Serious Sam 4

PC

Akció, FPS
Kiadó: Devolver Digital, Fejlesztő: Croteam
Sam negyedszerre is menő, és a játék is megmaradt totálisan agyatlannak.
Értékelés: 6.5

Húszéves lett a Serious Sam-franchise

Komoly Samu idén húsz gyertyát fújhatott el a tortáján, aminek az örömére a Croteam elérhetővé tette a hivatalos moddingeszközöket a Serious Sam 4-hez, valamint egy nagyobb frissítés is érkezett a 15 éves Serious Sam 2-höz.

A Devolver felvásárolta a Serious Sam csapatát

Hosszú évekre nyúl vissza a Devolver Digital és a Croteam partneri kapcsolata, így talán nem is annyira meglepő, hogy a nagyszerű indie játékairól híres kiadó felvásárolta a Serious Sam fejlesztőstúdióját.

Launch trailert kapott a Serious Sam 4

Tegnap délután visszatért a Serious Sam-széria a negyedik részével, ami a számozás ellenére ismét egy előzménytörténet lett a franchise idővonalát tekintve. Samu legújabb bevetését a Croteam most egy launch trailerrel ünnepelte meg.
  • Írta: Baloo
  • 0 komment

Sztorielőzetest kapott a Serious Sam 4

Úgy tűnik, a Serious Sam 4 még mindig meg tud bennünket lepni: most például azzal, hogy van olyan vaskos a forgatókönyve, hogy össze lehessen rittyenteni hozzá egy sztoritrailert.
  • Írta: fojesz
  • 5 komment

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Szeptember utolsó teljes hetén sem maradunk új játékmegjelenések nélkül, mi pedig szokásunkhoz hűen összeszedtük egy listába nektek, hogy mire számíthattok majd a következő napokban.
  • Írta: fojesz
  • 5 komment

Serious Sam 4 - befutott a gépigény

Nagyon közel vagyunk már Komoly Samu legújabb bevetéséhez, ezért időszerű volt, hogy horvát barátaink megosszák, mégis milyen gépet kell a játék alá pakolnunk, ha zavartalanul szeretnénk élvezni az akciót.
  • Írta: Baloo
  • 1 komment

Serious Sam 4 - akcióban a pápamobil

Sam "Serious" Stone legújabb kalandja során minden eddiginél nagyobb ellenállásba ütközik majd, ezért szüksége lesz minden hadra fogható tűzerőre - többek között olyanokra is, mint a most bemutatkozott pápamobil.

Csúszik a Serious Sam 4 megjelenése

Eddig csak a homályban tapogatózva annyit tudtunk, hogy valamikor idén augusztusban érkezik Komoly Samu következő bevetése, azonban a horvát csapat sajnos nem tudja tartani a megjelölt hónapot, így egy picit késik a játék.

Milyen bejelentéseket hozott a mai Stadia Connect?

Az este folyamán levetítették a Stadia Connect következő adását, amely elsősorban arra fókuszált, hogy milyen játékok érkeznek majd a Google platformjára a közeljövőben. Emellett egy új funkciót is kaptak a felhasználók.

Itt nézhetitek vissza a Devolver Directet

Az idei évet sem hagyhatta ki a Devolver Digital, újabb játékshow-val állt elő, amely az őrült figurái révén kicsit viccet csinál a digitális expókból. Ismert és most bejelentett címekkel jelentkeztek, plusz egy sajátosan hibbant, ingyenes játékkal is.

Júliusban tartják az idei Devolver Directet

Habár a múlt héten különböző események igyekeztek pótolni az elmaradt E3-at, ezeken nem mindenki lőtte el az összes puskaporát: a Devolver Digital például júliusban adja le az idei Devolver Directet.

Augusztusban jelenik meg a Serious Sam 4

Ne mondjátok, hogy nem telt el gyorsan az a hét év, ami a Serious Sam 4 bejelentése óta telt el! Akárhogy is, a készítők a minap megerősítették, hogy a játék augusztusban kerül boltokba.

Mozgásban a Serious Sam 4 korai változata

Hiába készül már közel hét éve a Serious Sam 4: Planet Badass, a játékból eddig semmi érdemlegeset nem láthattunk. Mostanáig, a negyedik rész nagyon korai változatából ugyanis kiszivárgott pár perc.

Serious Sam 4 - egyszerre akár 100 ezer ellenféllel

Közel hét éve készül már a Serious Sam negyedik része, a rajongók által nagyon várt Planet Badass, ami az idei E3-on egy nagyon korai változattal már jelen volt. Az első részletek pedig kifejezetten érdekesen hangzanak.

Képeken a Serious Sam 4: Planet Badass

Néhány vadiúj képpel és egy-két új infóval élesedett a következő Serious Sam-játék steames oldala. A Croteam gondozásában hentelő Sam pedig évek óta nem volt ennyire badass.

E3 2018: Visszatér a legfurcsább konferencia

A Devolver Digital idén is saját bulit tart az E3-on. A tavalyi expó egyik legbizarrabb bemutatóját köszönhettünk a kiadónak, amely görbe tükröt állított az egész játékiparnak. Már előre elnézést kérnek.

Újra bemutatkozott a Serious Sam 4

A horvát Croteam még a 2013-as E3-on hintette el először, hogy negyedik résszel bővül a Serious Sam-sorozat. Legutóbb két éve hallatott magáról a projekt, hogy aztán a Reboot Develop konferencián ismét leleplezzék.

E3 2017: A Devolver Digital szokatlan konferenciája

Az E3-ak történetében idén először tartott konferenciát a független játékok forgalmazója, a Devolver Digital. Nos, a kiadó az egész expó elé görbe tükröt állított a maga szürreális bulijával. Még a műsorvezető feje is szétrobbant.

E3 2017: Saját eseményt szervez a Devolver Digital

A Bethesda, Electronic Arts és a Ubisoft után egy kisebb csapat, a Devolver Digital is úgy döntött, hogy kicsit különcködik és saját E3-as showt tart. Hogy mikor és mit hoznak magukkal, egyelőre nem tudni.

E3 2016: Végre bemutatkozik a Serious Sam 4

A Serious Sam negyedik részét a három évvel ezelőtti E3-on mutatta be a Croteam. Az elmúlt esztendőkben eddig semmit nem kaptunk a játékból, de egyelőre úgy fest, ez idén megváltozik.