Might & Magic X: Legacy DS, PC, PS3, X360

Tíz év után tér vissza a Might & Magic szerepjáték.
1625558400

Nem kapható a Might & Magic X: Legacy

Egy tökéletes világban az, hogy egy játék elveszti az online funkcióit, nem kellene, hogy belezavarjon a single player tartalmakba. A Might & Magic X: Legacy nem egy tökéletes világban létezik, a Ubisoft inkább ki is vette a digitális boltokból.
1618394400

Lekapcsolja régi játékai szervereit a Ubisoft

Még az idén több régi játékának is lekapcsolja a szerverét a Ubisoft. Habár nem mindegyik érintett cím rendelkezik multiplayerrel, a felnyitható tartalmak az összes játékban elérhetetlenek lesznek majd.
1440180000

Humble Bundle - újra főszerepben a Might & Magic

Jól emlékeztek, idén már volt egyszer Might & Magic-féle Humble Bundle, most azonban pótolhatnak azok, akik lemaradtak: a legfrissebb Humble Weekly Bundle főszereplője ismét ez a sorozat.
1430564400

Might & Magic-mánia az új Humble Bundle-ben

Jobb későn, mint soha, pótolunk még egy elmaradást: elrajtolt a legújabb Humble Bundle akció, amelyben a főszerepet a Might & Magic-sorozat és annak számtalan felvonása kapta.
1391678997

Might & Magic X Legacy teszt

Tizenkét év elteltével érkezett folytatás a 90-es évek legendás szerepjáték szériájához, a Might & Magic-hez. Az új epizódban Ashan egy olyan szegletét járhatjuk be, amellyel már találkozhattunk a Heroes sorozat legutóbbi részében.
1390572812

Elérhető a Might & Magic X: Legacy

Végre a boltokban van a Limbic Entertainment szerepjátéka, s egyben a patinás sorozat tizedik része, a Might & Magic X: Legacy. A címből létezik Standard és Digital Deluxe kiadás is - utóbbiból csak letölthető változat van.
1390237200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ez a hét sem lesz az igazi, még mindig tart a januári punnyadás. Főleg steames játékokkal kell beérnünk, de ha van Xbox One-od, és a Dead Rising 3 is ott csücsül a polcodon, akkor sincs veszve minden.
1387564235

Might & Magic X: Legacy - megvan a dátum

Aki egy igazán minőségi, single player szerepjátékra vágyik, az most figyeljen, hiszen a legendás Might & Magic-sorozat jövő januárban visszatér. Belső nézet, több karakter, ütős sztori - pont úgy, ahogy a hajdanán.
1376755206

Traileren a Might & Magic X: Legacy

Szép csendben készül a legendás szerepjáték-sorozat várva-várt tizedik része, ráadásul a jövő hét hétfőn már játszható lesz azok számára, akik már előrendelték a Might & Magic X: Legacyt. Itt az új előzetes!
1363939216

Bejelentették a Might & Magic X: Legacyt

Az ígéreteknek megfelelően a Ubisoft lerántotta a leplet a Might & Magic X: Legacyről. A sorozat tizenegy év után tér vissza a képernyőkre - ismét egy belső nézetű, körökre osztott szerepjátékot kapunk.