The Crew PC, PS4, XBOXONE

A Need for Speed babérjaira tör a Ubisoft.
1702627200

Törölték a The Crew első részét a digitális boltokból

A lépést nem előzte meg semmilyen kommunikáció, így aki még nem szerezte be, az már nem is fogja, legalábbis digitális formában. A szervereket jövő tavasszal fogják lelőni.
1695484800

Ezek a címek távoznak októberben a PlayStation Plus katalógusból

Mint megszokhattuk, a havi jövevények mellett sajnos vannak olyan alkotások, melyek elhagyják a kollekciót, ezáltal elvesztik „ingyenes” státuszukat az előfizetők számára is. Az októberi újdonságok még nem láttak napvilágot, de azt már tudjuk, hogy mely címek fogják elhagyni a katalógust.
1675152000

Ma este jelentik be a The Crew 3-at

A második rész Twitter fiókja "leplezte le" a játék hivatalos bejelentésének dátumát. Szerencsére nem kell sokat várni.
1665928800

Motorfest címmel érkezhet a harmadik The Crew-játék

Szállingóznak a pletykák a The Crew harmadik része felől. A szóbeszéd szerint a Ubisoft versenyjátéka Motorfest címmel láthat napvilágot, a helyszín pedig nem az egész Egyesült Államok lesz.
1632747623

Idő előtt lepleződött le az új The Crew-játék

Egy adatbányásznak köszönhetően, úgy néz ki, idő előtt lebukott a The Crew-sorozat új felvonása, ami az ipari bennfentesként is ismert Tom Henderson szerint egyfajta reboot lesz, mert a Ubisoft nem volt elégedett a második rész eladásaival.
1569686400

Újabb játékokkal bővül a PlayStation Hits kínálata

Ha fixen alacsony árú, remek játékok után vadásztok, akkor nem lőhettek mellé a PlayStation Hits válogatásával. Most hét újabb cím csatlakozik ehhez a kínálathoz, köztük pedig találtok néhány kihagyhatatlan darabot is!
1494169800

12 millió játékosnál tart a The Crew

Mérföldkőhöz érkezett a Ubisoft autós MMO-szerű játéka, a The Crew. Tizenkétmillió regisztrált játékossal büszkélkedhet a cím, akik több tízezer évnyi játékórát öltek a címbe összesen.
1481875200

Ubi30 - ismét elérhetőek az ajándékjátékok

Az idén ünnepelte harmincadik születésnapját a Ubisoft, a kiadó pedig cserébe jó pár ingyenes játékkal lepte meg rajongóit. Ezek a címek most a hétvégén ismét elérhetőek, így ha lecsúsztál valamelyikről, most pótolhatod.
1480510800

The Crew - a rendőrök is beszállnak a versenybe

És a videojátékos aranyszabály szerint ahol vannak rendőrök, ott illegális versenyzőkre is lehet számítani - a The Crew új kiegészítőjében mindkét oldal életébe betekintést nyerhetsz.
1480354200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A premiert felvezető csinnadrattából ítélve nemcsak mi, de a Square Enix is tűkön ülve várta már a Final Fantasy XV elkészültét - holnap kiderül, megérte-e ennyit böjtölni a JRPG-sorozat legfrissebb felvonásáért!