The Incredible Adventures of Van Helsing II

PC

Akció, RPG, Fantasy
Kiadó: Neocore, Fejlesztő: Neocore
Van Helsing ismét visszatér a Neocore jóvoltából, a műfaj továbbra is gótikus-noir, steampunk akció-RPG.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ha épp nem a kánikulától mászunk falra, akkor a random viharoktól, talán az lesz a legjobb, ha visszavonulunk a tévé vagy a monitor elé, és játszunk picit. Mutatjuk, hogy mivel lehet majd elütni az időt a héten.

Xbox One-ra költözik a Van Helsing II is

Azok után, hogy a Games with Gold decemberi játékai között ingyen elérhetővé vált a The Incredible Adventures of Van Helsing, nem meglepő, hogy a Neocore a játék folytatását is átköltözteti a Microsoft konzoljára.

Megvan a Van Helsing: Final Cut dátuma

Noha az első tervek szerint szeptember végén kellett volna megjelennie a The Incredible Adventures of Van Helsing: Final Cutnak, a Neocore az utolsó pillanatban elhalasztotta a premiert. Most már azt is tudjuk, meddig.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Sűrű lesz az október, erről árulkodik a heti megjelenési listánk is. Tudunk majd zenélni, világ körüli kalandozásra indulunk Nathan Drake-kel, és visszatérnek a transformerek egy sor bunyó erejéig.

Csúszik a Van Helsing: Final Cut

A tervezettnél, ha nem is sokkal, de később jelenik meg a The Incredible Adventures of Van Helsing: Final Cut. A készítők az így nyert időt tesztelésre fordítják a bejelentésük szerint.
  • Írta: fojesz
  • 0 komment

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Tovább zuhog az őszi játékeső, ezen a héten is sok megjelenésnek örülhetünk majd. Újra főszerepet kap a foci, de a horror- és a toys-to-life-játékok szerelmeseire is vár egy-egy érdekesség.
  • Írta: fojesz
  • 4 komment

Van Helsing: Final Cut - ezt kínálja a teljes csomag

Vadonatúj kedvcsinálót kapott a megjelenés előtt álló The Incredible Adventures of Van Helsing: Final Cut. A legújabb trailer a teljes trilógiát tartalmazó gyűjtemény főbb újdonságait, pontos tartalmát részletezi.
  • Írta: Shifty
  • 2 komment

A hónap végén érkezik a Van Helsing: Final Cut

Napra pontos megjelenési dátumot kapott az egybecsomagolt Van Helsing. A trilógia mindhárom darabját tartalmazó The Incredible Adventures of Van Helsing: Final Cut szeptember 23-án jelenik meg.
  • Írta: Shifty
  • 2 komment

Minden, amit a Van Helsing: Final Cutról tudni kell

A várva-várt Warhammer 40K-játéka előtt a Neocore még egyszer nekifut a The Incredible Adventures of Van Helsingnek. A Final Cut névre keresztelt csomag az egész trilógiát tartalmazza, minden finomsággal együtt.

Jön az egybecsomagolt Van Helsing

A Neocore közleménye szerint szeptemberben mutatkozik be a The Incredible Adventures of Van Helsing mindhárom részét tartalmazó Final Cut változata. A csomag 45 dollárba fog kerülni, de nem mindenkinek.

Heti akciók és leárazások - Black Friday Special

Idén november 28-ra esik az amerikai fekete péntek, amit mi magyarok ugyan nem ünnepelünk, a játékos társadalomban azonban érezhető hatást fejt ki. Ezeket az árban is érezhető változásokat követtük most le nektek.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Két laposabb hét után jöjjön egy valamivel izgalmasabb: a következő napokban legalább egy-két olyan cím érkezik majd, ami a fogadra való lehet, a főszerep természetesen az új Wolfensteiné.

Traileren az új Van Helsing-játék

Új előzetest kapott a magyar fejlesztésű The Incredible Adventures of Van Helsing II, a trailerben a játék újdonságait veszik sorra a készítők, méghozzá gameplay jelenetek társaságában.

Friss előzetest kapott a Van Helsing II

Már előrendelhető a Steamen a The Incredible Adventures of Van Helsing II, és ennek örömére a magyar Neocore Games egy új trailerrel és pár képpel kedveskedett nekünk az akció-szerepjátékról.

Késik a The Incredible Adventures of Van Helsing II

A NeoCore Games szólt, hogy ne várjunk az áprilisi megjelenésre, a The Incredible Adventures of Van Helsing II csak május végén kerül a boltokba, mondván tovább kell csiszolni az akció-szerepjátékot.

Dátumot kapott a Van Helsing II

Néhány látványos screenshot és egy új előzetes társaságában árulta el a NeocoreGames, hogy mikor érkezik a The Incredible Adventures of Van Helsing II. A játék már elő is rendelhető, így még a zárt bétába is bejuthatsz.

Ilyen lesz a craftolás a Van Helsing II-ben

A kovácsolás mellett más mágikus tárgyakat is létrehozhatunk a The Incredible Adventures of Van Helsing II Runecrafting rendszerével, csupán az összetevőket kell megtalálnunk hozzá. Lássuk működés közben!

Van Helsing II - üdv Borgoviában!

Szórakoztató előzetes érkezett a The Incredible Adventures of Van Helsing II-höz, ami Borgoviát mutatja be a játékosoknak néhány képkockán keresztül. Csakhogy a videót a helyi propagandáért felelős minisztérium adta ki...

Van Helsing II - akcióban a Chimera

A magyar NeoCore Games pár hónapon belül révbe ér a The Incredible Adventures of Van Helsing II-vel. A legújabb videóban egy megidézhető szörnyeteg mutatkozik be. A Chimerának nem csupán a harcban vesszük hasznát.

E3 2013: Jön a Van Helsing-játék második része

A Neocore Games ma bejelentette, hogy érkezik a The Incredible Adventures of Van Helsing II, a nemrégiben megjelent első rész közvetlen folytatása. A korábbi karakterünket importálhatjuk az új gótikus-noir kalandba.