Wolfenstein: The New Order PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

Visszatért a Wolfenstein, és remek formában van!
1671552000

Ütős FPS-t ad ajándékba az Epic Games Store

Újabb ajándék került az Epic karácsonyfája alá. Ünnepi hangulatban indulhat a nácivadászat B.J. Blazkowicz oldalán.
1654184498

A Wolfenstein: The New Order az Epic Games Store legújabb ajándéka

Folytatódik az Epic Games Store nagy nyári vására, melynek keretei közt az ingyenesen kínált játékok terén is alaposan odateszi magát az áruház. Ezúttal a Wolfenstein: The New Order várja a játékosokat.
1632751226

Egy rejtélyes projekten is dolgozik a MachineGames

Egy LinkedIn-profilnak köszönhetően derült ki, hogy a MachineGames nemcsak az év elején bejelentett Indiana Jones-játékon dolgozik, hanem egy rejtélyes projekten is ügyködnek a svéd stúdió alkalmazottai.
1602077640

Frissítve: Next-genesednek a Bethesda shooterei

Az észak-amerikai régióban megjelenő szoftverek korhatár-besorolásaiért felelős ESRB adatbázisában tűnt fel az a két csomag, amelyek Xbox Series X-re és S-re hozhatják a Dishonored-, a Prey-, illetve a Wolfenstein-szériát.
1600696800

A Microsoft felvásárolta a Bethesdát

Senki sem számított a nap legnagyobb hírére. A Microsoft felvásárolta a ZeniMax Mediát, ezzel a saját zászlaja alá hajtva a Bethesda Softworksöt és annak összes fejlesztőstúdióját. Az ide tartozó játékok mind Xbox Game Passre tartanak majd.
1586939400

Társasjátékot kap a Wolfenstein

A lengyel Archon Studio Kickstartert indított azért, hogy megvalósítsák a Wolfenstein-társasjátékötletüket. Egy ilyen népszerű franchise-nál valószínűleg nem csoda, hogy pikk-pakk a többszörösét összeszedték a kitűzött célnak.
1582448400

A Bethesda is kivette a játékait a GeForce Now-ból

Alig néhány hete indult el az NVIDIA saját felhőalapú szolgáltatása, a GeForce Now, de az itt elérhető játékok listája mégis napról napra egyre szűkösebbnek tűnik. Az Activision Blizzard után most a Bethesda is kivonta a címeit.
1537961400

Ütős címekkel bővül az Xbox Game Pass

Mint minden hónapban, októberben is újabb címekkel bővül a Microsoft Xbox Game Pass katalógusa. Ezúttal ráadásul eléggé ütős címekkel; a hét új játék között szerepel többek közöttt az október 2-án érkező Forza Horizon 4 is.
1537007438

Biztosan kap harmadik részt a Wolfenstein

Ha eddig kétségeid voltak afelől, hogy kap-e folytatást a Wolfenstein II: The New Colossus, akkor jó hírünk van, mert Pete Hines, a Bethesda marketingrészlegének alelnöke megerősítette, hogy biztosan így lesz.
1505746809

Bethesda-játékok a Humble nyár végi akciójában

Ütős akciókkal ünnepli a Humble Store a nyár végét, és ennek keretében a Bethesda játékait kaparinthatjuk meg a héten jelentős kedvezménnyel. Fallout-, Doom-, Wolfenstein- és Dishonored-címek olcsón!