Hellraid

PC, PlayStation 4, Xbox One

Akció, Történelmi, Kardozós, coop, hack and slash
Kiadó: _No Company, Fejlesztő: Techland
Hellraid, avagy milyen lenne a Dead Island a középkorban?
Értékelés: Nincs még értékelve

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Az év legmelegebb napjait pörgetjük éppen, aggodalomra azonban semmi ok, ezen a héten is akad egy-két finomság azok számára, aki egy hűs szobából szeretnék átvészelni a kánikulát.
  • Írta: fojesz
  • 7 komment

Dying Light - júliusban jön a Hellraid DLC

A halottaiból támad fel a Hellraid, a Techland elkaszált játéka - igaz, csak a Dying Light részeként. A hamarosan debütáló DLC-ben egy rejtélyes játéktermi masina jelenti az utat a démonokkal tömött, pokoli dimenzióba.

Dying Light DLC-ként támad fel a Hellraid

A Techland támogatása a Dying Lighthoz egy olyan teljesítmény, ami előtt mindenkinek illik megemelnie a kalapját. A 2015-ben megjelent játékhoz még mindig érkezik friss tartalom, az új DLC-t a megboldogult Hellraid ihlette.

Techland: folytatni fogjuk a Hellraid fejlesztését

Méretes interjút adott a Techland vezérigazgatója az Eurogamer újságírójának, és egy sor érdekességet elárult a cég projektjeivel kapcsolatban. Szóba került a Hellraid, a Dying Light és a Call of Juarez is.

Bajban a Hellraid fejlesztése

A Techland tájékoztatása szerint határozatlan ideig leállították a Hellraid fejlesztését, a csapat ugyanis hosszas elemzés után arra jutott, hogy a játék jelenlegi formája nem üti meg az általuk elvárt szintet.

Húsz percen át mozog a Hellraid

A Dying Light mellett talán többen is megfeledkeztek a Techland másik zombis címéről, melyet úgy lehetne a legjobban leírni, mint a Dead Island középkorba helyezett változata.
  • Írta: barackostej
  • 12 komment

A heti galériafrissítés

Egy régi hagyományt szeretnénk feleleveníteni: ezentúl minden hétvégén jelentkezünk egy galériafrissítéssel, melyben összeszedjük nektek az elmúlt napok legfontosabb screenshotjait és artworkjeit.

E3 2014: Hellraid - reszkessetek, csontik!

A Techland zombiszeletelős középkori akciójátéka csak 2015-ben várható, de a fejlesztők egy egészen kiforrott előzetessel készültek az E3-ra. Korhű, változatos eszközökkel darabolhatjuk az élőholtakat.

Csúszik és platformot vált a Hellraid

Mégsem jelenik meg idén a Hellraid, a csúszás oka elsősorban az, hogy a játékot végül PlayStation 4-re és Xbox One-ra készíti el a Techland, és ejti az előző generációs konzolokat. A PC marad természetesen.

Hellraid - a csontvázak szépen mozognak

A lengyel Techland rendkívül büszke a Hellraidben szereplő csontvázak animációjára, ezt most egy fejlesztői videóban is megcsodálhatjuk. A középkori Dead Islandra mi is befizetnénk már.

Fejlesztői naplón a Hellraid

Dead Island ide, Dying Light oda, a középkori zombiirtás azért halmozottan élvezetesnek tűnik a Techland csapatától. Most a fejlesztők mesélnek az alkotásukról, miközben a játékmenetbe is betekinthetünk.

2014-re csúszik a Hellraid

Nem volt véletlen a csend a Techland középkori zombis játéka körül. Az eredeti tervek szerint még idén rátehettük volna a kezünket, de a fejlesztők megerősítették, hogy a cím megjelenését elhalasztották.

Interaktív traileren a Hellraid

Új előzetest kapott a Hellraid, ráadásul az interaktív fajtából: a játék előzményeit elmesélő trailerben egy szerzetest kell biztonságba menekítenünk az életére törő rémségek elől. Izgi lesz!
  • Írta: fojesz
  • 9 komment

E3 2013: A Hellraid is kapott expós trailert

Rövid, de annál lényegre törőbb E3-as előzetest kapott a Hellraid, alig egy perc alatt láthatunk egy raklapnyi dühödt szörnyet, egy másik adag szörnyet felszeletelve, és egy csomó helyszínen is megfordulunk.

Hellraid - képeken a középkori lidércnyomás

A Techland kooperatív mókára kihegyezett alkotásáról négy új screenshot érkezett közénk. Négyféle kaszt szerepel a középkori fantasy világban játszódó Hellraidben, ahol nincs két egyforma végigjátszás.

Hellraid - teaser és részletek

Már a bejelentés napján kijelentettük a Techland új játékáról, hogy egy "középkori Dead Islanddel" van dolgunk. Nos, az új konkrétumok alapján a Hellraid nem lesz olyan nyitott világú alkotás. Viszont végre mozog a játék!

Frissítve: Hellraid - középkori Dead Island

Rendben, erről explicite nincs szó, de kétségtelen, hogy a Techland új játéka rendkívül hasonlít a Dead Island-sorozatra: a trópusi szigeteket azért középkori körítésre cserélték a lengyel fejlesztők.