The Legend of Zelda: The Wind Waker HD

Wii U

Akció
Kiadó: Nintendo, Fejlesztő: Nintendo
Hádésítják a GameCube-os Wind Wakert - de még hogy!
Értékelés: Nincs még értékelve

A Nintendo már dolgozik a következő Zelda-játékon

A The Legend of Zelda: Breath of the Wild sikere után nincs abban semmi meglepő, hogy a Nintendo úgy döntött, folytatja Link kalandozását. A hírt Eiji Aonuma is megerősítette, most már csak az a kérdés, mikor kapjuk meg az új részt.

Napi WTF: Film készült a Zelda alapján - de milyen!

Erre nem számítottunk. Egy YouTube-csapat filmet készített a The Legend of Zelda alapján, de úgy közelítette meg az alapanyagot, ahogy nem is gondolnál rá: bűnügyi drámává gyúrták a Nintendo klasszikusát.

Cáfol a Nintendo, nem készül sorozat a Zeldából

Sokáig tartott, de a Nintendo hivatalosan is cáfolta a Wall Street Journal februári cikkét, amiben a lap arról írt, hogy a kiotóiak és a Netflix élőszereplős sorozatot készítenek a The Legend of Zelda alapján.

Élőszereplős The Legend of Zelda-sorozat készül?

A Netflix állítólag TV-sorozatot készít az egyik népszerű Nintendo-játékról, a The Legend of Zeldáról. A Wall Street Journal úgy tudja, hogy az élőszereplős széria egyfajta "családbarát Trónok harca" lesz. Érdekesen hangzik!

5,86 millió Wii U-t adtak el eddig

Noha a Nintendo karácsonya viszonylag jól sikerült, és ez nyereséget szült az elmúlt az időszakra, a látszat csal: a következő negyedévtől a cég sem remél túl sokat, és veszteséges üzleti évet vár.

Még mindig visszarántja a Wii U a Nintendót

A Nintendo közzétette a pénzügyi évének elsőre felére vonatkozó jelentését: ebből kiderül többek között, hogy az elmúlt fél évben kevesebb, mint félmillió Wii U-t tudott értékesíteni a vállalat.

Még mindig a FIFA 14 vezeti a brit toplistát

Alaposan visszaestek az eladásai, de még mindig a FIFA 14 vezeti a brit toplistát - hiába jelent meg négy új cím is a múlt héten. Közben a GTA V újabb és újabb mérföldkövekhez érkezik.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Újabb hét, újabb játékok. Bár a következő napok is ígérnek néhány nagyobb megjelenést, a lendület kétségkívül alábbhagyott. De annyi baj legyen, úgyis élesedik a Grand Theft Auto Online!

Launch traileren a régi-új Zelda

Amerikában mától kapható a The Legend of Zelda: The Wind Waker HD-változata, ennek apropóján befutott a játék launch trailere is. Alighanem az ősz egyik leginkább várt Wii U-címével van dolgunk.

Négy perc Zelda: The Wind Waker HD

Újabb gameplay videó érkezett a The Legend of Zelda: The Wind Waker HD-ből, és bár japán nyelvű, a lényeg, most úgy sem a narráláson van. Ha érdekel az első nagyfelbontású Zelda, mindenképpen nézd meg!

Traileren a Zelda: The Wind Waker HD

Új előzetest kapott a The Legend of Zelda: The Wind Waker HD, a trailer a nemrég bemutatott Hero nehézségi szintet hasonlítja össze a normállal. Nadrágot felkötni, ez rázós menet lesz!

Nintendo-megjelenések az utolsó negyedévben

A Nintendo 2DS bejelentése és a Wii U árcsökkentése mellett a japán gyártó számos játék megjelenési dátumát erősítette meg. Többek közt kiderül, hogy mikor jön a Super Mario 3D World és a Donkey Kong: Tropical Freeze.

Jön a Nintendo 2DS, csökken a Wii U ára

Meglepő bejelentésekkel készült a Nintendo a délutánra, a korábbi nyilatkozatai ellenére csökkenteni fogja a Wii U árát, és a Nintendo 3DS-ből is érkezik egy új változat: a 2D-s 2DS.

Videón a Nintendo Wii U exkluzívjai

Rákapcsol a Nintendo? Véletlenül sem kell leírnunk a Wii U-t a két next-gen konzol árnyékában, elvégre olyan címek jönnek rá az következő hónapokban, mint a Wind Waker HD, a Super Smash Bros. és a Super Mario Bros. U.

Nintendo Direct - minden bejelentés egy helyen

Maradt egy adósságunk tegnapról, új Direct-epizóddal jelentkezett a Nintendo, ahol már-már menetrendszerűen előkerült az összes fontosabb Wii U-s és 3DS-es cím. A bejelentésekért kattints!

The Legend of Zelda: The Wind Waker HD képek

Tíz új screenshotot szereztünk a The Legend of Zelda: The Wind Waker HD-kiadásáról, az idei év egyik leginkább várt Wii U-s címéről. Helyben megnézhetitek őket, csak egy kattintás kell hozzá!

E3 2013: Negyedóra a HD Zelda: Wind Wakerből

Noha úgy tűnik, a Wii U-s Zelda kérdését a Nintendo ideiglenesen megúszná a tízéves Wind Waker felújított változatával, a rajongók valószínűleg ezt különösebb gond nélkül megbocsátják neki.

E3 2013: A második galériafrissítés

Nem hagyunk magunk mögött semmi látnivalót, hiszen ilyenkor minden érdekes lehet. A mai adagban is találunk olyan unikumdarabokat, mint a Batman: Arkham Origins, a DriveClub, a Pikmin 3 és a The Order, meg a többiek.

Októberben jöhet az új Mario Wii U-ra

Mint ismert, a Nintendo szeretné alaposan meghúzni az év második felét, hogy felélénkítse a Wii U drasztikusan visszaesett eladásait. A CVG most azt is megtudta, nagyjából hogyan képzelik el mindezt a japánok.

Két Zelda is készül Wii U-ra, jön az új Yoshi

A Nintendo Direct elsősorban az új játékbejelentésekről szólt, és ahogy azt korábban sejteni lehetett, a kiotóiak egy raklapnyi first-party címmel várják majd a rivális konzolgyártók next-gen fejlesztéseit.