Sunset Overdrive

Xbox One

Akció, TPS, Ügyességi, szörnyes
Kiadó: Microsoft, Fejlesztő: Insomniac
Az Insomniac Xbox One-exkluzív játéka.
Értékelés: 8.8

PlayStationre is megjelenhet a Sunset Overdrive?

Egy frissen felbukkant védjegy alapján nincs kizárva, hogy az Insomniac Games 2014-es Sunset Overdrive-ja az Xbox és PC után hamarosan a Sony konzoljaira is ellátogathat majd.

GC 2019: A Sony felvásárolta az Insomniacot

Úgy tűnik, a Sony is tud stúdiót vásárolni, ha kell: a japán cég bejelentette, hogy felvásárolta a legutóbbi Pókember-játékot is jegyző Insomniacot - a csapat innentől már csak PlayStation-exkluzívokat fejleszt majd.

Hivatalos: ma jön PC-re a Sunset Overdrive

Miután gyakorlatilag nyílt titokként kezeltük a Sunset Overdrive PC-s változatát, tegnap az Insomniac Games hivatalosan is bejelentette a portot. Ráadásul nem is kell rá várni, hiszen már ma elérhető lesz a Windows Store-ban.

Nyakunkon a PC-s Sunset Overdrive?

Nagyon úgy néz ki, hogy a Microsoft mindenféle csinnadratta nélkül dobja piacra a régóta pletykált PC-s Sunset Overdrive-ot és annak DLC-it. Ha hinni lehet az Amazonnak, akkor most pénteken mutatkozik be az átirat.

Sunset Overdrive - újabb PC-s bizonyíték futott be

A múlt héten felröppent újabb pletyka után egy másik bizonyíték is befutott azzal kapcsolatban, hogy tényleg PC-re költözik az eddig Xbox One-exkluzív Sunset Overdrive.

Sunset Overdrive - egyre biztosabb, hogy PC-re tart

Néhány havonta felröppen egy-egy Sunset Overdrive-pletyka, legyen szó a régóta várt PC-s átiratról vagy egy lehetséges folytatásról. Most előbbin a sor, ugyanis felbukkant a PC-s változat az ESRB adatbázisában.

Sunset Overdrive - az Insomniac folytatni szeretné

Ted Price, az Insomniac Games vezetője egy IGN-nek adott interjúban megerősítette, csapata nagyon szeretné elkészíteni az Xbox One-exkluzív Sunset Overdrive folytatását.
  • Írta: Shifty
  • 7 komment

PC-re tart a Sunset Overdrive?

Sokat kellett böjtölnünk érte, de úgy tűnik, végre PC-n is tiszteletét teszi a Sunset Overdrive. A portról a koreai korhatár-besorolásért felelős szerv honlapja árulkodik, ahol már felbukkant a játék adatlapja.

Folytatást kaphat a Sunset Overdrive?

Az Insomniac Games vezetője, Ted Price szerint nincs kizárva, hogy a 2014-ben bemutatott, Xbox One-exkluzív Sunset Overdrive valamikor folytatást kapjon. A jogok egy része ugyanis a csapatnál maradt.

Egyelőre nincs tervben a PC-s Sunset Overdrive

Hét elején az Insomniac Games lepattintotta a Sunset Overdrive PC-s verziójára vonatkozó kérdéseket, mondván a Microsoft döntése, hogy lesz-e átirat. Sajnos azonban a redmondi cég egyelőre nem tervez ilyesmit.

Sunset Overdrive - akár PC-re is jöhetne

Az Insomniac Games egy Twitteren feltett rajongói kérdésre elárulta, ha rajtuk múlik, akkor PC-re is megjelenik a Sunset Overdrive. A döntés viszont nem az ő, hanem a kiadó, azaz a Microsoft kezében van.

E3 2016: Sunset Overdrive - jöhet a PC-s verzió?

Egy megbízható iparági bennfentes szerint a Microsoft azt tervezi, hogy PC-re is kihozza a Sunset Overdrive-ot. A bejelentésre már a jövő heti E3-on sor kerülhet, nem lennénk meglepve, ha csak Windows 10-en futna.

Tényleg ütős lett az áprilisi Games with Gold-kínálat

Pár nappal ezelőtt a Microsoft már beharangozta, hogy nagyon ütős áprilisi Games with Gold-kínálattal fog jelentkezni. A hivatalos bejelentés megtörtént, és tényleg nem hantáztak a redmondiak.

Sunset Overdrive - tölthető az új DLC

Tegnap megérkezett a korábban már beharangozott legújabb Sunset Overdrive DLC, a Dawn of the Rise of the Fallen Machines, amiben Sam régi mentorát kell majd kimenekítenünk a Fizzco Robotics Factoryból.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Esősen és álmosan fordulunk rá az áprilisra, és véletlen, de a játékmegjelenések terén is lassabb lesz ez a hét. Vannak persze jó címek, de ezeket elsősorban az ínyencek fogják értékelni.

Áprilisban jön a következő Sunset Overdrive DLC

Bolondok napján debütál az Xbox One-exkluzív Sunset Overdrive soron következő letölthető kiegészítése, a Dawn of the Rise of the Fallen Machines, ami rengeteg újdonsággal igyekszik életet lehelni az Insomniac játékába.

Sunset Overdrive - Hónap végén jön az első DLC

December végétől lesz elérhető a Sunset Overdrive első letölthető, történetközpontú bővítménye, a Mystery of the Mooil Rig. Az új csomag a szokásos kiegészítéseket tartalmazza majd.

Szombaton kipróbálható a Sunset Overdrive

Az Xbox Live Gold-tagok véssék be a naptárjukba, hogy holnap, azaz november 22-én ingyenesen kipróbálható a Sunset Overdrive. Vasárnapig kötöttségek nélkül tolhatjuk a Insomniac Games őrült hangulatú sandbox címét.

The Game Awards 2014 - íme, a jelöltek listája

Két hét múlva rendezik meg a Video Game Awards utódjának tartott díjátadót, a The Game Awards 2014-et, Geoff Keighleyék pedig belevágtak az esemény teaselésébe. Itt van a jelöltek listája.

Amerikai toplista: októberben is a PS4 győzött

Közzétette az amerikai játékpiacot elemző NPD Group az októberi jelentését, amiből kiderült többek között, hogy ismét a PS4 győzött a hardvereladások terén, míg a játékok közül az NBA 2K15 vitte a pálmát.