Sonic: Lost World

Nintendo 3DS, Wii U

Akció, Kaland
Kiadó: Sega, Fejlesztő: Sega
Kizárólag Nintendo-platformokra jön az új Sonic-játék.
Értékelés: Nincs még értékelve

Megtalálta Knucklesét a Sonic, a sündisznó 2

A Sonic, a sündisznó jövőre esedékes folytatásában számos szereplő visszatér, és kapunk néhány új arcot is. Ezek közül a tüskés öklű Knucklesről bizonyosodott be váratlanul az, hogy ki adja majd a hangját.
  • Írta: gorien
  • 3 komment

Sonic is megkockásodik a Minecraftban

Sonic harmincadik születésnapjának ünneplése még nem ért véget, ennek keretében a kék süni a Minecraftba is beköszön. Nemcsak skineket kapunk a DLC-ben, de ikonikus helyszíneket is, amelyeken versenyre kelhetünk a barátainkkal.

Elkezdődött a Sonic, a sündisznó 2 forgatása

A Sonic, a sündisznó 2 rendezője egy tweetben tudatta a nagyvilággal, hogy kezdetét vette a mozi forgatása. Ha minden a tervek szerint halad, jövő áprilisig kell várnunk a premierig.

Sonic is megkapja a maga LEGO-szettjét

A Super Mario-rajongók már legósított formában is hódolhatnak a kedvencüknek, ideje, hogy a játékipar egy másik klasszikus karaktere, Sonic is megkapja a maga LEGO-szettjét! Jó hírünk van: erre egészen biztosan sor kerülhet.

Ingyen Sonic-játékkal ünnepli a szülinapját a Sega

Hatvanadik életévébe lépett a Sega, és ennek örömére ingyen osztogatja a Steamen a Sonic the Hedgehog 2-t. Azonban ez még nem minden, hatalmas leárazásokat kapott a kiadó többi címe is a Valve boltjában.

Sonicnak szentelték az új Humble Bundle-t

Most, hogy elcsitultak a hullámok a Sonic-film körül, ünnepeljünk együtt az új Humble Bundle-lel - amit történetesen teljes mértékben a kék sündisznónak szentelt a Humble csapata.

Már készül az új Sonic-játék

Idén ünnepli 25. születésnapját a Sonic-sorozat, és a frencsájz továbbra is él és virul. A Sony Pictures készíti a közelgő animációs mozifilmet, és most a Sonic Team is bejelentette, hogy már úton van az új videojáték is.

Megjelent a PC-s Sonic: Lost World

Az eredetileg Wii U-n hódító Sonic: Lost World végre megjelent PC-re is. A digitális változat átdolgozott grafikával hódít, támogatja a kontrollereket és a steames achievementeket is. Egy launch trailert is kaptunk a Segától.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Elképesztően ütősnek ígérkezik a november játékmegjelenések szempontjából, már a hónap első hetén olyan játékok érkeznek, amelyeket rengeteg játékos vár. Mutatjuk, mikor mit keressetek a boltokban!

PC-re költözik a Sonic: Lost World

Habár a Wii U-exkluzív Sonic: Lost World nem kapott jó értékeléseket, és nem is adtak el belőle túl sok példányt, a Sega még fut egy kört a játékkal, és PC-re is megjelenteti azt.

E3 2014: Film készül a Sonic alapján

Film készül a Sonic-sorozat alapján, az élőszereplős és CG-karaktereket keresztező adaptációban a hiperaktív sündisznó és több más ismerős karakter is feltűnik majd - köztük maga Dr. Eggman.

Rémi Gaillard Sonicot játszik

Rémi Gaillard a legújabb videójában megint videojátékos témához nyúlt: ezúttal Sonicot alakítja, a világmentő sündisznó azonban az ő tálalásában közveszélyes vadállattá válik. Óriási!

2015-ben jöhet a next-gen Sonic

Már készül az új Sonic-játék, ami Wii U-ra, PS4-re és Xbox One-ra érkezik, legalábbis egy német játékkiállítás standján látható poszter tanúsága szerint. Jövőre véget ér a sün Nintendo-exkluzívitása.

Nagy adag Nintendo-bejelentés érkezett

Tegnap délután adták le a Nintendo Direct utolsó adását az idén, a kiotóiak természetesen nagy adag bejelentéssel, információval és látnivalóval készültek a műsorra. Összeszedtük őket mind!

Sonic-film készül a Sonynál?

Elképzelhető, hogy mozifilm készül a kék színű, hiperaktív sündisznó kalandjai alapján, a Sony Pictures a múlt héten több olyan domain címet is lefoglalt, ami egyértelműen erre utal.

Még mindig a GTA V vezet a brit toplistán

Befutott a legfrissebb brit játékeladási toplista, és bár két újoncunk is volt a múlt héten, egyikük sem tudta megszorongatni a Grand Theft Auto V-öt és a FIFA 14-et. Elő szokott fordulni.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ez a hét sem ígérkezik túlzottan sűrűnek játékmegjelenések szempontjából (bezzeg mozifilmből és DVD-ből lesz egy csomó...), az ínyenceket kivéve mindenki hátradőlhet a következő napokban.

Sonic: Lost World - friss látnivalók érkeztek

Egy új előzetest és huszonhat képet zsebeltünk be a soron következő Sonic-epizódból, a látnivalók ezúttal a játék főellenfeleit, a Halálos Hatost mutatják be közelebbről. Csekkoljátok őket!
  • Írta: fojesz
  • 4 komment

TGS 2013: Mozgásban a Sonic: Lost World

A Sega és a Nintendo egy vadonatúj háromperces előzetessel kedveskedett a kék sündisznó rajongóinak. A kedvcsináló a játék mechanikáját mutatja be, Sonic ismét a világ megmentésén szorgoskodik.
  • Írta: zoenn
  • 5 komment

Nintendo-megjelenések az utolsó negyedévben

A Nintendo 2DS bejelentése és a Wii U árcsökkentése mellett a japán gyártó számos játék megjelenési dátumát erősítette meg. Többek közt kiderül, hogy mikor jön a Super Mario 3D World és a Donkey Kong: Tropical Freeze.