The Order: 1886

PlayStation 4

Akció
Kiadó: Sony, Fejlesztő: Ready at Dawn
Steampunk akciójáték készül kizárólag PlayStation 4-re.
Értékelés: 6.0

A Facebook felvásárolta a Ready at Dawnt

A Ready at Dawn olyan játékokért felelt, mint a God of War: Chains of Olympus, a The Order: 1886 és a Lone Echo. Mostantól a Facebook istállójában folytatják, és az Oculusszal együttműködve főleg VR-címekre fognak koncentrálni.

Folytatást kap a The Order: 1886?

Nem először hallani pletykákat a The Order: 1886 lehetséges folytatásáról, de most egy meglehetősen megbízható forrástól futottak be izgalmas részletek, amelyek arra utalnak, jöhet a lövölde következő felvonása.

Évfordulós videót kapott a The Order: 1886

A tegnapi napo pontosan négy éve, 2015. február 20-án jelent meg a Ready at Dawn PS4-exkluzív játéka. Az évforduló alkalmából két új videót kaptunk, melyek izgalmast betekintést nyújtanak a játék kulisszatitkaiba.

Folytatást kaphat a The Order: 1886

A Game Informer nemrég tartalmas videóinterjút készített a Ready at Dawn társalapítóival, Ru Weerasuriyával és Andrea Pessinóval, a beszélgetés során pedig a The Order: 1886 is szóba került.

Hamarosan bemutatkozik a Ready at Dawn új játéka

A GameStop egy ideje már kiadó teendőket is végez, az áruház felel majd a The Order: 1886 és a God of War: Ghosts of Sparta fejlesztőjének új játékáért is, amelyről a jövő héten rántják le a leplet.

The Order 1886 - mozifilmnek nem is rossz

A Sony tavalyi exkluzív címe, a The Order 1886 nagy reményekkel vágott neki a téli premiernek, mégis óriásit bukott a Ready at Dawn viktoriánus Londonban játszódó interaktív kalandja. Talán ha egyből celluloidra készítették volna...

2015 legolvasottabb cikkei a Gamekapcson

A legolvasottabb hírek után nézzünk egy másik listát, következzen az elmúlt év tíz legolvasottabb cikke! A győztesen nem fogtok meglepődni, de azért akad egy-két érdekesség is az összeállításban.

2015 legolvasottabb hírei a Gamekapcson

Folytatjuk az év végi összefoglalónkat, ezúttal a tíz legolvasottabb Gamekapocs-hír listáját mutatjuk meg nektek. A GTA-t ezúttal sem ússzátok meg, de színesebb a lista, mint valaha.

Egyet fizet, kettőt kap akció a PS Store-ban

A Sony hasznos ajándékkal lepi meg az európai játékosokat, ha veszel egy játékot a PS Store-ból, egy másikat is választhatsz mellé teljesen ingyen. A The Order: 1886, a The Last of Us és az Until Dawn is szerepel a kínálatban.

Brit toplista: újra élen a LEGO Jurassic World

Miután a múlt héten sem került a boltokba túl sok újdonság, a brit toplistán is minimális változások történtek csak. Az ilyenkor kötelező átrendeződés keretében előrelépdeltek a szokásos sikercímek.

Nagy változások a The Order: 1886 alkotóinál

Új vezérigazgatót igazolt a fejlesztőcsapat, amely egy új irodát is nyitott Austinban. A srácoknál két új cím is készül, de a The Ordert is folytatnák, ha a Sony áldását adja majd rá.

Fotómódot kapott a The Order: 1886

Fotómóddal bővült a PlayStation 4 eddigi leglátványosabb címe, a The Order: 1886. Az extra nem csak arra jó, hogy pazar képeket készítsünk, hanem magát a játékot is végigjátszhatjuk több kamerafilter segítségével.

Brit toplista: még mindig vezet a Dying Light

Habár a múlt héten nem is érkezett olyan cím, ami megszorongathatta volna a játékot, ettől függetlenül jár a kalaplengetés a Techlandnek: még mindig vezet a Dying Light a brit játékeladási toplistán.

Brit toplista: az élen nyitott a Dying Light

Végre dobozos változatban is beszerezhető a Dying Light, ami ennek örömére azonnal a szigetországi eladási lista élére ugrott, maga mögé szorítva a még mindig nagyon kapós CoD: Advanced Warfaret és az új Dragon Ballt.

Így nézne ki Londonon kívül a The Order: 1886

A Ready at Dawn csapata egy fél tucat árulkodó artworköt és egy trailert pakolt fel a The Order: 1886 Facebook-oldalára. Ezek szerint Londonon kívül is van élet a neo-viktoriánus világban - érik a folytatás?

Brit toplista: az élen nyitott a The Order: 1886

Rengetegen vártak a The Order: 1886-ra, aligha meglepő, hogy a Ready at Dawn PS4-exkluzív játéka kapásból a brit játékeladási toplista élén nyitott. A múlt hét többi újonca nem rajtolt ilyen fényesen.

A jó, a rossz és a csúf

Újabb héten vagyunk túl, ideje jutalmaznunk az elmúlt napok hírtermését. Kiválasztottuk a legjobb, a legrosszabb és a legcikibb történéseket, nem meglepő módon a The Order: 1886 itt is főszerepet kapott.

The Order: 1886 - befutottak az első értékelések

Holnap kerül boltokba a PlayStation 4 soron következő exkluzív címe, a The Order: 1886, ennek apropóján befutottak a játék első értékelései, és megkaptuk a launch trailert is hozzá.

Ők szinkronizálnak a The Order: 1886-ban

A The Order: 1886 legújabb fejlesztői naplójában betekintést nyerhetünk a karakterek tervezési folyamatába, ellátogatunk a motion capture részlegbe és a szinkronszínészekről is lehull a fátyol.

The Order: 1866 - mégsem annyira rövid?

Egy idő előtt YouTube-ra kikerült végigjátszás alapján úgy tűnt, hogy nagyjából ötórás lehet a The Order: 1866. Andrea Pessino, a Readey at Dawn CTO-ja most részletesebben is válaszolt a játékidőt firtató kérdésekre.