NBA 2K14

PC, PlayStation 3, Xbox 360, PlayStation 4, Xbox One

Sport, Kosárlabda
Kiadó: 2K Sports, Fejlesztő: Visual Concepts
A 2K Sports játéka a 2013/14-es NBA-szezont dolgozza fel, még fejlettebb grafika és szimuláció mellett.
Értékelés: Nincs még értékelve

45 millió példánynál jár a GTA V

A Take-Two legfrissebb pénzügyi jelentéséből kiderült, hogy a Grand Theft Auto V Xbox One-os és PS4-es verziói tovább növelték a boltoknak leszállított kópiák számát, immáron 45 millió példánynál jár a Rockstar játéka.

34 milliónál jár a Grand Theft Auto V

Veszteséggel zárta a Take-Two a 2015-ös üzleti évének első negyedét, az eredményei azonban így is jobbak a vártnál. A GTA V tovább erősödik, annyit szállítottak ki belőle a boltoknak, mint a kiadó többi játékából összesen.

Frissítve: Kiszivárgott a PS Plus júniusi kínálata

A szokásoknak megfelelően idő előtt kiszivárgott a PS Plus következő ingyenes játékainak listája, ha hihetünk a pletykáknak, júniusban az NBA 2K14-et kapják meg a PS3-tulajok.

Amerika: még mindig veri a PS4 az Xbox One-t

Lelkesek az amerikai játékosok, úgy veszik az újgenerációs konzolokat, mint a cukrot, a Microsoft viszont kevésbé örülhet, mert a többségük áprilisban is a PlayStation 4-re szavazott.

Jön a Rockstar Games új játéka

A Take-Two is jelentette a legfrissebb pénzügyi eredményeit: a kiadó sora jól megy, a Grand Theft Auto V szépen hoz a konyhára, a Rockstar játékából már 33 millió példányt talált gazdára. Brutális, nem?

Kétszer annyi PS4 fogyott, mint Xbox One

Az NPD Group előrukkolt az amerikai játékpiac januári teljesítményét összegző jelentéssel, ami kapcsán az is kiderült többek között, hogy az USA-ban majdnem kétszer annyi PS4 fogyott az elmúlt hónapban, mint Xbox One.

Space Jam-modot kapott az NBA 2K14

Valószínűleg megérkezett az egyik legkirályabb mod az NBA 2K14-hez, ami gyakorlatilag Space Jamet csinál a játék kosármeccseiből: főszerepben Michael Jordan és a Looney Tunes mesehősei!

32,5 milliónál jár a Grand Theft Auto V

A Take-Two is közzétette a negyedéves pénzügyi jelentését, ami kifejezetten erősre sikerült. Az eredményeket természetesen jórészt a Grand Theft Auto ötödik részének köszönheti a kiadó.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Sűrű lesz ez a hét, december 13-án kerül boltokba a PlayStation 4 Magyarországon, és vele együtt egy raklapnyi következő generációs (vagy arra hasonlító) játék is. Te melyiket szerzed be először?

VGX 2013: A GTA V az év játéka

Mivel mással zárhatnánk a VGX-beszámolónkat, mint magának a díjátadónak az eredményeivel? Hölgyeim és uraim, meg vannak a győztesek, az év játéka pedig nem más, mint a GTA V!

Bővített traileren az NBA 2K14

Lehetséges, hogy már a könyökötökön jön ki a next-gen NBA 2K14, de a 2K Sports nem lapult meg az Xbox One premierje kapcsán és előállt egy Momentous-előzetes vágatlan változatával. A legszebb kosárlabdás cím eddig.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A következő napokban befejeződik a generációváltás, boltokba kerül az Xbox One, méghozzá egy raklapnyi nyitócímmel az oldalán. Persze ettől függetlenül is lesznek érdekes megjelenések.

Blogajánló: NBA 2K14, GTA, Metro Univerzum

A világ PlayStation 4-lázban ég, már több mint egymillióan mondhatják el magukról, hogy a next-gen megérkezett a nappalijukba. Sajnos azonban 99,9 százalékban ezek az emberek nem magyarok...

Über traileren az NBA 2K14

A 2K Sports nyilván az NBA 2K14 next-gen változatát promózza rendíthetetlenül, most befutott egy új előzetes, amely igazán "über" látvánnyal próbál a kosárlabda-fanatikusok szívéhez lopózni. Könnyű dolga lesz.

NBA 2K14 - íme, az Eco-Motion engine

Noha az NBA 2K14 már megjelent néhány platformon, a next-gen változatok debütálására értelemszerűen várni kell. És érdemes is: alighanem ez a legszebb sportjáték, amit valaha láttunk.

NBA 2K14 - mozgásban a next-gen verzió

A Gamespot jóvoltából két percen át csodálhatjuk meg élő körülmények között a 2K Sports kosárlabdás játékának PlayStation 4-es változatát. A next-gen verzió egyébként 1080p-ben fut 60 fps-mellett - ez már hivatalos.

Megrántotta a GTA V az amerikai piacot

Befutott az NPD Group legújabb elemzése, ami az amerikai játékpiac szeptemberi teljesítményét összegzi. Ahogy az várható volt, a Grand Theft Auto V alaposan megrántotta a forgalmat, még a PS3-at is csúcsra juttatta.

NBA 2K14 - mozgásban a next-gen verzió

A 2K eddig szűkmarkúan mérte a kosárlabdás címe next-gen verziójának látnivalóit, de a múltkori screenshot után végre befutott az első előzetes is. Nem mindennapi külcsínnel lesz dolgunk, érdemes vetni rá egy pillantást!

NBA 2K14 - az első next-gen kép

A 2K Sports bemutatta az első screenshotot a kosárlabdás cím next-gen verziójából. Ahogy az várható volt, döbbenetes részletességgel elevenedik meg előttünk LeBron James és a labdája.

Még mindig a FIFA 14 vezeti a brit toplistát

Alaposan visszaestek az eladásai, de még mindig a FIFA 14 vezeti a brit toplistát - hiába jelent meg négy új cím is a múlt héten. Közben a GTA V újabb és újabb mérföldkövekhez érkezik.