Plants vs. Zombies: Garden Warfare

PC, Xbox 360, Xbox One

Akció, Multiplayer, TPS
Kiadó: Electronic Arts, Fejlesztő: PopCap
Igazak voltak a pletykák, multis lövölde készül a Plants vs. Zombiesból.
Értékelés: 7.5

Tizenhárom EA-játék kapott FPS Boost-támogatást

Nem lassít a Microsoft a februárban bemutatott technológia, az FPS Boost támogatásával; nemrég az EA kiemelt címei kapták meg a frissítést, ami után jóval gyorsabban futnak majd az Xbox Series-konzolokon.

Tízéves a Plants vs. Zombies

Nehéz elhinni, pedig így van: tegnap volt tízéves a PopCap nagy sikerű tower defense-játéka, a Plants vs. Zombies. A gyors sikerre később ráugrott az EA is, igazi frencsájzot csinált belőle.

Készül a Plants vs. Zombies: Garden Warfare 3?

Nagyon úgy tűnik, hogy már készül a Plants vs. Zombies: Garden Warfare harmadik része. Habár a hivatalos bejelentésre még várni kell, egy kapcsolódó képregény már lebuktatta a folytatást.

E3 2017: Egy hétig ingyenes az EA/Origin Access

Jövő hét vasárnapig ingyen használható az Electronic Arts előfizetéses szolgáltatása, az EA, illetve az Origin Access. A PS4-es játékosok sem maradnak ki a mókából, ugyanis pár játék ezen a platformon is ingyen próbálgatható.
  • Írta: barackostej
  • 3 komment

EA Access - a jövő héten ingyenes a goldosoknak

Az Xbox Live Gold-előfizetők a jövő hét folyamán térítésmentesen kipróbálhatják az EA Access szolgáltatást, így január 24-ig nem kevesebb, mint 14 játékot nyüstölhetnek kötöttségek nélkül.

Garden Warfare - már 8 millió játékos

A PopCap érdekes infógrafikát tett közzé a Plants vs. Zombies: Garden Warfare teljesítményéről. A shooter a tavaly februári startja óta nyolcmillió játékost vonultatott fel az összes platformon. És ez még nem minden!

A csökkenő bevétel ellenére is bizakodó az EA

Az Electronic Arts szerint "remekül indult" az aktuális üzleti éve, annak ellenére, hogy az elmúlt negyedévben kevesebb bevételt ért el, mint a tavalyi év hasonló időszakában. Az őszi megjelenéseken sok múlik majd.

E3 2015: Teaseren az új Plants vs. Zombies

Gyakorlatilag 99 százalék, hogy az EA a jövő héten bejelenti a Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2-t. A múlt heti pletykák után már egy hivatalos teaser erősíti bennünk a gyanút. Lehet vágni a centit!

E3 2015: Folytatást kap a PvZ: Garden Warfare?

Egyre több jel mutat arra, hogy folytatódhat Plants vs. Zombies: Garden Warfare. A multis játék még a hardcore gamerek között is nagy sikert aratott, és egyre több helyről érkezik pletyka a folytatásról.
  • Írta: barackostej
  • 7 komment

EA-játékok az új Humble Bundle-ben

Gyors pénzköltési lehetőséget ajánlunk a figyelmetekbe az esti kikapcsolódás előtt: elrajtolt a legújabb Humble Bundle akció, benne az Electronic Arts néhány játékával. Pár dollárt megérnek, nem?

Ingyen EA-játékok a PSN-en

A PlayStation huszadik születésnapja alkalmából az Electronic Arts egy igazán nagylelkű ajánlattal lepi meg rajongóit. Három játékuk ugyanis most ingyen tölthető a PlayStation Networkön keresztül.

Brit toplista: élen az új Diablo-kiadás

Végre történt valami a múlt héten, voltak játékmegjelenések, és ennek megfelelően a brit játékeladási toplistán is akadnak változások. A Diablo III: Ultimate Evil Edition az élen nyitott természetesen.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezt már szeretjük. A héten már érkezik néhány olyan játék, ami sokatokat érdekelhet, jóllehet ezek inkább portok, lemaradt verziók. A Diablo III: Ultimate Evil Edition mellett a Plants vs. Zombies: Garden Warfare is új verziókat kap.

Heti hírösszefoglaló - 33. hét

A héten zajlott Európa legfontosabb játékipari eseménye, a Gamescom, ahonnan a Gamekapocs egyszemélyes küldöttsége, Daks is élőben tudósított. A kiállításnak köszönthetően rengeteg újdonságot kaptunk a héten.
  • Írta: barackostej
  • 0 komment

72 órán át ingyen játszható a PvZ: Garden Warfare

Újabb játék csatlakozott az Origin Game Time-hoz, ezúttal a Plants vs. Zombies: Garden Warfare játszható 72 órán át. Ha kíváncsi vagy hogyan is sikerült a Frostbite Engine-nel megtámogatott multis cím, most kipróbálhatod.
  • Írta: barackostej
  • 14 komment

Launch traileren a PC-s Garden Warfare

A héten véget ér a Plants vs. Zombies: Garden Warfare Xbox-exkluzivitása, így számítógépeken is tiszteletét teszi a PopCap többjátékos örömökre kihegyezett shootere. Ennek örömére csekkoljuk le a launch trailert!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Június utolsó hetére alaposan összekapták magukat a kiadók és a fejlesztőcégek, a következő hét napban egy raklapnyi új játék kerül majd a boltok polcaira, köztük néhány olyan darab, ami még ígéretes is!

Trailert kapott a PC-s Garden Warfare

Jövő héten jelenik meg a Plants vs. Zombies: Garden Warfare PC-s változata, amiben még egy ideiglenes exkluzivitást élvező pálya is helyet kapott. Új trailer mutatja be a játékot.

Plants vs. Zombies: Garden Warfare - a gépigény

Noha a héten a legnagyobb hírt az jelentette Plants vs. Zombies: Garden Warfare-fronton, hogy végre bejelentették a játék PlayStation-verzióit is, azért jutott még érdekesség a hétvégére: íme, a PC-s változat gépigénye.

Tényleg jön PlayStationre a Garden Warfare

Nyáron ér véget a Microsoft exkluzív szerződése a PopCappel, így a Plants vs. Zombies: Garden Warfare augusztus folyamán végre PS3-ra és PS4-re is megjelenhet. A Sony masináin exkluzív tartalmaknak örülhetünk.