Driveclub

PlayStation 4

Autóverseny
Kiadó: Sony Computer Entertainment, Fejlesztő: Evolution Studios
Az autózás valódi élményét kínálja a Driveclub, FPS-nézetből.
Értékelés: 7.0

Leállnak a Driveclub és a SingStar szerverei

A Sony bejelentette, hogy 2020 januárjában a SingStar PS3-as és PS4-es változata is elveszíti az online funkcióit, márciusban pedig hasonlóan jár a Driveclub, a Driveclub VR és a Driveclub Bikes is.

2020-ban leállnak a Driveclub szerverei

A Sony hivatalosan is megerősítette, hogy augusztus végéig lesznek elérhetőek a PlayStation Store-ban a Driveclub megvásárolható tartalmai, majd 2020-ban a játék teljes online szekcióját nyugdíjba küldik.

Komoly gondban a Driveclub fejlesztőcsapata?

Nagyon úgy néz ki, hogy hiába mentette meg a Codemasters a Driveclub fejlesztőit, az Onrush pocsék eladásai után a csapat jövője ismét bizonytalanná vált. Egyelőre csak létszámleépítésekről lehet hallani.

Új stúdiót alapítottak a Driveclub fejlesztői

Számos korábbi Motorstorm- és Driveclub-fejlesztőt felvonultató stúdiót nyitottak Liverpoolban. A Wushu Studios azonban nem versenyjátékot készít majd, hanem egy sci-fi témájú alkotást az Unreal Engine 4-gyel.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten új platformot avatunk, csütörtökön debütál ugyanis a Sony VR-szemüvege, a PlayStation VR. Szerencsére amúgy is sűrű hétnek nézünk elébe, folytatódik a Gears of War, és PS4-en is tiszteletét teszi a Rise of the Tomb Raider.

40 dollárba kerül majd a Driveclub VR

A Driveclub VR a PlayStation VR egyik legfontosabb nyitócíme, azt viszont nemigen lehetett tudni eddig, hogy miként férhetnek majd hozzá a játékosok. A Sony most tisztázta a helyzetet.

GC 2016: Mi a helyzet a Driveclub VR-ral?

A Sony már egy éve dolgozik a Driveclub VR-változatán, amely Japánban a PlayStation VR nyitócíme lesz. Most megerősítették a nyugati verziót is, de még nem tudjuk pontosan, mikor kapjuk meg. Új képeink is vannak.

PlayStation VR-nyitócím lesz a Driveclub VR

Az áprilisban még csak pletykált Driveclub VR-ra se kell már sokat várnunk, a japán PlayStation Blog ugyanis elárulta, a szigetországban a PlayStation VR egyik nyitócíme lesz a játék.

Kézzelfogható közelségben a Driveclub VR

Tavaly október után ismét felbukkant a Driveclub VR-szemüveges verziója. Ezúttal viszont az amerikai korosztály-besorolásért felelős szervezet, az ESRB honlapján, ami azt is előrevetíti, hogy a PlayStation VR-ral együtt jöhet a játék.

A Codemasters menti meg az Evolutiont

Óriási a mozgolódás a Driveclubot és a MotorStorm-játékokat jegyző Evolution Studios háza táján: miután a Sony bezárta a fejlesztőcsapatot, a Codemasters bejelentette, hogy felkarolja az ott dolgozó szakembereket.

Folytatódik a Driveclub támogatása

Miután a Sony a héten bezárta az Evolutiont, sok rajongó kíváncsi volt arra, hogy mi lesz a Driveclub sorsa. Szerencsére az egyik leköszönő fejlesztő elhintette, hogy a kiadó a jövőben sem mond le a versenyjátékról.

Bréking: bezárt a Driveclub fejlesztője

Derült égből villámcsapásként ért minket a hír, miszerint a Driveclub és a Motorstorm fejlesztője lehúzza a rolót. A Sony szerint a bezárásra az európai stúdiók átszervezése miatt volt szükség.

Driveclub - jönnek a Suzukik

A No Limits-kiegészítő mellett a jövő héten érkezik a Driveclub Bikeshoz a Suzuki Expansion, melyben a japán gyár két brutális kétkerekűjét kapjuk meg 3,6 euró fejében. Most mozgásban is megcsodálhatjuk az új masinákat.

Driveclub - ez várható februárban

Ebben a hónapban is fizetős és ingyenes tartalmakkal örvendezteti meg a rajongókat a Driveclub fejlesztője. A korábban beharangozott Hardcore módhoz és az új pályához mindenki hozzájut majd.

Hardcore móddal erősít a Driveclub

A napokkal ezelőtt beharangozott februári Driveclub-frissítés egyik legnagyobb újdonsága az a most megerősített Hardcore játékmód lesz, amiben minden rásegítést kikapcsolhatunk majd.

Driveclub - nagy frissítés jön februárban

Már több mint egy éve a boltokban van a PlayStation 4 egyik legfontosabb versenyjátéka, ám az Evolution Studios továbbra is szállítja az új tartalmakat. A következő nagyobb frissítés a jövő hónapban élesedik.

Driveclub - az első képek az új tartalmakról

Az Evolution Studios már korábban megígérte, hogy 2016-ban is érkeznek új tartalmak a Driveclubhoz. Az első képek alapján úgy tűnik, hogy új városi pályával bővül majd a felhozatal, de kapunk karácsonyi ajándékot is.

Tovább bővül a Driveclub

Továbbra sem áll le a Driveclub támogatása: a fejlesztők a Twitteren válaszolgattak a rajongók kérdéseire, ahol kiderült, hogy idén is és jövőre is érkezik még új kontent a PS4-es játékhoz.
  • Írta: barackostej
  • 29 komment

PlayStation VR-ra is átírják a Driveclubot

Az Evolution Software-t is érdekli a a virtuális valóság, így elkészítik a Driveclub PlayStation VR-ra írt változatát. A prototípus már készen van, 60fpssel fut, de a végleges verziót felskálázzák 120fpsre - persze ennek ára van.

Frissítve: Motorokkal erősít a Driveclub?

Nagyon úgy néz ki - és ez lehet a ma esti Sony-konferencia egyik bejelentése - , hogy hamarosan motorokkal is száguldozhatunk majd a Driveclubban. A játék/kiegészítő címe a PEGI weboldalán tűnt fel.