Quantum Break

PC, Xbox One

Akció
Kiadó: Microsoft, Fejlesztő: Remedy
A Remedy új szintre emeli a TPS-eket. Ismét.
Értékelés: 9.0

Rekordévet zárt tavaly a Remedy

Kiemelkedően sikeresnek könyvelhette el 2020-at a finn Remedy Entertainment, hiszen friss játékmegjelenés nélkül is az eddigi legjövedelmezőbb esztendője lett a járvány tépázta tavalyi év a fejlesztőcsapatnak.

Többjátékos-divíziót nyitott a Remedy

Valami újdonságon mesterkedik a Remedy, létrehoztak ugyanis a stúdión belül egy olyan csapatot, amely egy állandó online világban zajló játékon dolgozhat. A kezdeményezés a Vanguard nevet viseli.

Csak 2019-ben jön a Remedy új TPS-e

Bár még szinte semmit nem tudunk a Remedy Entertainment P7 kódnéven futó külső nézetes shooteréről, annyi bizonyos, hogy idén már tutira nem jelenik meg. Ezt maga a finn fejlesztő erősítette meg.

Online játék lesz a Remedy új projektje?

Egyre többet tudunk meg az Alan Wake és a Quantum Break fejlesztőjének új játékáról. Ezúttal a csapat legújabb álláshirdetése hintett el pár érdekességet a P7 munkacímen futó anyagról - ez alapján egy, a Destinyre hajazó címről lesz szó.

Brutális méretű a Quantum Break Xbox One X-en

Szűk négy nap múlva érkezik a Microsoft nagy dobása, a következő konzolgeneráció előtti legerősebb masina, az Xbox One X, ezért a játékok sorban kapják az ehhez szükséges frissítéseket. A Quantum Break ettől szép nagyra hízott.

Az Alan Wake 2 terveiből született a Quantum Break

Sam Lake, a Remedy fejese az Eurogamernek adott interjút, melyben elárult pár kulisszatitkot is. Állítólag az eredetileg az Alan Wake 2-höz készült tervekből született meg a Quantum Break.
  • Írta: barackostej
  • 5 komment

2016 legolvasottabb cikkei a Gamekapcson

A legolvasottabb hírek után nézzük a legnépszerűbb cikkeket! A korábbi évekhez hasonlóan ezúttal is a tesztek dominálnak, azonban így is akad egy-két meglepetés a listában.

Frissítve: Bemutatkozik a Remedy új játéka?

A Remedy egy semmitmondó videóüzenetben harangozta be, hogy hamarosan bemutatkozik legújabb játékuk első kedvcsinálója. Talán pont az idei The Game Awardson kapjuk meg a trailert?

Jobban fut a steames Quantum Break

A napokban végre a Steamen is elérhetővé vált a Quantum Break, melyet a Digital Foundry emberei összehasonlítottak a Windows Store-os kiadással. Meglepetésre az új verzió sokkal jobban fut.

Quantum Break - trailer a steames megjelenésre

Jövő hét csütörtökön a Steamen is elérhetővé válik a Quantum Break, melyhez most érkezett egy új trailer is. A PC-sek örülhetnek, hiszen végre megszabadulhatnak a Windows Store láncaitól.
  • Írta: barackostej
  • 24 komment

Multiplayerrel kísérletezik a Remedy

Habár a Remedy eddigi játékai a történetre és az egyjátékos élményre koncentráltak, a jövőben multiplayerrel is kísérletezne a csapat. Leginkább kooperatív próbálkozásokra számíthatunk tőlük, és a sztoriközpontúság is marad.
  • Írta: fojesz
  • 3 komment

Quantum Break - csúszik a steames megjelenés

Azon ritka esetek egyike, amikor a dobozos változat gyártása szól közbe: habár a Quantum Break készen van, a Timeless Collector's Edition nevet viselő lemezes kiadás munkálatai megcsúsztak, ezért késik a steames premier is.

A Steamre költözik a Quantum Break

Hamarosan nemcsak a Windows 10-et használók élvezhetik a Remedy új akciójátékát, hanem a Steam-userek is, sőt dobozos formában is napvilágot lát a PC-s verzió. A futtatásához elég lesz egy DirectX 11-es rendszer is.

E3 2016: Jönnek a Microsoft játékai a Steamre

Az Xbox-főnök, Phil Spencer a Giant Bombnak árulta el, hogy hamarosan a Steamen is elérhetőek lesznek a cég játékai. Úgy látszik, a Microsoft nem erőlteti tovább a Windows Store-t, hiszen a Valve boltjával felesleges versenyezni.

Két vadonatúj játékon is dolgozik a Remedy

A Quantum Break után se áll meg az élet a finn Remedynél, így az Alan Wake és a Max Payne alkotói bejelentették, bővítették a létszámot és így már két játékon is dolgoznak.

HWSW: Fontos frissítés érkezett az UWP-játékokhoz

Némi felháborodás övezte az első UWP-s PC-s játékok megjelenését az elmúlt hónapokban, a címek ugyanis egyértelműen korlátozottak voltak a "hagyományos" PC-s társaikhoz képest. A Microsoft elkezdte a korlátok lebontását - írja a HWSW.

27 gigás javítást kapott a PC-s Quantum Break

A fejlesztők még a hét elején ígérték meg, hogy hamarosan javítást kap a Quantum Break PC-s változata, és ennek megfelelően meg is érkezett a frissítés: a patch 27 gigát nyom, és egy sor problémát orvosol.

Remedy: lassan egy éve készül az új játék

Nincs pár hete, hogy megjelent a Remedy legújabb játéka, a csapat rajongóit is két táborra szakító Quantum Break. Az élet viszont ezután se állt meg a stúdiónál, olyannyira nem, hogy már 9 hónapja készítik új alkotásukat.

Brit toplista: látványos rajtot vett a Dark Souls III

A brit játékeladási toplista élén nyitott a Dark Souls harmadik része, ami óriási öröm a készítőknek, ez ugyanis még nem jött össze a sorozat egyik tagjának sem. A Quantum Break viszont kihullott a legjobb három közül.

Quantum Break - a Microsoft nagyon elégedett

Nem csak a briteknél, de világszerte is kiváló eredménnyel nyitott a vegyes pontszámokat kapott Quantum Break. A Microsoft tájékoztatása szerint a Remedy játéka minden idők legjobban rajtoló Xbox One-játéka lett.