Perfect Dark Zero

FPS
Kiadó: Microsoft, Fejlesztő: Rare Ltd.
Dinamikus, intenzív és látványos akciójelentekkel tarkított high-tech lövöldözős FPS, mely az Xbox 360 egyik nyitójátéka volt.
Értékelés: Nincs még értékelve

Visszafelé kompatibilis címek érkeztek az xCloudba

A Microsoft szerint rengeteg játékos kérte tőlük, hogy az első generációs Xbox és az Xbox 360 címei is játszhatóak legyenek az xCloud segítségével: a minap meg is érkeztek a szolgáltatásba az első visszafelé kompatibilis címek.

Perfect Dark - a folytatás, amely sosem készült el

Újabb tartalmas videóval jelentkezett az Unseen64 csapata, ezúttal a Perfect Dark-sorozat befejezetlen folytatásáról (illetve folytatásairól) gyűjtöttek össze egy sor érdekes infót.

E3 2015: Xbox One-os Rare-kollekció érkezik?

A legfrissebb pletykák szerint egy Rare-kollekciót is bemutatnak majd a ma esti Microsoft-konferencián, a Kotaku több forrásból is úgy értesült, hogy a redmondiak ezzel a csomaggal ünnepelnék a csapat harmincadik szülinapját.

Hatalmas év lesz az idei a Rare számára

Az elmúlt években ugyan semmi maradandót nem alkotott a szebb éveket is megélt brit stúdió, a Rare, de a csapat zeneszerzője, Robin Beanland szerint az idei esztendő igazán hatalmas és izgalmas lesz számukra.

Visszatérhet a Perfect Dark

Phil Spencer, az Xbox-divízió vezére a Twitteren feltett egyik rajongói kérdésre adott válaszában elárulta, tervezik, hogy visszahozzák a Nintendo-platformokon elindult, majd Xbox 360-on is bemutatott Perfect Dark-sorozatot.

E3 2014: Ezeket jelenti be a Microsoft?

Gyakorlatilag biztos volt, hogy a Sony-szivárgás után valaki lecsapja a labdát, és összerak egy microsoftos listát is: a pletykák szerint ez történik majd az E3-as Microsoft-sajtókonferencia alatt.

Következő generációra készül a Rare is

Talán nem véletlen, hogy a Microsoft két nagy stúdiója, a Lionhead és a Rare is ezerrel keres embereket a következő generációs projektekhez. Az egykor hardcore játékairól híres brit stúdió talán végre képes lesz kimászni a Kinect Sports-féle casual gödörből.

Korhatáros nextgen játékon dolgozik a Rare?

Egykoron a Rare csapata meghatározó stúdiónak számított a játékiparban, manapság viszont olyan címekhez "alacsonyodik le", mint a Kinect Sports. Pedig a pletykák szerint már készülnek az igazi visszatérésre, hiszen minden jel szerint egy felnőtteknek szánt játékkal készülnek a következő generációra.

Az Activision is meg akarta venni a Rare-t

Az ex-Xbox főnök folytatja a Microsoft körüli érdekes sztorik kiteregetését. Pár napja megtudtuk, hogy az Apple milyen ideges lett, amikor a Microsoft felvásárolta a Bungie-t, most pedig arra derül fény, hogy a redmondiak komoly licitháborút vívtak az Activisionnel a Rare felvásárlására.

25 éves a Rare, új céglogóval ünnepelnek

A Microsoft legdrágább fejlesztőcsapata, az angol Rare most töltötte be 25. születésnapját. Igen, nem éppen újoncok a játékiparban a srácok.

Perfect Dark 2: az MS másik ütőkártyája jövőre

Évek óta pletykáják már az Xbox 360 nyitócímének folytatását, s most egy 2011-es megjelenésről csiripelnek a madarak a Perfect Dark Zero 2-vel kapcsolatban.

Nemsokára leleplezi Natal-játékát a Rare

A Microsoft egyik legnagyobb stúdiója, az angol Rare július 14-én fedi fel a Natalra készülő első játékát, ami egy teljesen korszak kezdetét jelenti a cég életében.

Hamarosan új Rare stúdió indul

A Rare és a Microsoft új stúdiót nyit hamarosan, mely főként a tesztelésben, a gyártásban és a játékok használhatóságának segítésében vesz majd részt.

GoldenEye 007 pályák a Perfect Dark XBLA-ban

A Rare egy játékban egyesíti két hatalmas klasszikusát. Bejelentésük szerint a klasszikus GoldenEye 64 többjátékos pályái elérhetőek lesznek a Perfect Dark XBLA változatában.

Több Rare-projektet is leállítottak a Natal miatt?

A brit Rare ugyan az első csapatok között volt, akik esküt tettek az új Natal mellett, arról azonban eddig nem szólt a fáma, hogy több projektet is feláldoztak emiatt.

Folytatódik a Perfect Dark Zero?

Bár a Rare jelenleg más projekten dolgozik, az Official Xbox Magazine szerint a X360 egyik nyitócímének, a Perfect Dark Zerónak folytatásán is szorgoskodnak.

Karácsonyi Xbox 360 kínálat

Az idei év karácsonyi szezonjára a Microsoft több mint százhatvan darabosra növeli az Xbox 360-on elérhető játékok kínálatát. Lesz mit a fa alá tenni!

GC 2006: Microsoft konferencia blog

Technikai okokból sajnos csak csúszva tudjuk Nektek publikálni a délelőtti Microsoft konferencián írt jegyzeteinket. Ezúton is elnézést kérünk Tőletek a késésért.
  • Írta: fojesz
  • 2 komment

Golden Joystick Awards - A 2006-os jelöltek

Idén is megrendezésre kerül a Golden Joystick Awards nevű díjátadó gála: a jelöltek között olyan címek szerepelnek, mint például a The Elder Scrolls IV: Oblivion.

Perfect Dark Zero pályacsomag a Live!-on

A mai napon megjelent az első pályacsomag a Perfect Dark Zero-hoz, melynek egyetlen hátránya, hogy csak és kizárólag az Xbox Marketplace-ről lehet leszedni.