Killzone: Shadow Fall

PlayStation 4

Akció, FPS, Sci-Fi
Kiadó: Sony Computer Entertainment, Fejlesztő: Guerrilla
A Guerrilla Games új Killzone-nal készül a PS4-re.
Értékelés: 8.0

Nyugdíjazza a Killzone-szériát a Sony?

A 2004-es debütálása után a Sony összes nagy és hordozható konzolját végigjárta a Killzone-franchise, nemrég azonban a japán cég lelőtte a széria weboldalát, ami baljós ómen lehet az esetleges folytatásokra nézve.

Új Killzone-játékon dolgozik a Guerilla Games?

A ResetEra egyik felhasználója szúrta ki, hogy a Killzone-sorozatot és a Horizon: Zero Dawnt is fejlesztő Guerilla Games új, titkos projektjéhez a Rainbow Six: Siege csapatától igazolt csapattagokat.

A Guerilla Games törölte második projektjét

A holland fejlesztő lemondott a titokban készülő játékáról azért, hogy teljes mértékben a Horizon: Zero Dawnra koncentrálhasson. Aki új Killzone-ban reménykedett, most csalódni fog.
  • Írta: zoenn
  • 3 komment

Van esély az újabb Killzone-játékokra

A Game Informer októberi kiadásának címlapsztorija a Guerilla Games következő játéka, a Horizon: Zero Dawn lesz. A stúdió vezetője, Hermen Hulst ennek apropóján interjút adott és a Killzone jövőjéről is mesélt.

E3 2015: A Guerilla Games is készül valamire?

Minden jel szerint a Killzone-sorozatot készítő holland Guerilla Games csapata is készül valamire, ugyanis meglepően gyanús, ha az E3 előtt pár nappal váratlanul élesedik a stúdió saját Twitter-oldala.

Hamarosan új Killzone bejelentésre számíthatunk?

A Killzone-sorozat kiadásáért felelős Sony Computer Entertainment egy "hamarosan" szöveg kíséretében feldobott tegnap egy teaser képet a játék Twitter-oldalára. Nagyon úgy tűnik, hogy új Killzone bejelentésre számíthatunk.

Heti akciók és leárazások - Black Friday Special

Idén november 28-ra esik az amerikai fekete péntek, amit mi magyarok ugyan nem ünnepelünk, a játékos társadalomban azonban érezhető hatást fejt ki. Ezeket az árban is érezhető változásokat követtük most le nektek.

Tízéves a Killzone-sorozat

A legelső Killzone 2004. november 2-án jelent meg PS2-re, így ezen a héten a tizedik szülinapját ünnepli a Guerrilla Games PlayStation-exkluzív sorozata. Az évforduló kapcsán DLC érkezik a Killzone: Shadow Fallhoz.

Perelik a Sony-t a Killzone miatt

Egy kaliforniai férfi beperelte a Sony-t, amiért a Killzone: Shadow Fall által ígért natív 1080p felbontást szerinte csak technikai kiskapuk segítségével tudja megközelíteni. A vádak között félrevezető reklámozás és csalás is szerepel.

A heti galériafrissítés

Az elmúlt napok a San Diego-i Comic-Contól voltak hangosak, ezáltal a sikervárományos videojátékok sem maradtak új képlopatok nélkül. A mostani adagban találhattok The Last of Ust, Farming Simulator 15-öt és Halót is.

E3 2014: Egyéb bejelentések a Sonytól

A fontosabb bejelentéseken és kedvcsinálókon kívül igyekeztünk összeszedni az a Sony sajtótájékoztatójának egyéb résztvevőit is. Az indie címeket is csokorba szedtük, hogy biztosan ne maradj le róluk.

E3 2014: A Guerrilla Games nem lesz kint

Újabb tételt húzhatunk le a Sony-féle E3-as dreamlistről, a Guerrilla Games sem lesz kint a jövő heti kiállításon. Ezt a stúdió egyik producere erősítette meg, aki viszont azt is elárulta, hogy a következő játékuk nem Killzone lesz.

Kooperatív móddal bővül a Killzone: Shadow Fall

Júniusban érkezik a Killzone: Shadow Fall legújabb DLC-je, az Intercept, amely négyfős kooperatív móddal bővíti az online lehetőségeinket. A bővítmény egyébként önállóan futtatható változatban is letölthető lesz.

Ingyenes pályával bővült a Killzone: Shadow Fall

Ma érdemes belépni a Killzone: Shadow Fallba, elvégre egy vadonatúj multis pálya érkezett a játékhoz. A The Canyon névre hallgató helyszín tágas, változatos és megannyi taktikai lehetőséggel kecsegtet.

Killzone: Shadow Fall - elérhető az Insurgent Pack

A Guerrilla Games kiadta a Killzone: Shadow Fall első fizetős DLC-jét, az Insurgent Packot, melyben az Insurgent karakterosztály debütál, de új képességeknek és fegyvereknek is örülhetünk.

Killzone: Shadow Fall - jön az Insurgent Pack

Áprilisban kibővül a Killzone: Shadow Fall multija, az Insurgent Pack egy új karakterosztályt, három képességet, három fegyvert és két friss játékmódot tartalmaz majd. A vadonatúj térképekért nem kell fizetnünk.

Hatmilliónál a PlayStation 4

Jól sikerült a japán rajt, gőzerővel robog a PlayStation 4 szekere. Noha a Sony március végéig akart eladni ötmillió darabot a konzolból, már most hatmilliónál jár - valószínűleg régen örültek ennyire a japán cégnél.

Egy hétig ingyenes a Killzone: Shadow Fall multija

Március 4-től egy héten át minden érdeklődő kipróbálhatja a Killzone: Shadow Fall többjátékos üzemmódját PlayStation Plus-tagság nélkül is. Sőt, hétfőn egy ingyenes pályacsomag is napvilágot lát a játékhoz.

Killzone: Shadow Fall - túl a kétmillión

A Sony bejelentette, hogy több mint kétmillió példányt adtak el a Killzone: Shadow Fallból világszerte, valamint megígérte, hogy hamarosan elárulja, mikor érkeznek a játék multis DLC-i.

Brit toplista: még mindig csak a FIFA

Befutott a legfrissebb brit toplista, meglepetésből viszont nincs túl sok: még mindig vezet a FIFA 14, és új megjelenések híján az élbolyt sem forgatta fel semmi, szinte minden maradt a régiben.