The Legend of Zelda: Twilight Princess

Wii, GameCube, Wii U

Akció
Kiadó: Nintendo, Fejlesztő: Nintendo
Az immáron legendássá vált Zelda-sorozat darabja, mely mindmáig a Nintendo egyik legnagyobb húzóereje!
Értékelés: Nincs még értékelve

A Nintendo már dolgozik a következő Zelda-játékon

A The Legend of Zelda: Breath of the Wild sikere után nincs abban semmi meglepő, hogy a Nintendo úgy döntött, folytatja Link kalandozását. A hírt Eiji Aonuma is megerősítette, most már csak az a kérdés, mikor kapjuk meg az új részt.

Nintendo-játékok NVIDIA Shielden

De csak Kínában. Míg más régiókban elképzelhetlennek számít, hogy a Nintendo más platformokra portolja konzol-exkluzív címeit, addig a Népköztársaságban csak így lehet versenyre kelni az online multiplayer és mobiljátékok uralta piacon.
  • Írta: bobzenub
  • 7 komment

Íme, az idei Golden Joystick Awards győztesei!

Harmincnegyedik alkalommal rendezték meg a Golden Joystick-díjátadót, az elmúlt év játékai összesen huszonhat kategóriában mérethették meg magukat. Az év játéka a Dark Souls harmadik része lett.

Napi WTF: Film készült a Zelda alapján - de milyen!

Erre nem számítottunk. Egy YouTube-csapat filmet készített a The Legend of Zelda alapján, de úgy közelítette meg az alapanyagot, ahogy nem is gondolnál rá: bűnügyi drámává gyúrták a Nintendo klasszikusát.

Amerikai toplista: a The Division vitte a márciust

Az NPD Group közzétette az amerikai játékpiac márciusi teljesítményéről szóló jelentését. A konzoleladások terén a PlayStation 4 vitte a prímet, míg játékfronton a Ubisoft új üdvöskéje, a The Division orozta el az aranyérmet.

Brit toplista: mindenki ősember akar lenni

Nem talált legyőzőre a Far Cry-sorozat kőkorszaki epizódja, a Far Cry Primal, a múlt heti második helyezett Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2 viszont ezúttal csak a bronzéremig jutott.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A szokásosnál is sűrűbbnek ígérkezik a Steam indie felhozatala a héten, amit néhány megkésett port és újrakiadás kísér majd. Még mindig tart a mamutszezon, és Link is visszatér egy régi-új kaland erejéig.

Link bevetésre kész, launch traileren a régi-új Zelda

Addig sem fognak unatkozik a The Legend of Zelda-rajongók, amíg kiderül, hogy az új rész milyen platformokra és mikor jelenik majd meg. A Twilight Princess felújított változata már a nyakunkon van, meg is érkezett hozzá a launch trailer.

Minden, amit a régi-új Zeldáról tudnod kell

Március elején felújítva tér vissza a Wii U-ra a The Legend of Zelda: Twilight Princess. A Nintendo most egy tartalmas videóban szedte össze nektek mindazt az érdekességet, amit tudnotok kell róla.

Sztoritraileren a Zelda: Twilight Princess HD

Ha jól számolom, a Wii U a harmadik platform, amelyre a Legend of Zelda: Twilight Princess megjelenik. A HD-változat március elején érkezik, most a játék történetét eleveníthetjük fel egy előzetesben.

The Legend of Zelda: Twilight Princess HD képek

A japán Famitsu magazin legfrissebb száma méretes előzetest közölt a The Legend of Zelda: Twilight Princess HD-változatáról. Habár a cikkben írtak fordítására még várunk, a képeket már meg tudjuk mutatni belőle.

Hivatalos: újabb Zelda-remaster érkezik

A Nintendo Direct tegnap éjszaka visszatért, a legfontosabb bejelentése pedig az volt, hogy készül a The Legend of Zelda: Twilight Princess HD. Ezzel együtt a vadonatúj részről is ejtett pár szót a cég.

Egyre biztosabb: még egy Zelda-remaster jöhet

Úgy néz ki, messzebb lehet az új Zelda megjelenése, mint gondoltuk. A hírek szerint készül a The Legend of Zelda: Twilight Princess felújított változata, és jó eséllyel hamarabb is fog boltokba kerülni.

Cáfol a Nintendo, nem készül sorozat a Zeldából

Sokáig tartott, de a Nintendo hivatalosan is cáfolta a Wall Street Journal februári cikkét, amiben a lap arról írt, hogy a kiotóiak és a Netflix élőszereplős sorozatot készítenek a The Legend of Zelda alapján.

Élőszereplős The Legend of Zelda-sorozat készül?

A Netflix állítólag TV-sorozatot készít az egyik népszerű Nintendo-játékról, a The Legend of Zeldáról. A Wall Street Journal úgy tudja, hogy az élőszereplős széria egyfajta "családbarát Trónok harca" lesz. Érdekesen hangzik!

Egy lépéssel közelebb a LEGO Zeldához

Ilyen az, amikor valakinek van egy ötlete, sőt egy álma, és nem fél tenni annak megvalósulásának érdekében. Így LEGO Zelda elkészítésének lehetőségét már hivatalosan is megvizsgálja a LEGO, persze ez még nem jelenti azt, hogy lesz is a dologból valami.

GC 2011: Végleges dátumot kapott az új Zelda

A Nintendo frissítette a megjelenési listáját, pontosította az ősz folyamán érkező címek dátumait, illetve hozzácsapott egy-két újat is. Az új Zelda novemberben érkezik, de karácsonyra lesz még Mario, jövőre pedig a Pandora's Towerrel és a Last Story-val is játszhatunk.

Hivatalos: még a hónapban olcsóbb lesz a Wii

A Nintendo hivatalosan is megerősítette a korábbi pletykákat, május végén csökkenni fog a Nintendo Wii ára, ezzel együtt elindul a japánok új terméksorozata is, amely a korábbi slágercímeket fogja össze kisebb árcímke mellett. Az árcsökkentés hazai mértéke még nem ismert.

25 éves a The Legend of Zelda

Rövid időn belül újabb Nintendo-cím töltötte be a huszonötödik születésnapját: a The Legend of Zelda első része éppen huszonöt esztendővel ezelőtt mutatkozott be Japánban, azóta pedig a sorozat töretlen népszerűségnek örvend világszerte. Jelenleg két új Zelda-játék készül.

MotionPlus a Zelda következő részében

Shigeru Miyamoto elárulta, hogy a The Legend of Zelda következő epizódja már a Wii MotionPlus vezérlőt fogja támogatni, amivel élethűbb lesz a kardozás.