Battleblock Theater X360

A Castle Crashers készítőinek legújabb játéka. Imádnivaló történet, hatalmas kalandok, ez a Battleblock Theater.
1417042719

Heti akciók és leárazások - Steam Holiday Special

Elkezdődött. A nagy karácsony előtti játékvásárlási szezon hivatalosan is felszállási engedélyt kapott Gabe Newell gőzhajtású szánjával. Kezdődjék hát a pénzszórás, melyhez ezúttal kizárólag steames akciókkal készültünk nektek.
1403852443

Íme, a Games with Gold júliusi kínálata

A Microsoft bejelentette az Xbox Live Gold-előfizetéshez járó ingyenes játékok júliusi felhozatalát. Egy ideje már Xbox One-on is kapunk egy grátisz címet, a jövő hónapban sem lesz másképpen, bár nem túl erős a kínálat.
1399878000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Dacára a viharnak és a kiváló játéklehetőségnek ez a hét nem tartogat túl sok izgalmas játékmegjelenést, jobbára új portokkal, kiegészítőkkel és indie címekkel kell beérnünk a következő napokban.
1389196808

PC-re is jön a Batman: Arkham Origins Blackgate?

Ismét szivárgásnak indult a Steam adatbázisa, számos be nem jelentett folytatást és korábbi konzolos címek PC-s átiratát szellőztetve meg. Lehet, hogy Windowsra is megjelenik a Batman: Arkham Origins Blackgate?
1366635812

Battleblock Theater villámteszt

Fiúk és lányok, hölgyek. Meg urak. Kapcsoljátok le a lámpát, és fogjátok be a szátokat, egy mesét fogok most nektek elmondani, egy történetet, mi oly kedves és szívmelengető, mint anyátok csókja az arcotokon. Vagy mégsem?