Fantasia: Music Evolved

Xbox 360, Xbox One

Zene, Ügyességi
Kiadó: Disney Interactive, Fejlesztő: Harmonix
Összeálltak a Disneyvel a Rock Band alkotói, a Fantasiát az azonos című rajzfilm ihlette.
Értékelés: Nincs még értékelve

The Game Awards 2014 - íme, a jelöltek listája

Két hét múlva rendezik meg a Video Game Awards utódjának tartott díjátadót, a The Game Awards 2014-et, Geoff Keighleyék pedig belevágtak az esemény teaselésébe. Itt van a jelöltek listája.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Hamarosan ráfordulunk a novemberre, miközben az őszi játékmegjelenési dömping folytatódik. Ezen a héten a hardcore és a casual játékosok is találhatnak a fogukra való címet, lássuk, mi a kínálat!

E3 2014: Microsoft-sajtókonferencia - LIVEBLOG

Este fél hétkor hivatalosan is kezdetét veszi az E3 a Microsoft sajtókonferenciájával. Szokás szerint liveblogolunk, veletek örülünk és hüledezünk, illetve szakkommentátorkodunk és véleményezünk.

Traileren a Fantasia: Music Evolved

Tavaly szeptemberben hallottunk utoljára a Harmonix és a Disney közös munkájának gyümölcséről, a minap viszont egy új trailert kaptunk a Fantasia: Music Evolvedhez. Játék és muzsika két percben.

Traileren a Fantasia: Music Evolved

Az E3-on hallottunk utoljára a Harmonix és a Disney közös projektje felől, amit az azonos című 1940-es rajzfilm ihletett. Az Xbox- és Kinect-exkluzív anyagból most egy trailer érkezett.
  • Írta: fojesz
  • 4 komment

E3 2013: Összeállt a Disneyvel a Harmonix

A Guitar Hero, a Rock Band és a Dance Central után újabb zenés játék fejlesztésébe vágott bele a Harmonix, ezúttal viszont a Disney Interactive szárnyai alatt. A Fantasia kizárólag Xboxokra jön.