Knack

PlayStation 4

Akció, Platform, Puzzle
Kiadó: Sony, Fejlesztő: Sony
A Sony Japan játékában hősünk egy apró darabokból álló lényt épít, amely képes tovább növekedni.
Értékelés: 7.7

Befutott a PlayStation Plus februári kínálata

Egészen korrekt felhozatalnak örülhetnek februárban a PlayStation Plus-előfizetők. A Knack első részére már sokak foga fájt, emellett a tavalyi év egyik legjobb indie játékát, a Rime-ot is megkapjuk PlayStation 4-re.

Készül a Knack folytatása?

Egy internetes önéletrajz szerint igen, folytatást kap a PlayStation 4 egyik nyitócíme. Noha az eredeti bizonyítékot már eltüntették, egy screenshotot azért még tudunk mutatni róla.

Kiszivárgott a PS Plus májusi kínálata

Még nem száz százalék, hogy a következő játékokat kapják a PS Plus-tagok májusban az Instant Game Collection részeként, mindenesetre impozáns listával van dolgunk. Jön a régóta várt Knack is!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Sűrű lesz ez a hét, december 13-án kerül boltokba a PlayStation 4 Magyarországon, és vele együtt egy raklapnyi következő generációs (vagy arra hasonlító) játék is. Te melyiket szerzed be először?

Íme, az első PS4-es brit toplista

Befutott a legfrissebb brit toplista, ezen már PlayStation 4-es címek is szerepelnek. Az exkluzívok közül nem meglepő módon a Killzone: Shadow Fall nyert, úgy általában pedig a Call of Duty: Ghosts volt verhetetlen.

Launch traileren a Knack

Bár az amerikai sajtó nem volt túlzottan elájulva a Knacktől, ez még ne tartson vissza minket attól, hogy megnézzük a platformjáték megjelenését beharangozó előzetest!

Knack - videón a kooperatív mód

Ráadásul rögtön két előzetessel szolgálhatunk a PlayStation 4-exkluzív akció-platformjátékról. Az elsőben a kétfős kooperatív mód kerül terítékre, a másodikban pedig a PS Vitával elérhető Remote Play-funkció.

Masszív képözön a Knackről

Közel ötven látványos screenshot futott be a Knackről a Sony jóvoltából. Emellett a történetről és karaktereinkről is megtudhatunk pár apróságot. Igazán remek nyitócímmel lesz dolgunk - nem csak fiataloknak!

Már előrendelhetőek a digitális PS4-es játékok

A Sony bejelentette, hogy mától előrendelhetjük az első letölthető PS4-es játékokat a PlayStation Store-ból. A két első fecske a Knack és Warframe. S mivel Halloween közeleg, a horrorcímek árai is zuhantak.

Érkezik a mobilos Knack

A Sony Worldwide Studios elnöke, Shuhei Yoshida megerősítette, hogy egy ingyenes mobiljáték érkezik iOS-re és Androidra, amely a Knack világában játszódik. A Sony még jobban rágyúr a mobilszektorra. Örülünk?

TGS 2013: Képeken a Knack kooperatív módja

Az új trailert már láttuk a múlt héten, most egy tucat friss képpel szolgálhatunk a PlayStation 4 nyitócíméről. Bemutatkozik a Robo Knack, akit egy második játékos irányíthat majd a produktum co-op módjában.
  • Írta: zoenn
  • 4 komment

TGS 2013: Befutott a Knack előzetese

A Japan Studio animációs filmekből merített játéka, a Knack sem maradt látnivaló nélkül. Ezúttal a masszív csatákba tekinthetünk bele, s némi átvezető jelenetet is bevágtak, ékes japán szinkronnal fűszerezve.

Knack - beszélgetés az alkotókkal

Folytatódik a Sony "beszélgetések az alkotókkal" videósorozata. Az új részben a Knack kapja a főszerepet, a Japan Studio alkotása a mozikban látható animációs filmek hangulatára és látványára hajaz.

GC 2013: Képeken és traileren a Knack

Mark Cerny, a PS4 rendszerfejlesztőjének és a Sony Japan közös játékában az animációs filmek bája elevenedik meg a képernyőkön. A Knack látványos és okos játék, most pedig tobzódhatunk a legfrissebb látnivalókban.

Új videó érkezett a Knackről

Mark Cerny játéka majdnem olyan, mint egy animációs fim, s a küszöbön álló generáció képességei megengedik, hogy még közelebb kerüljük a mozikban látottakhoz. Kíváncsi vagy a játékmenetre? Akkor figyelj!

E3 2013: Az utolsó videócsokor

Az 2013-as Electronic Entertainment Expo hivatalosan is bezárta a kapuit, de bőven maradt még látnivaló a következő napokra is. Az utolsó videó-turkálónkban lesz Saint's Row 4, Knack, CoH 2 és Puppeteer is.

E3 2013: A második galériafrissítés

Nem hagyunk magunk mögött semmi látnivalót, hiszen ilyenkor minden érdekes lehet. A mai adagban is találunk olyan unikumdarabokat, mint a Batman: Arkham Origins, a DriveClub, a Pikmin 3 és a The Order, meg a többiek.

E3 2013: Ez történt még a Sony-konferencián

A Sony-konferencián rengeteg bejelentés történt, a legtöbbnek külön hírt szenteltünk, a kisebb anyagokat vagy kevesebb érdeklődést kapott címek előzeteseit viszont praktikus okokból egyetlen összeállításban mutatjuk be.

Knack - érkezik a Sony Japan új játéka

A PlayStation Meetingről nem hiányoztak a rajzfilmszerű grafikával megáldott játékok. A Sony Japan fejlesztésében készülő Knackben hősünk egy fémdarabokból álló lényt épít, amely tovább képes növekedni.

PlayStation 4-bejelentés: LIVEBLOG!

Ha nem érted, mit mondanak, mi lefordítjuk, ha nem érzed a jelentőségét a bejelentéseknek, hát mi éreztetjük veled, ha nem vagy kíváncsi a kommentárunkra, mi akkor is kommentálunk - liveblog a PS4-bejelentésről.