Titanfall

PC, Xbox 360, Xbox One

FPS, Multiplayer, Sci-Fi
Kiadó: Electronic Arts, Fejlesztő: _No Company
A Call of Duty atyjainak új játéka a Respawn Entertainment színeiben.
Értékelés: 8.9

Csúsznak a következő Titanfall munkálatai

Izgalmas jövő áll az Apex Legends előtt, de ez sajnos nem jár hátulütők nélkül. A Respawn Entertainment világossá tette: a battle royale-játék miatt kénytelenek elnapolni a következő Titanfall-játék fejlesztését.

Titanfall - hétfőn jön a battle royale-mellékág?

Egyes pletykák szerint a Respawn Entertainment és az Electronic Arts holnap mutatja be és indítja el a Titanfall titokban készült battle royale-mellékágát, az Apex Legendset, ami free-to-play lövöldének ígérkezik.

Már új Titanfall-játékhoz toboroz a Respawn

Már októberben világossá vált, hogy a Respawn Entertainment nemcsak egy, a Star Wars világában játszódó akciójátékot hegeszt, hanem egy másik projektet is. A csapat új álláshirdetései szerint egy vadiúj Titanfallról lehet szó.

Több játékkal is készül 2019-re a Respawn

Az EA pénzügyi jelentése szerint az immáron az ő szárnyai alá tartozó Respawn több játékot is leszállíthat a jövő év során. Lássuk tehát, hogy milyen címeket várhatunk a titanfallos srácoktól!

Az EA megvette a Respawn Entertainmentet

Az Electronic Arts most remek üzletet csinált: felvásárolta a Titanfall fejlesztőjét, így már a kiadó birtokolja a frencsájz jogait. Most már bizonyossá vált, hogy készül az új Titanfall, de a csapat egy új Star Wars-játékon is dolgozik.

E3 2017: Egy hétig ingyenes az EA/Origin Access

Jövő hét vasárnapig ingyen használható az Electronic Arts előfizetéses szolgáltatása, az EA, illetve az Origin Access. A PS4-es játékosok sem maradnak ki a mókából, ugyanis pár játék ezen a platformon is ingyen próbálgatható.
  • Írta: barackostej
  • 3 komment

Júniusban 10 napig ingyenes lesz az EA Access?

Lapértesülések szerint az Xbox One Gold-előfizetők a jövő hónapban 10 napig ingyen élvezhetik az EA Access szolgáltatást. Néhány felhasználó már megkapta a promócióról szóló értesítést e-mailben.

Új játékon dolgoznak a Titanfall fejlesztői

A Gamastura honlapján olvasható álláshirdetés szerint művészeket keres a Titanfallt is készítő Respawn Entertainment. A pozíció leírása alapján viszont nem a Titanfall 2-ről van szó.

Újabb sportjátékkal bővül az EA Access

Az utóbbi időben az EA inkább a PC-seknek kedvezett, most azonban az Xbox One-on elérhető EA Access bővül. Egy egészen friss sportjátékot adnak hozzá a kínálathoz, míg tegnap az Origin Access is frissült a Titanfall-lal.
  • Írta: barackostej
  • 2 komment

A Titanfall is elérhető lesz az Origin Accessen

Az Electronic Arts bejelentette, hogy hamarosan az Origin Access keretein belül ingyenesen elérhető lesz az előfizetők számára a Titanfall. A játékhoz egy ideje már ingyen elérhetőek a DLC-k, így azok is benne lesznek.
  • Írta: barackostej
  • 4 komment

EA Access - a jövő héten ingyenes a goldosoknak

Az Xbox Live Gold-előfizetők a jövő hét folyamán térítésmentesen kipróbálhatják az EA Access szolgáltatást, így január 24-ig nem kevesebb, mint 14 játékot nyüstölhetnek kötöttségek nélkül.

Nem csak a Titanfall 2-n dolgozik a Respawn

Egy ideje már tudjuk, hogy a Titanfall fejlesztője, a Respawn Entertainment dolgozik a játék folytatásán, azonban egy álláshirdetésből kiderült, hogy egy másik, ettől független címen is munkálkodnak.
  • Írta: barackostej
  • 7 komment

Titanfall-játékok jönnek mobilokra

A Respawn Entertainment bejelentette, hogy partnerséget kötött a Nexonnal, így a jövőben több free-to-play Titanfall-játék is készülhet iOS-re és Androidra. Naná, hogy Vince Zampella mobilos cége csinálja őket.

Valamiből 10 milliója van a Titanfallnak

Valószínűleg az egyedi játékosok számára gondolt Vince Zampella, mikor egy fotó társaságában kitweetelte, hogy "épp a 10 milliót ünnepeljük". Tegyük hozzá, ez a legkevésbé érdekes szám a játék szempontjából.

Ázsia free-to-play Titanfallt kap

Ázsiában kiemelkedő népszerűségnek örvendenek a free-to-play PC-s játékok, nem véletlen, hogy ezért több nagyobb címet is átalakítottak már, méghozzá dedikáltan erre a piacra. A következő jelölt a Titanfall.

Hagyományos kampánnyal jöhet a Titanfall 2

A Respawn Entertainment közösségi vezetője, Abbie Heppe egy interjúban elárulta, hogy a Titanfall folytatása tradicionális egyjátékos kampánnyal és még több fegyverrel érkezhet. Az alapok változatlanok maradnának.

Frissítve: Ingyenesek a Titanfall DLC-i

Talán az első szülinap, talán a megfogyatkozott játékostábor miatt, de ingyenessé váltak a Titanfall pályacsomagjai. A rossz hír az, hogy PC-n nincs ilyen akció, csak az xboxosok örülhetnek neki.

Multiplatform Titanfall-folytatást teasel az EA

Habár a Titanfall második részét még mindig nem jelentették be, az Electronic Arts pénzügyi igazgatója egy konferencián elég erősen utalt rá, hogy valószínűleg lesz folytatás, és az multiplatform cím lesz.

Nyolcmillió játékosnál tart a Titanfall

Újabb részletek kerültek ki Vince Zampella Game Informer-interjújából: az úriember elárulta, mennyien próbálták ki eddig a Titanfallt, illetve a cím jövőjéről is elmondott pár gondolatot.

Új játékon dolgozik a Respawn Entertainment

Úgy tűnik, nem csak a Titanfall folytatásán, de egy vadonatúj játékon is dolgozik a Respawn Entertainment. Ezt maga a stúdió társalapítója, Vince Zampella erősítette meg a Game Informernek adott interjúban.