NBA Live 14

PlayStation 4, Xbox One

Sport, Kosárlabda
Kiadó: Electronic Arts, Fejlesztő: EA Sports
Next-gen gépeken tér vissza az EA kosárlabdás játéka.
Értékelés: Nincs még értékelve

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Sűrű lesz ez a hét, december 13-án kerül boltokba a PlayStation 4 Magyarországon, és vele együtt egy raklapnyi következő generációs (vagy arra hasonlító) játék is. Te melyiket szerzed be először?

Besült az NBA Live 14, ígérget az EA

Egyébként sem volt egyszerű dolga az EA-nek, de sikerült tetéznie: az oké, hogy az NBA Live három évig szünetelt, és közben a 2K-féle sorozat egyre erősödött, de a visszatérő next-gen epizód is borzasztóan sikerült.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A következő napokban befejeződik a generációváltás, boltokba kerül az Xbox One, méghozzá egy raklapnyi nyitócímmel az oldalán. Persze ettől függetlenül is lesznek érdekes megjelenések.

NBA Live 14 - a jövő héten jön a demó

Az EA Sports bejelentette, hogy a jövő héten érkezik az NBA Live 14 kipróbálható változata Xbox One-on és PS4-en. Elsőként a Sony üdvöskéjére, majd a premier napján Xbox One-ra is.

Videón az EA next-gen játékfelhoztala

Az Electronic Arts is készül az új konzolok premierjére, nem kevesebb, mint öt cím erősíti a nyitójátékok sorát. A kiadó most szépen összeszedte nekünk, hogy a gépek mellett mit érdemes a kosárba pakolnunk.

NBA Live 14 - befutott az új trailer is

A tegnap screenshotok után egy új trailert is kaptunk az NBA Live next-gen konzolokon visszatérő epizódjából, az előzetes a LIVE Season és a CourtQ fícsöröket mutatja be az érdeklődőknek.

Képeken az NBA Live 14

Izgalmas lesz a november vége az EA Sports számára, elvégre három év kihagyás után először dob piacra kosárlabdás játékot - azt viszont csak és kizárólag next-gen konzolokra.

Mozgásban az NBA Live 14

Ha már megnézted az NBA 2K14 next-gen trailerét, ugorj egyet, és vesd rá magad az NBA Live 14 előzetesére is. Az EA Sports idén visszatér a kosárlabdás játékok csatamezejére, ráadásul rögtön egy next-gen epizóddal.

NBA Live 14 - itt az első trailer

Kedd óta tudjuk, hogy mikor kerül a boltokba az NBA Live 14, most pedig az első gameplay trailert is megkaptuk az EA Sports jóvoltából. Kyrie Irving és Raymond Felton mutat be nekünk pár látványos megmozdulást.
  • Írta: zoenn
  • 3 komment

Dátumot kapott az NBA Live 14

A jó hír az, hogy nagyon úgy fest: hosszabb szünet után visszatér az NBA Live-sorozat, a next-gen gépekre készült NBA Live 14 a minap kapott végleges megjelenési dátumot. Meg egy gameplay screenshotot is.
  • Írta: fojesz
  • 5 komment

GC 2013: Íme, az Xbox One nyitócímei

Noha a várakozásokkal ellentétben a Microsoft még nem árulta el az Xbox One boltokba kerülésének napját, a nyitócímek listáját azért összeszedte nekünk. Lesz miből válogatni!

Kyrie Irving lesz az NBA Live 14 borítóján

Az EA Sports bejelentette, hogy a 2011-12-es NBA-szezonban az Év Újoncának megválasztott Kyrie Irving feszít majd az NBA Live 2014 dobozfotóján. Az örömhír mellé egy robogós trailer is dukál a next-gen címről.

Konzolszintű grafikát ígér a tabletek új hulláma

Legalábbis Frank Gibeau, az EA Labels elnöke szerint. Játszunk el a gondolattal: a tabletek új generációjának grafikus képességei egy szinten lesznek az Xbox 360-éval és a PS3-éval. S már nem kell sokat várni!

E3 2013: Infók és látnivalók az EA Sports játékairól

Egy kalap alá vesszük az EA Sports közelgő sportjátékainak információit, szó lesz a nagy visszatérő NBA Live 14-ről, a Madden NFL 25-ről, a FIFA 14-ről és a most bemutatkozó UFC-ről is.

E3 2013: Electronic Arts-konferencia - LIVEBLOG

A nulladik nap második programja az EA sajtótájékoztatója. Kíváncsi vagy a BF4 multijára, netán az NFS: Rivalstól várod a megváltást? Az aktuális sportjátékokra gerjedsz? Blogolunk a buliról, nem maradsz le róla!

E3 2013: Nézd élőben az EA konferenciáját!

Az éjszaka második fellépője az Electronic Arts. Vajon John Riccitello után Larry Probst egy merően más irányba tolja a kiadó szekerét? Kövesd Te is a bejelentéseket élőben az alábbi streameken keresztül!

E3 2013: Teaserekkel melegít az EA estére

Két teaser videót adott ki az Electronic Arts az esti konferenciája előtt, az egyik az EA Sports-játékokat vezeti fel, a másik Plants vs. Zombies témájú. Nem gondoltuk volna, de utóbbira kíváncsibbak vagyunk!

E3 2013: Capcom, Square Enix, 505, EA line-up

Az elmúlt órákban három kiadó jelentette be az E3-on bemutatásra kerülő játékaik listáját. A nagy meglepetéseket persze nem lövik el még most, de egészen impozáns felhozatallal szolgálnak már most is.

Ilyen lesz az EA Sports next-gen motorja

Az Xbox One és a PS4 térnyerésével generációt váltanak az EA Sports játékai is. Az új motor Ignite Engine névre hallgat, s a kiadó ígérete szerint "elmossa a valóság és virtualitás határát". Csekkold a technológiai fejtágításokat!

Xbox-pletykacsokor - mi jöhet még ma?

Este hétkor bemutatják az új Xboxot, és ahogy az lenni szokott a premier közeledtével egyre több pletyka kap szárnyra. Nem írjuk meg őket külön, inkább egy folyamatosan frissülő csokorban gyűjtögetünk majd.