The Vanishing of Ethan Carter

PC

Nyomozós
Kiadó: _No Company, Fejlesztő: _No Company
A volt People Can Fly fejlesztők első játéka a The Astronauts színeiben. A misztikus nyomozós cím a 20. század korai éveiben játszódik.
Értékelés: 8.5

Switchre tart a The Vanishing of Ethan Carter

Jókora késéssel, de úgy néz ki, hogy a Nintendo konzoljára is ellátogat a The Astronauts 2014-ben kiadott zseniális sétaszimulátora. Ráadásul rögtön a felújított, Unreal Engine 4-es verzióra számíthatunk.
  • Írta: sirdani
  • 1 komment

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Habár a hónap nagyágyúira még mindig várnunk kell, ezen a héten legalább a játékmegjelenések számára nem panaszkodhatunk majd. Több indie cím és megkésett port is landol a boltokban.

The Vanishing of Ethan Carter - végre Xboxra is

Kisebb késéssel, de végre Xbox One-ra is megjelenik a The Astronauts 2014-ben bemutatott sétaszimulátora, a The Vanishing of Ethan Carter. A Microsoft konzoljára szánt változat némi bónuszt is kapni fog.

Unreal Engine-es játékok az új Humble Bundle-ben

Az új Humble Bundle-be olyan játékokat válogattak be a szervezők, amelyek Unreal Engine-t használnak. Kifejezetten jó áron zsebelhető be az idén debütált Dangerous Golf és az Adr1ft is.

GDC 2016: Az Oculus Rift nyitójátékainak listája

Harminc játékkal startol el március 28-án az Oculus Rift. Ezek közé tartozik a Project CARS, az Adr1ft, az Elite Dangerous, az EVE: Valkyrie és a Defense Grid 2 is. A felhasználók egy közösségi hubnak, az Oculus Home-nak is örülhetnek.

The Vanishing of Ethan Carter - PC-n is motorcsere

Megjelent a The Vanishing of Ethan Carter Redux a Steamen. A játékot immáron az Unreal Engine 4 hajtja, de ezért egy lukas garast sem kell fizetnünk: ha megvolt az alapváltozat, ingyen frissíthetünk rá.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Az uborkaszezonhoz mérten egész kellemes hétnek nézünk elébe, igaz, túl sok ütős megjelenésnek ezúttal sem örülhetünk. A héten érkezik például a God of War III felújított változata és az EA új golfjátéka is.

Ennyit szépült a The Vanishing of Ethan Carter

Pár nap múlva PS4-re is megjelenik a The Vanishing of Ethan Carter, melyet már az Unreal Engine 4 fog hajtani. Új trailer érkezett a játékból, így megcsodálhatjuk mennyivel lett szebb a cím a motorváltásról.

The Vanishing of Ethan Carter - megvan a dátum

A volt People Can Fly fejlesztők által alapított The Astronauts múlt héten tett ígéretet arra, hogy heteken belül bemutatkozik a PS4-es The Vanishing of Ethan Carter. Nos, állták a szavukat, mert jövő héten jön a játék.

The Vanishing of Ethan Carter - hamarosan PS4-re

A tavaly ősszel PC-re már megjelent és általunk is tesztelt The Vanishing of Ethan Carter a játék egyik fejlesztője szerint heteken belül PlayStation 4-re költözhet. Ti várjátok már The Astronauts első játékának átiratát?

GDC 2015: Mi lesz a fejlesztők kedvenc játéka?

Ahogy az már megszokhattuk, a Game Developers Conference falai között tartják majd meg a Game Developers Choice Awardsot is, ahol a fejlesztők szavazatai alapján hirdetik ki az elmúlt év legjobb játékait. Íme, a jelöltek!

Heti akciók és leárazások - Steam Holiday Special

Elkezdődött. A nagy karácsony előtti játékvásárlási szezon hivatalosan is felszállási engedélyt kapott Gabe Newell gőzhajtású szánjával. Kezdődjék hát a pénzszórás, melyhez ezúttal kizárólag steames akciókkal készültünk nektek.

The Game Awards 2014 - íme, a jelöltek listája

Két hét múlva rendezik meg a Video Game Awards utódjának tartott díjátadót, a The Game Awards 2014-et, Geoff Keighleyék pedig belevágtak az esemény teaselésébe. Itt van a jelöltek listája.

Blogajánló: A fantasztikus négyes

Megérkezett a heti blogválogatás, melyhez ezúttal godach, DarkLord, Norbiii és Neurotic közreműködésével érkeztek tartalmak. A négy mű mellett ezúttal egy kihívást is találtok majd. Jó szórakozást kívánunk!
  • Írta: Arell
  • 3 komment

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Noha már csak egy hetet kell kibírni az októberi játékdömpingig, a lelkesebbek már most is találhatnak maguknak elfoglaltságot. Főleg a focirajongók örülhetnek, ők most kapják meg az éves FIFA-adagjukat.

Heti hírösszefoglaló - 34. hét

Már csak egy hét van hátra augusztusból, és közeledik a nyári szünidő vége is. Bár a játékipar nincs tökéletes összhangban a szabadidőnkkel az évben, azért unatkoznunk nem kellett. Nézzétek meg, mi volt a hét témája!

The Vanishing of Ethan Carter - dátum és videó

Az egykori People Can Fly-tagokat felvonultató The Astronauts egy 13 perces gameplay videót tett közzé a The Vanishing of Ethan Carterről, s emellett megerősítette a misztikus detektívjáték megjelenési dátumát is.

GC 2014: Az összes trailer egy helyen

Az elmúlt néhány nap igencsak mozgalmas volt, és igyekeztünk mindenről beszámolni nektek, ami fontos. Hogy semmi ne maradjon ki, listába rendeztük nektek az összes videóanyagot a Gamescom eddigi felhozatalából.

Heti hírösszefoglaló - 26. hét

Hamarosan véget ér a Steam Summer Sale, volt Google-konferencia, ami mellett rengeteg pletyka és új előzetes látott napvilágot. Lesz Afro Samurai 2, jön a The Vanishing of Ethan Carter, és egy új Settlers-játék is felbukkant.

Ősszel jön a The Vanishing of Ethan Carter

A Nordic Games szólt, hogy a harmadik negyedévben jelenik meg a The Vanishing of Ethan Carter dobozos és letölthető formában PC-re. A The Astronauts melankolikus horrorjátéka igazi csemegének ígérkezik.