Super Smash Bros. for 3DS

Nintendo 3DS

Akció, Verekedõs, Beat'm Up
Kiadó: Nintendo, Fejlesztő: Nintendo
Az új Super Smash Bros. 3DS-es változata.
Értékelés: 8.0

Továbbra sem talál magára a Nintendo

Nagy szüksége lesz a kiotói vállalatnak a márciusban érkező NX konzol sikerére, mert bár az üzemi nyeresége nőtt, a legutóbbi üzleti évben is csökkent a cég forgalma. Egyedül az Amiibókat viszik, mint a cukrot.

Eddig 9,2 millió Wii U-t adtak el

A tavalyi év utolsó negyedévében magára talált a Nintendo - derült ki a kiotóiak legfrissebb pénzügyi jelentéséből. A New Nintendo 3DS XL-ből 2014-ben 1,3 millió egység talált gazdára, míg a Wii U 9,2 milliónál jár.

November: legyűrte az Xbox One a PS4-et

Megérkeztek az NPD Group novemberi adatai az amerikai játékpiacról, amiből kiderült: az Xbox One megtörte a PS4 sikersorozatát, és a múlt hónapban legyűrte riválisát. Megérte akciózni?

TGA 2014: A Dragon Age: Inquisition az év játéka

A The Game Awards-összefoglalónk végére értünk, nincs más hátra, csak a díjátadó győzteseinek a kihirdetése. Az év játéka a Dragon Age: Inquisition lett, a legjobb indie cím pedig a Shovel Knight volt.

Brit toplista: újra vezet a Call of Duty

A fekete péntek-mánia az Egyesült Királyságba is begyűrűzött, így elsősorban ennek köszönhető, hogy a múlt hét legkeresettebb játéka a Call of Duty: Advanced Warfare lett. A GTA V már csak a harmadik.

Amerikában már rekorder a Super Smash Bros.

Az Egyesült Államokban kicsit korábban rajtolt a Super Smash Bros. Wii U-s változata, így már most megérkeztek az első eladási számok. A játék nagyon jól nyitott és a legjobban fogyó Wii U-s cím lett az USA-ban.
  • Írta: barackostej
  • 5 komment

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

És ennyi, ki lehet engedni a gőzt, az őszi-téli időszak legnagyobb megjelenéseinek többségén túl vagyunk - most már csak fel kell dolgozni az elmúlt hetek terméseit. Akinek ez sem lenne elég, keresgélhet még újabb címeket.

The Game Awards 2014 - íme, a jelöltek listája

Két hét múlva rendezik meg a Video Game Awards utódjának tartott díjátadót, a The Game Awards 2014-et, Geoff Keighleyék pedig belevágtak az esemény teaselésébe. Itt van a jelöltek listája.

Amerikai toplista: októberben is a PS4 győzött

Közzétette az amerikai játékpiacot elemző NPD Group az októberi jelentését, amiből kiderült többek között, hogy ismét a PS4 győzött a hardvereladások terén, míg a játékok közül az NBA 2K15 vitte a pálmát.

Hangulatos traileren a Super Smash Bros. for Wii U

A Super Smash Bros. a 3DS-verzió október 3-i megjelenése után novemberben végre megérkezik a Nintendo Wii U konzolokra is, melyhez a fejlesztők egy klassz, 60 fps-ben készült intrót mutattak a rajongótábornak.

Egy héttel korábban jön a Super Smash Bros.

A Nintendo előrébb hozta a Wii U őszi sikervárományosának premierjét. Az örömhír csak minket, európaiakat érint, hiszen Észak-Amerikában már november 21-én boltokba kerül a Super Smash Bros.

Amerikai toplista: továbbra is élen a PS4

Megérkeztek az NPD szeptemberi eladási adatai és úgy tűnik, Michael Pachter jóslata ellenére nem történt meglepetés és a PS4 továbbra is vezeti a konzoleladásokat.
  • Írta: barackostej
  • 33 komment

Dátumot kapott a Wii U-s Super Smash Bros.

A Nintendo végre kiköhögte azt a dátumot, amire oly régóta vártunk: kiderült, hogy mikor kerül boltokba a Super Smash Bros. Wii U-s változata, illetve azt is megtudtuk, mikor jönnek az első Amiibo-figurák.

Brit toplista: a FIFA 15 ellenállt Mordornak

Habár a múlt héten több nagyobb cím is a boltokba került, az Egyesült Királyságban egyik sem bírt el a legutóbbi csúcstartóval, a FIFA 15-tel. A Shadow of Mordornak és a Forza Horizon 2-nek sem jutott aranyérem.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ez is eljött végre: szerdán már október lesz, ami azt is jelenti, hogy elképesztő játékzuhatagnak nézünk elébe! Mindennek az előszelét már most is érezni, a következő napokban is lesz néhány finom megjelenés.

Heti hírösszefoglaló - 38. hét

Jön a Need For Speed Rivals: Complete Edition, a Microsofté a Mojang, és kiderült a Dying Light gépigénye is. Az Assassin's Creed film 2016-ra csúszott, és toplistás a Destiny. Ezek, és még sok más történt a héten. Nézzetek be!
  • Írta: Arell
  • 0 komment

Két nap alatt egymilliónál a Super Smash Bros.

Japánban a Super Smash Bros. 3DS-re kiadott változata a megjelenés utáni első két napban elérte az egymillió értékesített példányt, mely a negyedik olyan cím, ami egy hétvége alatt ennyi vásárló készülékébe került.
  • Írta: Arell
  • 6 komment

Novemberben jön a Wii U-s Super Smash Bros.?

A Nintendo még nem árulta el, hogy pontosan mikor érkezik a Super Smash Bros. Wii U-s változata, annyi biztos csupán, hogy valamivel a 3DS-es játék megjelenése után számíthatunk rá. Most novemberi premierről pletykálnak.
  • Írta: fojesz
  • 3 komment

Nintendo Wii U - a 3DS is lehet kontroller?

Úgy tűnik, ez a nap a hardveres pletykáké: állítólag a 3DS-t is használhatjuk majd a Wii U kontrollereként, igaz, ezt a lehetőséget egyelőre csak az új Super Smash Bros. fogja támogatni.

A heti galériafrissítés

Az elmúlt napok a San Diego-i Comic-Contól voltak hangosak, ezáltal a sikervárományos videojátékok sem maradtak új képlopatok nélkül. A mostani adagban találhattok The Last of Ust, Farming Simulator 15-öt és Halót is.