilenc screenshotot kaptunk a LEGO Marvel Super Heroesról, a képeken az a jelenet látható, mikor Hulk, Vasember és Pókember méri össze az erejét Sandmannel. Nem lesz egyszerű csata!