Prince of Persia: The Shadow and the Flame IPHONE, MAC, PC

Klasszikus Prince of Persia, ami rövidesen mobileszközökre is megjelenik.
1561712410

Nem a Prince of Persia alkotóján múlik az új rész

A Barcelonában tartott Gamelab rendezvény vendége volt Jordan Mechner, aki épp a közel 30 évvel ezelőtt készült első Prince of Persia fejlesztéséről írt könyvét mutatja be. A bemutató után a rajongók is kérdezhettek tőle.
1538463600

A Ubisoft nem feledkezett meg a Splinter Cellről

Serge Hascoet, a Ubisoft CCO-ja a Game Informernek adott interjúban elmondta, sem a Splinter Cellről, sem a Prince of Persiáról nem feledkeztek meg, de jelenleg más projektek egyszerűen elveszik az erőforrásokat tőlük.
1515754848

A Prince of Persia atyja feltámasztaná a sorozatot

Bár az előző generációban sikeres és ismert sorozat volt a Prince of Persia, hét éve parkolópályán van. Habár a játék atyja, Jordan Mechner a Twitteren arra utalt, hogy visszatérhet a cím, a Ubisoft egyelőre cáfol.
1374247588

Fejlesztői naplón a régi-új Prince of Persia

Jövő héten válik letölthetővé a Prince of Persia: The Shadow and the Flame mobilos remake-je, addig kedvcsinálónak álljon itt a játék harmadik és egyben utolsó fejlesztői naplója.
1365697150

Mobilokon tér vissza a Prince of Persia

Persze nem folytatásra kell gondolni, a Ubisoft az egyik klasszikus epizódot vette elő újra, alaposan felturbózta, most pedig ki akarja adni okostelefonokra és táblagépekre. Trailerünk már van róla!