Among the Sleep

PC

Horror, Kaland
Kiadó: _No Company, Fejlesztő: _No Company
A Krillbite Studio játékában egy két éves gyermek perspektívájából látjuk a dolgokat. Mi van, ha éjjel félünk és nem merünk elaludni? Egy merően szokatlan és félelmetes világ tárul elénk.
Értékelés: 6.5

Tölthető az Epic Games Store legújabb ajándéka

November vége felé közeledve lassan a teljes videojátékvilág felölti a halloweeni maskarát. Az Epic Games Store is a legfélelmetesebb ünnephez igazodott: most egy érdekes horrorjátékot tehetünk zsebre ingyenesen.

Megérkeztek az Epic Games Store heti ajándékai

Ha csütörtök, akkor irány az Epic Games Store, megérkeztek ugyanis a digitális üzlet legújabb ajándékai. Ezúttal a Stubbs the Zombie-nak és egy Paladins-kiegészítőcsomagnak örülhettek!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Kétségtelen, hogy aki hatalmas megjelenéseket várt május utolsó hetére, az nagyot koppanhat, viszont azért pár érdekesebb cím még így is akad. Örülhetnek például a horror- és a Warhammer-rajongók, de a PS VR-t is érdemes lesz beizzítani.

Switchre látogat az Among the Sleep

Ráadásul nem is a fapados, hanem a felújított grafikával és átdolgozott dialógusokkal rendelkező Enhanced Edition lesz majd elérhető a Nintendo konzolján, még valamikor a 2019-es év során.

Among the Sleep - júliusban jön a dobozos verzió

Bő egy hónap múlva érkezik a Krillbite Studios horrorjátékának lemezes változata PC-re és PlayStation 4-re. A játékban egy kisgyermeket irányítunk, aki éjjel felfedezőútra indul a házban. De valami nincs rendjén.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ha nem is olyan erősen, mint egy-két héttel ezelőtt, továbbra is özönlenek az új játékok a boltokba. Egyebek mellett a PS3 is kap újdonságot, a Yakuza ötödik részére évek óta várnak a konzol tulajdonosai.

Megvan a PS4-es Among the Sleep dátuma

Habár a Krillbite Studio a tavalyi év végére ígérte az Among the Sleep PlayStation 4-es változatát, csak egy évvel később, idén decemberben kaparinthatjuk meg. Cserébe lecserélték az engine-t, és újrakeverték a hangokat is.
  • Írta: zoenn
  • 3 komment

Xbox One-ra is megjelenik az Among the Sleep

Érett már a bejelentés, lévén a korábban megerősített PS4-es verzió mellett sejtettük, hogy a Microsoft konzoljára is befut a Krillbite Studio horrorjátéka. Üröm az örömben, hogy a srácok elfelejtettek megjelenési dátumot mellékelni.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Noha a héten több érdekes cím is megjelenik, valószínűleg a többségetek fantáziáját már a Watch Dogs izgatja. Kitartás, már csak ezt az éjszakát kell átvészelni valahogy, utána lehet hackerkedni!

Május végén érkezik az Among the Sleep

A Krillbite Studio bejelentette, hogy az Among the Sleepre keresztelt túlélőhorrorja május 29-én jelenik meg PC-re, míg PS4-en valamikor ebben az évben. És igen, támogatni fogja a Project Morpheust.

PS4-re is megjelenik az Among the Sleep

A Krillbite Studio bejelentette, hogy PlayStation 4-en is tiszteletét teszi az Among the Sleep, s nagyon is elképzelhető, hogy a horrorjáték Project Morpheus-támogatást kap. A dátumról még nincs hír.

Elérhető az Among the Sleep demója

Az idei év bővelkedik a belső nézetű túlélőhorrorokban, jó hír a műfaj rajongói számára, hogy a Krillbite Studio alkotását már ki is próbálhatjuk. Tölthető az Among the Sleep demója a Steamről.

Among the Sleep - törjön ki a frász!

A Krillbite Studio közösségi finanszírozásból készülő horrorjátéka ismét ijesztget, hiszen a csapat egy új előzetest osztott meg velünk. A gyermeki félelmeink elevenednek meg valamikor tavasszal.

Már játszható az Among the Sleep

A Krillbite Studio közösségi finanszírozásból készülő, horrorelemekkel megspékelt kalandjátékának alfaverziója mától mindenki számára elérhető. Egy kétéves gyerek szemszögéből látjuk az éjszaka félelmetes eseményeit.