inFamous: Second Son PS4

Új inFamous érkezik PlayStation 4-re.
1675328400

Májusban kivezetik a PlayStation Plus Collectiont

A PlayStation Plus előfizetés mellé járó válogatott játékcsomag címeit májusig még beválthatjuk, utána azonban megszűnik a PlayStation Plus Collection.
1658425500

Ingyenessé vált az inFamous: Second Son egykori előrendelői DLC-je

A Cole's Legacyt csak azok a játékosok szerezhették be az inFamous: Second Sonhoz, akik előrendelték, vagy a speciális kiadásra fizettek be. Most viszont már bárki hozzájuthat, a Sucker Punch ugyanis ingyenessé tette.
1656697020

Sucker Punch: az inFamous és a Sly Cooper sem kap folytatást egyelőre

Miután az utóbbi években többször is hallottunk arról, hogy folytatódhat a Sly Cooper-sorozat, viszonylag érdekes fejlemény, hogy a Sucker Punch leszögezte: nincs tervben a folytatás, és új inFamous sem készül egyelőre.
1614625200

Íme, a PlayStation Now márciusi kínálata

A minap leleplezte a Sony, hogy idén márciusban melyik négy játékkal bővíti a PlayStation Now szolgáltatását. Igencsak változatos hónap vár az előfizetőkre: többek között kipróbálhatják a vadászgép-pilóták életét és a zombiapokalipszist is.
1605265200

PS4-en is játszhatók a PS Plus Collection címei

Igaz, hogy a PlayStation Plus Collection játékválogatásához csak a PS5-tulajok férhetnek hozzá, ez azonban nem jelenti azt, hogy az így megszerezhető címeket csakis az új masinán játszhatnánk.
1600340400

Bemutatkozott a PlayStation Plus Collection

Az Xbox Game Passre válaszul tegnap este a Sony bemutatta a PlayStation Plus Collection szolgáltatását. A PS Plus-előfizetésükkel a PlayStation 5 vásárlói már a konzol megjelenésekor hozzáférhetnek az előző generáció legnagyobb játékaihoz.
1569938400

Havi 10 dollár alá csökkent a PlayStation Now ára

És a remek hír mellé a havidíjas előfizetés játékfelhozatala is brutális mértékben javulni fog; első körben érkezik a Grand Theft Auto V, az inFamous: Second Son, az Uncharted 4 és a God of War.
1558940447

Tízéves lett az inFamous

A PlayStation 3 egyik nagy húzócíme, az inFamous tegnap ünnepelte tizedik születésnapját. A fejlesztő, a Sucker Punch ennek apropóján számos korai tervet és kulisszatitkot osztott meg a nyitott világú szuperhősös címről.
1504159200

Íme, a PlayStation Plus szeptemberi kínálata

A Sony végre leleplezte a PlayStation Plus szeptemberi kínálatát, és ahogyan azt vártuk, semmi okunk nem lesz a panaszra. Többek között megkapjuk az inFamous: Second Sont is.
1498464034

Kimaradt az E3-ról a Sucker Punch új játéka

A Sony szerint attól, hogy nem mutatták be az expón, az inFamous fejlesztőinek új címe még mindig fejlesztés alatt van. Érthető, hogy más játékkiállításra is szeretnének hagyni némi puskaport. Ha minden igaz, teljesen új IP lesz.