Dead or Alive 4

Akció, Verekedõs
Kiadó: Tecmo, Fejlesztő: Tecmo
"Az X360 technológiáját kihasználva a Dead or Alive 4 meghatározó játékélményt kínál az új generációs konzolon. A játék képviseli mindazt, amit az Xbox 360 nyújtani tud, és az eddigi legnagyszerűbb digitális harci élményt biztosítja." - Xbox.hu
Értékelés: 8.0

Tomonobu Itagaki új fejlesztőstúdiót alapított

A Dead or Alive- és a modern Ninja Gaiden-játékok atyja, Tomonobu Itagaki tanítással töltötte az elmúlt éveket, most azonban készen áll a visszatérésre, és ismét játékot fejlesztene. Ennek apropóján alapított is egy új csapatot.

Változtat a nevén a Tecmo Koei

Rövid, de fontos szolgálati közlemény érkezett: a Tecmo Koei is beveti a "Namco Bandai-manővert", és a japán kiadó is változtat majd a nevén, legalábbis az öreg kontinensen egészen biztosan.

Ki a japán játékfejlesztés legnagyobb piása?

Fontos kérdés, ami miatt valószínűleg senki nem tud aludni éjszaka: a japán játékfejlesztők közül vajon ki a legnagyobb alkoholista? S vajon mennyire van ez hatással azokra a játékokra, amelyek a kezei alatt készülnek. Nos, úgy tűnik, hogy nagyon.

E3 2010: Itagaki is bejelentésre készül

Az idei kiállításon végre kiderül, min is dolgozik a Ninja Gaiden szülőatyja a Valhalla Games berkeiben, ezt maga a mester erősítette meg.

Három új játékon dolgozik a Team Ninja

Három új játékon is dolgozik Tomonobu Itagakia cége, a Ninja Gaiden és Dead or Alive sorozatokat jegyző Team Ninja. A címeket ismét a Tecmo adja majd ki.

Itagaki perelt, de a Tecmo sem hagyja annyiban

Tomonobu Itagaki, a Ninja Gaiden és a Dead or Alive atyja június elején jelentette be, hogy elhagyja a játékait fejlesztő Tecmo-t és 150 milliós kártérítést követel.

Pornófilm készült a Tomb Raider alapján

Alig van már olyan dolog a világban, amire egy picit ne hatottak volna a játékok is: most a pornóipart inspirálta kissé két remek videójáték-sorozat.

PlayStation 3-exkluzív Dead or Alive készül?

Az amerikai EGM legújabb számából kiderül, hogy a Tomonobu Itagaki által vezetett Team Ninja új, kizárólag PlayStation 3-ra tervezett játékon dolgozik.

Karácsonyi Xbox 360 kínálat

Az idei év karácsonyi szezonjára a Microsoft több mint százhatvan darabosra növeli az Xbox 360-on elérhető játékok kínálatát. Lesz mit a fa alá tenni!

Szexi Dead or Alive filmes trailer

Szexi filmes trailer érkezett a hamarosan mozikba kerülő, azonos című játéksorozat alapján készített Dead or Alive-ból. Megéri egy picit belenézni!

Golden Joystick Awards - A 2006-os jelöltek

Idén is megrendezésre kerül a Golden Joystick Awards nevű díjátadó gála: a jelöltek között olyan címek szerepelnek, mint például a The Elder Scrolls IV: Oblivion.

Xbox Live! toplisták - Xbox és X360 TopTen

Egyenesen az egyik Microsoft munkatársától érkeztek meg a legnépszerűbb Xbox-, illetve Xbox 360-játékokat szemléltető listák tíz-tíz kitűnő címmel.

Dead or Alive movie trailer

Megérkezett az első rövid kis bemutató a Constantin Films kezei között készülő Dead or Alive mozi adaptációjából. Nézzétek meg!

Spartan a Dead or Alive 4-ben video!

Régebben már volt hír arról, hogy a Halo főszereplője, Spartan néven játszható karakter lesz a Dead or Alive 4. részében...
  • Írta: Myko Alto
  • 4 komment

Boltokban a Dead or Alive 4

A Team Ninja üdvöskéje a mai nappal elérhető közelségbe került -egyelőre csak japánban.

A jövő hét játékai

Itt a karácsony, kinek milyen játékot tegyünk a fa alá. Nos, az én javaslatom, hogy válogassunk a korábbi programok közül, lévén az e heti termés igen szegényes lesz.

Dead or Alive 4 csúszás

A Tecmo közeledő verekedős játéka, a Dead or Alive 4 újabb csúszásra lett ítélve, a legfrissebb EBGames.com listája szerint!

Dead or Alive mozi adaptáció!

Dimension Films készíti a Dead or Alive mozi adaptációját! Miután sikerült megkötniük a szerződést az akciójáték disztribúciós jogairól.

Ősz esti képeső

Ismét egy hatalmas adag screenshotot kaptunk a jelenleg fejlesztés alatt álló játékokból. Kattanjatok rá, sok-sok finom anyag érkezett!

X360 csomag kezdőknek - $2000

A GameStop internetes áruház kerek 400000 FT-ért kínálja megvételre az Xbox 360 konzol teljes debütáló kollekcióját.