Crusader Kings II: The Republic MAC, PC

Újabb kiegészítőt kapott a Paradox-féle Crusader Kings II.
1613833200

Most már elő is fizethetünk a Crusader Kings II-re

Aki ismeri a Paradox játékait, az tudja, hogy mélyen a zsebünkbe kell nyúlnunk, amennyiben minden kiegészítőt megvásárolnánk hozzájuk. Erre a problémára nyújt megoldást a Crusader Kings II előfizetéses rendszere.
1564563600

Itt a Humble Crusader Kings II Bundle

Ha mindig is arra vágytál, hogy jó sok kiegészítővel együtt beszerezd a világ egyik leghangulatosabb középkori birodalommenedzselős alkotását, csak a pénztárcád mindig nemet mondott, akkor eljött az idő, hogy most akciósan lecsapj a szériára!
1532854800

„Valószínű” a Crusader Kings-széria folytatása

Ismét feleséget keres a pápa! A Paradox Interactive leköszönő vezérigazgatója, Fred Wester nyilatkozatában „valószínűnek” tartja a Crusader Kings-franchise folytatását.
1424253645

Crusader Kings-szerű Trónok harca készülhetne

A vezérigazgató szerint az HBO nemrégiben megkörnyékezte a Paradox Interactive-ot, ám nem azért, mert a sorozat gyártója egy Crusader Kings 2-szerű játékban szeretné viszontlátni a Trónok harcát. Egy rajongói modra orrolt meg.
1412340280

A hétvégén kipróbálható a Crusader Kings 2

Minden érdeklődő ingyenesen kipróbálhatja a hétvégén a Paradox Interactive kultstátuszú stratégiáját. A két éve megjelent alkotás a középkor vérzivataros időszakába repít minket, a hardcore arcok legnagyobb örömére.
1408546800

Elrajtolt az új Humble Bundle

Itt van az új Humbe Bundle, az akció szervezői ezúttal egy újabb Jumbo csomaggal készültek az érdeklődőknek. Ez azt jelenti, hogy nagyon kevés pénzért olyan játékokat kapsz, ami amúgy nagyon sokba kerülne.
1358179200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten sem lesz túl sok játékmegjelenés, ettől függetlenül viszont az új Devil May Cry éppen most érkezik, szóval mégis lesz mivel elütni az időt, ha már minden havat ellapátoltatok a járdáról.